Najkorisnije aplikacije za Android OS

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

toske1981, Možeš da skines No Lock widget koji sprjecava zakljucavanje telefona (naravno, kada zelis).

Sto se tice launcher-a.. to su "apliakcije" koje mjenjaju šetanje kroz meni i raspored funkcija sto desktopa sto glavnog menija sa plikaicjama.

Kucaj recimo na youtube adw launcher ili launcker pro i vidjet ces o cemu se radi.

Možeš koristiti više njih samo treba postaviti po defaultu koji da se koristi. Za to ti preporucujem "home switcher" aplikaciju. Prije koristenja procitaj help i fino objasni kakao se postavi neku launcher kao defaultni (onaj koji ce se koristtiti) te kakoa se kida default oznaka (to radis prije nego sto zamjenis launcher.. zanaci skines default oznaku da bi je stavio na neki drugi koji budes zelio koristiti).

xerosoft
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 09. Dec 2009. 17:41
:: Iphone 4s
:: Iphone 3gs
Kontakt:

Post od xerosoft »

bgexplorer, Zemun79, pa potrazite malo na netu ima samo malo treba da se pomucite saljite na pp mail da vam posaljem app
Iphone 4s white clear install

Evil_Zo
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 23. Sep 2005. 13:54
Kontakt:

Post od Evil_Zo »

Hvala ljudi, ipak sam izbrao aplikaciju Draw! (Free), to je bas ono sto mi je trebalo, jednaostavna sa brzim pristupom za dvije boje olovke, odlicna je.

de.marko
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 08. Jan 2007. 10:58

Post od de.marko »

Kakva je fora sa Rom managerom kad ga instaliram sta dobijam a sta gubim... da li mogu da nesto pokvarim na telefonu...Da mi prestane garancija ,ako ne koje su prednosti... Inace imam desire hd

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

Ima li tog malog widget sata ..samo da imama sat na desktopu ?

de.marko, Niam gha koristio ali mislim da sa njim mozes ubacivati rom-ove sa kartice. Vjerovatno trazi root i slicno..

..i da, 99% gubis garanciju. Ne znam kako je sada deklarisana kod prodavaca od kojeg si uzeo.

Zemun79, Sada vidio post. Treba mi nesto malo ...ugasio status bar pa mi treba smao da imama sat i da nije analogni.
Poslednja izmena od napalm death u Sub, 05. Feb 2011. 22:27, izmenjeno 1 put ukupno.

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

(moze ovo na del) ..

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

de.marko, da bi instalirao rom menadzera moras da rutujes telefon i time verovatno gubis garanciju.
Rom menadzer sluzi da bi moga da instaliras druge ROM*ove i da instaliras Clockwork recovery.
and justice for all...

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

Da pitam jos jednom..

..kakao da blčkiram automatski update sa marketa aplikcacija koje sam nekada backupovao ? Vec mi jednom radio i skinuio mi mislim oko 4€. Znaci skida alikacije nakon resetovanja telefona na defaultne opcije/aplikacije roma.

Vec sam prilicno potrosio kredita pa ne bih da mi opet radi. Kako sam opet resetovao telefon, upalio sam ga bez akrtice .. instalirao quick settings i blokirao data transfer.

Sada ..ima u quick settings opcijama funkcioja "auto-sync data" koji sam iskljucio i mislim da je to to ali nisam siguran jer stvarno ne bih zelio0 da mi opet skida aplikacije pa ako neko mopze da potvrdi o cemu se radi.

djordje9393
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 27. Maj 2010. 08:55
Kontakt:

Post od djordje9393 »

imam jedni pitanjce....rekli ste mi npr. za angry birds da instaliram igru na memoriji telefona da bi radila ali desava se da mi 80% igara i app instaliranih na mem tel rade a na mem sd kartice ne rade...kako da resim to? nemam mem u telefonu toliko..
""JuSt LiVe YoUr LiFe""....

N-tchbl
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 13. Dec 2007. 19:54

Post od N-tchbl »

Dream Weaver, ne gubi se garancija rutovanjem telefona ;)
moze se i flashovati i rutovati, pa eventualno (raznih servisera ima..) vratiti na fabricki rom pre nosenja na eventualni servis, mada ne mora ni to. garancija se gubi samo ukoliko je telefon npr. zaklju an za neku mrezu pa se otkljuca, u tom slucaju svaka garancija pada u vodu, root i kojekakvi drugi tvikovi ne uticu, sve dok mozes vratiti fabricki softver :)
I5700 Galaxy Spica w/ CM a8.3 | Kingston 4gb | Sennheiser CX 300

majkon80
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 03. Okt 2008. 07:25
:: ..

Post od majkon80 »

Dal neko zna,dali postoji igrica mau mau,probao sam da je nadjem na marketu,takodje i na onom applanet,ali mi nije izbacivalo nista pod tim imenom,E sad mozda se drugacije zove,na simbianu je bila pod tim imenom

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dream Weaver »

N-tchbl, pa da li se gubi garancija lii ne to verovatno zavisi i od servisa ali na svu sreću ceo postupak rutovanja može da se obrne :-D tj da se od rutuje :-)
and justice for all...

Anony
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 01. Jul 2010. 00:00
:: iPhone 6 16GB Silver

Post od Anony »

majkon80, ne znam tacno, nisam trazio tako nesto, ali postoji igra Uno koja je u principu ista kao Mau mau...pa potrazi pod tim nazivom, mozda ima ;)

d27
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 26. Nov 2010. 16:50

Post od d27 »

Galaxy S, Note 2 demo unit, Note 3 demo unit

N-tchbl
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 13. Dec 2007. 19:54

Post od N-tchbl »

Dream Weaver, bas to, a sto ne rutovati i uzivati u radostima,
ako niko ne mora da zna sta si radio proslog leta :D
I5700 Galaxy Spica w/ CM a8.3 | Kingston 4gb | Sennheiser CX 300

majkon80
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 03. Okt 2008. 07:25

Post od majkon80 »

D27 hvala,inace to je ta igra,a vidim da je za android mnogo bolja.Na marketu i onom applanet nema jos ta igrica.Ima neke druge verzije,ali su jako siromasne.

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dream Weaver »

N-tchbl, što manje znaju to bolje, ne priznajem android telefon ako nije rutovan :-D :-)
and justice for all...

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
:: HTC One [m8]

Post od Pera Detlic »

Dream Weaver, nemoj bas tako. Za razliku od iOS-a, Android i bez root-a (jailbreak-a) nudi pregrst opcija... :wink:
Samo nek se rolaju....sarme.

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dream Weaver »

Pera Detlic, i to što kažeš, mada ios nisam probao (za sad) ali ti verujem na reč :-D :-)
and justice for all...

Evil_Zo
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 23. Sep 2005. 13:54
Kontakt:

Post od Evil_Zo »

Vjerujete li da ja jos nisam root-ovao DHD, jednostavno nemam potrebe :) Sve sto zelim sam mu stavio i vise od toga, prosto jos uvijek nisam nasao ni jedan razlog da to odradim, prosto nema potrebe (dok sam na primjer Spica-u morao da sredim odmah i to zbog elementarnih stvari koje DHD ima u samom startu...) :)

Odgovori