Nokia N97
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- Nemanja 3.5G
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 14. Jan 2011. 18:36
- :: HTC M8
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Nemanja 3.5G, jesi li promenio product code prema uputstvima iz teme o NSU? Ovi brojevi koje si naveo u poslednjem postu nisu codovi vec verzije firmwarea.. Malo ti je nejasan post.. Daj malo detaljnije informacije sta si i kako radio..
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- Ninolina
- Moderator
jerkann, pa pazi, kod mene je uvek bilo dosta aplikacija koje su stalno radile u pozadini i koje su vukle dosta rama.. sa svima njima i plus Launcher (sad sam mu zaboravila ime ali svi ga koriste), po podizanju sistema imala sam oko 40mb rama, a toliko je bilo i nakon koriscenja jer su mi se najvaznije apps podizale sa sistemom..
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- Nemanja 3.5G
- Redovni učesnik
- Ninolina
- Moderator
Nemanja 3.5G, na zalost, prema mnogim informacijama na netu Nokia je digla ruke od 97ice i kazu da novih updatea nece biti.. S obzirom da je za mnoge tel, koji su se pojavili posle 97ice, izašlo do sada mnogo vise novih verzija fw, sklona sam da poverujem da je to gotova stvar, tj. nece biti dalje podrske za ovaj tel..

- Nemanja 3.5G
- Redovni učesnik
- Nemanja 3.5G
- Redovni učesnik
- jerkann
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
- :: Samsung Galaxy S4
- :: Nokia 808
Nemanja 3.5G, mozes da obrises odnosno da remove sve widgete i tako ces dobiti cist homescreen. I jedna mala ispravka i sat moze da se ukloni. Flashovanjem telefona ne gubi se nista sa mass storage-a medjutim preporucljivo je da se pre flasha odradi format E memorije i da se onda multimedijalni fajlovi vrate na E.
darkowb, pronadji youtube aplikaciju i probaj uz pomoc nje
lush, moras da flashujes telefon i resices sve probleme.
darkowb, pronadji youtube aplikaciju i probaj uz pomoc nje
lush, moras da flashujes telefon i resices sve probleme.
- Nemanja 3.5G
- Redovni učesnik
- Ninolina
- Moderator
Nemanja 3.5G, a zasto ti bas treba ta verzija .15? Ne verujem da ima bilo kakvih novina u toj verziji u odnosu na tu koju vec imas.. Nokia ume da izbaci neke podverzije za odredjeno jezicko podrucje a da ta v ne donese inace nista novo.. Tako mala razlika u broju verzije govori u prilog ovoga sto sam rekla.. Veliki update je uvek sa velikom razlikom u broju verzije..
I definitivno nije moguc downgrade firmwarea ni preko drugih toolsa a pogotovo preko NSU-a..

I definitivno nije moguc downgrade firmwarea ni preko drugih toolsa a pogotovo preko NSU-a..

Javio se prvi problem posle 4 meseca koriscenja.Zvoni mi jutros telefon i odjenom se ugasi.Pokusam da ga upalim,nece,tek kad sam izvadio i vratio bateriju proradio je sasvim normalno.Neki bag u softveru?
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- Nemanja 3.5G
- Redovni učesnik