Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Da li moze neki vlasnik ovog telefona da mi 100% potvrdi da on ima FM Transmitter?Na raznim sajtovima i forumima citam i neki kazu da ima a neki da nema,uglavnom su to strani forumi pa bih hteo da mi potvrdi neki ''nas'' covek.Hvala unapred...
Ja koliko znam iz N86 u svakom primerku je ugradjen transmiter ali se on iskljucuje ako se u podesavanjima odabere zemlja u kojoj on nije dozvoljen,znaci lako resiv problem samo ako ga N8 ima?
telep, to se resava stavljanjem drugog product koda. Npr. u product kodu za Srbiju ga nema, a za Balkan ima.
izgleda da cemo morati da sacekamo GF da nam da odgovor.
Hmm, možda sam se loše izrazio pa niste razumeli, naravno da sam mislio na menjanje product code-a, ali po defaultu u nekim zemljama nema zbog zabrane, pa sam mislio ako je gledao kod nas verovatno ga zato nema.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Koliko sam ja pročitao na drugom forumu lik je hteo da kupi N8 u mtel-u ali naravno nije bilo već su mu rekli da proveri kasnije (poznata priča?), kada vidim koje sve telefone imaju na sajtu odmah znam da ga ni oni nemaju, kao što ga i naši nemaju.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Do sada nigde nisam procitao da N8 ima Gorilla Glass (iliti staklo),ali na you tube-u vidim neke testove u kojima grebu ekran i tu pise da ima to gorila staklo,da li neko zna nesto pouzdanije o tome???
gangsta
Различити нивои компресије слика су у питању а и снаге процесора (време за које обраде/компресују слику). Постоје модови за н8 који због мало добитка на квалитету слика, "тежину" истих повећавају пар пута.
hvala na odgovoru, meni velicina ne prelazi 1.7mb pa mi bilo nelogicno
TELEP sto se tice mte:l-a imaju odavno N8 ja sam gledao, kao i ostale modele, samo je "problem" sto neki model nemaju tog trenutka na tom prodajnom mestu gde ti dodjes da ga uzmes, a posto je ljubaznost na nivou, nece ti niko reci idi u drugi grad ili nesto slicno, tamo ima...
jerkann napisao:telep, to se resava stavljanjem drugog product koda. Npr. u product kodu za Srbiju ga nema, a za Balkan ima.
izgleda da cemo morati da sacekamo GF da nam da odgovor.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.