XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Sale_M, vidi vidi sto Vivaz ima lepu kompresiju, uopste se ne vide one brlje kad zumiras od JPEG kompresije. Sa druge strane, SE kao i svaki SE ima problem sa overexposure-om, pa ne bi bilo lose da kad slikas smanjis EV na -0.5 bar
hibiskus, sta znam,exposure moze i ne mora nize od defaulta,meni su ovako slike odlicne i kamerom sam generalno prezadovoljan,nadmasila je n82 skoro u svemu,osim naravno nocnih slika.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Ма знам,шалим се ја.Приметио сам ја то и раније,на 2.2 .И код мене на свим ромовима показује ја мислим тај модел камере,иначе ова трећа слика је одлична,свака част
Hvala na lepim zeljama. Jao druze ne pitaj, papreno sam ga platio ali nije mi zao ni jednog centa, stvarno je masina mala. Narucio sam ga bio bas u ovoj prodavnici sto se reklamira na sajtu. Rekli su mi da su im ostala jos 3 komada, i fajront nema vise.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.