Nokia usvaja Android (ili Windows?)
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
Koliko se sjecam, SE je bio na symbianu duže vrijeme.. p990, w950, m600, p1 itd.. nakon sto je napusio UIQ platformu, otisao je na windows a kontao sam da ce i ostati na njemu. Kakao se android prosiri, SE ide i na njega.
Tesko ce nokia pristati na Android i ako mozda pokusaju sa nekim testtnim modelima ali ne "jakim2 da ugroze n8 ili sta vec. Ako se odluce na Android, vjerovatno slijedi gasenje symbiana.
Tesko ce nokia pristati na Android i ako mozda pokusaju sa nekim testtnim modelima ali ne "jakim2 da ugroze n8 ili sta vec. Ako se odluce na Android, vjerovatno slijedi gasenje symbiana.
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
napalm death, ne verujem da ce doci do gasenja Symbiana. Pre ce Symbian ostati Nokiin OS na njihovim jeftinim i telefonima "srednje klase, a S40 ce nestati ili ostati samo na najjednostavnijim i najjeftinijim modelima. Uostalom ni Samsung, ako sam dobro shvatio, ne vidi BadaOS kao OS za high-end telefone, vec pre svega kao platformu koja ce postepeno zameniti "dumb" OS na njihovim "feature" i "mid-range" uredjajima.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Kad smo vec kod n8 otkud je toliko opala cena ??? Ako nokia usvoji android,ne verujem da ce izbaciti odmah neki jak model....vec sto kaze napalm death, neki test model...sto i ne bi bilo lose...
Appple Iphone 3gs (16gb) - Nokia 5530 Xpress Music
Zapljuskujes glupostima bez potrebe talasas oduvace te famas 7-4 kalas.
Evo malo srecnih vesti za ljubitelje nokia uredjaja. Nokia ne treba Android, nego Android treba Nokiu
http://www.cellouts.net/2010/12/why-and ... s-android/
http://www.cellouts.net/2010/12/why-and ... s-android/

Android sigurno ne treba nokiu pošto su ih već prešli po prodaji, ovo leto android eksplodira sa ultra mega giga novim hardverom (ipak prvo izađe high end hardver sa androidom pa tek onda na ostalima). Inače po meni je symbian trebao da ostane na non touch telefonima a da na touch stavljaju meego i maemo, ali nokia je sama sebe ukopala spavajući i misleći da će ljudi doveka kupovati njihove telefone samo zato što na njima piše Nokia. Dokle god se oni ne probiju na američkom tržištu ništa od rasta zarade, tamo imaju šanse da se probiju koliko i ja da sutra postanem milioner.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
- skar
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
- :: nobody know
- Kontakt:
Telep ako mogu da konstatujem da previse naginjes ka android,presisao je nokiu,pa jeste kad se racuna udeo svih proizvodjaca na kamari,,(htc.lg,s.e,samsung)...i to zamalo,par hiljada!
gledamo realno da si Google,i da oces da zaradis ponudio bi najbolje onom ko ti je najveci "neprijatelj",a to je Nokia! i dalje nerpikosnoveni gigant!
gledamo realno da si Google,i da oces da zaradis ponudio bi najbolje onom ko ti je najveci "neprijatelj",a to je Nokia! i dalje nerpikosnoveni gigant!

Ako ja naginjem ka androidu onda ti naginješ ka symbianu (pošto me uvek ti, i još par ljudi napada), i po čemu smo mi onda različiti? Molio bih vas kojima moje iznošenje smeta da preskoče moj post i da ne odgovaraju pošto ni ja vama ne pridikujem koliko ste na strani symbiana.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Wicker Man, Ona je neprikosnoveni gigant po svemu.Navedi koji ne touch uređaj bolje obavlja posao nego upravo nokijina N i E serija.Nisu imali mnogo uspeha sa TS uređajima, ali ima i onih koji su zadovoljni i sa symbina^1 TS telefonima (kao što sam ja
), a symbina^3 je, po meni, bolji i od androida.

Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Dok je vek i vekova nokia propasti nece....a da ne bude da naginjem prema simbianu,smesno je pricati da je android pretekao nokiu ma koji model telefona bio,nokia gigant i dalje...sve to stoji sto je htc poceo masovno izbacivati modele itd koji koriste robotica ali smesno je pricati da je android pretekao nokiu... -.-
Appple Iphone 3gs (16gb) - Nokia 5530 Xpress Music
- skar
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
- :: nobody know
- Kontakt:
o tome ja pricam...LittlePrince napisao:Нокиа је продала више телефона него Самсунг и ЛГ заједно, можда је због тога гигант а можда је због тога мајушни произвођач![]()
Н8 је у старту имала цену од 350€ само што су ови код нас надули као по обичају
@telep
nemoj pogresno da me shvatis,Ja ne naginjem ka simbianu,al ne dozvoljavam i da neko prosipa kako je te .... od OS...