Sve sto vam treba za Htc uredjaje qtek,spv mda,xda (servis)
- hallo
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sre, 20. Sep 2006. 19:51
- Kontakt:
bulat, original?
-punjac i kabal idu zajedno 2300,00 dinara
-slusalice 1500,00 dinara
Pozdrav
-punjac i kabal idu zajedno 2300,00 dinara
-slusalice 1500,00 dinara
Pozdrav
GsmReverseUnion-EvropskaAsocijacijaServisera www.gsmreverse.com
NISAM IZ BEOGRADA!!!!!!!!!
- hallo
- Mobil poznavalac
- Kontakt:
radomir, ploca-procesor....sve u svemu dosta vremena (citaj novca) bi se potrosilo da se ustanovi kvar i zameni deo (ako je uopste i moguce).
bulat, tako je kako je...Qtek9090 orijentaciono cca 80-tak EUR ali ga u VP nema.
Pozdrav
bulat, tako je kako je...Qtek9090 orijentaciono cca 80-tak EUR ali ga u VP nema.
Pozdrav
nemanjale, Ni jedan od ta dva telefona nema tv-out, tako da ni kabl ne postoji. Jedini nacin da povezes te telefone na TV je da imas TV ili player koji podrzava DLNA i da instaliras Neki od android ROMova sa Sense 2.x koji imaju u sebi DLNA streaming (provereno radi) ili da instaliras neki od programa, sto meni na Androidu nije uspelo, a na WinMo nisam probao.
Jel zna neko koliko okvirno kosta zamena prednjeg dela maske za HTC Snap?
Jel zna neko koliko okvirno kosta zamena prednjeg dela maske za HTC Snap?
- MadScientist
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 28. Maj 2010. 14:17
- :: Alcatel OT 995
- :: Nextbook Premium7 SE
- Kontakt:
Pozdrav.
Nabavio sam Qtek 9090 skoro pa i za dzabe. Pa me zanima da li se moze naci flat kabal za njega i nova maska? Posto telefon mi se zaista svidja, ali ako nema nigde delova za njega onda ode na prodaju dok je jos uvek ispravan.
Nabavio sam Qtek 9090 skoro pa i za dzabe. Pa me zanima da li se moze naci flat kabal za njega i nova maska? Posto telefon mi se zaista svidja, ali ako nema nigde delova za njega onda ode na prodaju dok je jos uvek ispravan.
WG3 Quad Band Dual SIM Card TV Mobile Phone With JAVA and WI-FI Black
Interesuje me da li neko servis telefona HTC Touch pro2 ..Telefon je pao sa stola i od tada touch display uglavnom ne reaguje,tj. kompletno je zatamnjen (ponekad kad se pritisne power off dugme da se vrati sa stand by-a na normalni mod proradi ali to takođe kratko traje ...).
Nadam se skorijem odgovoru
Nadam se skorijem odgovoru

-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Uto, 31. Avg 2010. 16:36
Pozdrav,
HITNO mi je potreban poklopac za karticu (donji poklopac) za HTC Desire HD...
Molim Vas ako imate javite mi se na e-mail randjic@gmail.com !
Hvala
HITNO mi je potreban poklopac za karticu (donji poklopac) za HTC Desire HD...
Molim Vas ako imate javite mi se na e-mail randjic@gmail.com !
Hvala

HTC G1 baterija
Da li znate gde moze u Srbiji, pozeljno u Beogradu,
da se nabavi baterija za HTC G1 tj HTC Dream?
Googlala sam sve i svasta, servis u Zemunu ne moze da je nabavi, nadjoh i neke stare oglase, neki rekose da je nestasica te baterije..
Bilo kakava informacija je od koristi..
da se nabavi baterija za HTC G1 tj HTC Dream?
Googlala sam sve i svasta, servis u Zemunu ne moze da je nabavi, nadjoh i neke stare oglase, neki rekose da je nestasica te baterije..
Bilo kakava informacija je od koristi..
- zavodnick
- Expert
- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
jelenna, na pp sam ti ostavio site gdje nema kakvih nema baterija... Iskreno, ne znam gdje se ti ljudi nalaze sto to prodaju, ali jedan momak je tu kupio bateriju za NOKIA-u i prezadovoljan je...
Jedino ti ostaje da potrazis na tom site-u ili da ih preko mail-a pitas
Zaboravio sam jos da kazem da imas puno online shopova koji su na prostoru bivse Jugoslavije i koji takve stvari salju postom, tako da naci bateriju za tvoj telefon i nije nekakav veliki problem
Jedino ti ostaje da potrazis na tom site-u ili da ih preko mail-a pitas

Zaboravio sam jos da kazem da imas puno online shopova koji su na prostoru bivse Jugoslavije i koji takve stvari salju postom, tako da naci bateriju za tvoj telefon i nije nekakav veliki problem

Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pet, 28. Okt 2011. 08:40
bancina, hallo, "...Da. Ja sam pokušao da promenim ROM, ali sam iz ne znam kog razloga zaboravio da instaliram Jamp&hardSPL pre nego što sam počeo sa fleshovanjem i tek posle sam se setio šta sam uradio..."
Pošto i sam želim flešovati istog quteka 9090, može li objašnjenje o čemu se radi ? Mislio sam da je hardSPL samo za oključavanje GSM-a ?
Takodje, može li negde da se u Srbiji kupi samo konektor (22pinski himalaya muški) ?
Pošto i sam želim flešovati istog quteka 9090, može li objašnjenje o čemu se radi ? Mislio sam da je hardSPL samo za oključavanje GSM-a ?
Takodje, može li negde da se u Srbiji kupi samo konektor (22pinski himalaya muški) ?
- hallo
- Mobil poznavalac
- Kontakt:
cybermanic,
HARDSpl sta i kako suvise siroko da bih objasnio, moracete na Google-generalno nema APSOLUTNO nikakve veze za otkljucavanjem.
Konektor "muski" za Himalaya nema da se kupi, mozete pokusati od nekog slicnog napraviti (stari samsung, LG i sl)
Pozdrav
HARDSpl sta i kako suvise siroko da bih objasnio, moracete na Google-generalno nema APSOLUTNO nikakve veze za otkljucavanjem.
Konektor "muski" za Himalaya nema da se kupi, mozete pokusati od nekog slicnog napraviti (stari samsung, LG i sl)
Pozdrav