Nokia N97

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Nemanja 3.5G
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 14. Jan 2011. 18:36
:: HTC M8

Post od Nemanja 3.5G »

Ljudi zasto nece da mi promeni product code imam 22.0.110.15 a ovaj balcanic code je 22.0.110.06 tako nesto, izbaci failed kad probam u NSU, sta da radim?

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
:: Samsung Galaxy S4
:: Nokia 808

Post od jerkann »

Nemanja 3.5G, najbolje ti je da odradis promenu product koda i update uz pomoc Navifirma i JAF-a. Imas dosta tutorijala na youtube-u pa pogledaj.

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Nemanja 3.5G, jesi li promenio product code prema uputstvima iz teme o NSU? Ovi brojevi koje si naveo u poslednjem postu nisu codovi vec verzije firmwarea.. Malo ti je nejasan post.. Daj malo detaljnije informacije sta si i kako radio..
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od jerkann »

Ninolina, interesuje me nesto, posto znam da si se ti puno igrala sa svojim telefnom koliko si imala maksimalno slobodne ram memorije po restartovanju telefona?

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

jerkann, pa pazi, kod mene je uvek bilo dosta aplikacija koje su stalno radile u pozadini i koje su vukle dosta rama.. sa svima njima i plus Launcher (sad sam mu zaboravila ime ali svi ga koriste), po podizanju sistema imala sam oko 40mb rama, a toliko je bilo i nakon koriscenja jer su mi se najvaznije apps podizale sa sistemom..
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Nemanja 3.5G
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Nemanja 3.5G »

Ninolina hvala sto hoces da mi pomognes cenim to , ma nema veze ono za soft, snacu se nekako, ali msm da gubim vreme posto necu nista uraditi al ajde probacu nekako. Svaki dan iscekujem da se pojavi V30 za N97.

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Nemanja 3.5G, na zalost, prema mnogim informacijama na netu Nokia je digla ruke od 97ice i kazu da novih updatea nece biti.. S obzirom da je za mnoge tel, koji su se pojavili posle 97ice, izašlo do sada mnogo vise novih verzija fw, sklona sam da poverujem da je to gotova stvar, tj. nece biti dalje podrske za ovaj tel..:-(

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od jerkann »

Nemanja 3.5G, male su sanse za to kao sto je i Ninolina, rekla. Pratio sam teme na nekim stranim forumima i tamo su digli ruke od cekanja.

Nemanja 3.5G
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Nemanja 3.5G »

Pa dobro iovako nista ne fali N97, dobar je fon. Jel mogu da sklonim onaj homescreen to jest ikonice pa da mi bude cist ekran?

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

Nemanja 3.5G možeš ali sat mora da ostane.sklanja se kao na androidu kada ideš levo i desno znači prst na površinu ekrana i povuci na levo ili desno.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

darkowb
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 06. Feb 2011. 13:17

darkowb

Post od darkowb »

da li neko moze da mi kaze zasto ne mogu da otravram klipove na youtube-u? neko mi rece da mi je potreban flash player ali on u sebi vec ima valjda flash player lite 3.0?

lush
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 11:36

Post od lush »

ljudi je l' znate mozda zbog cega mi se n97 mini bukvalno resetuje/restartuje svaki put kad me neko zove i ja kliknem na Answer? (nevezano da li je tastura otvorena ili ne)
:o :o :o

Nemanja 3.5G
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Nemanja 3.5G »

Jel se brisu podaci sa E mass memory prilikom rada sa JAF-om ili moram da prebacim sve na komp? Sta mislite koji se fajl bolje reprodukuje mp3 ili AAC?, jel bolje da stavim bitrate 128 ili 192, treba mi zbog glasnoce?

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od jerkann »

Nemanja 3.5G, mozes da obrises odnosno da remove sve widgete i tako ces dobiti cist homescreen. I jedna mala ispravka i sat moze da se ukloni. Flashovanjem telefona ne gubi se nista sa mass storage-a medjutim preporucljivo je da se pre flasha odradi format E memorije i da se onda multimedijalni fajlovi vrate na E.
darkowb, pronadji youtube aplikaciju i probaj uz pomoc nje
lush, moras da flashujes telefon i resices sve probleme.

Nemanja 3.5G
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Nemanja 3.5G »

Jel zna neko da li ima neki product code koji ima noviju verziju od v22.0.110.15 posto sam primetio da nece da mi promeni code prilikom update-a, jer balcanic i serbia koje sam probao izbaci da je 22.0.110.06 i izbaci failed to update. Mozda zato sto nemoze da vrati na stariju verziju ili nzm sta??

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Nemanja 3.5G, a zasto ti bas treba ta verzija .15? Ne verujem da ima bilo kakvih novina u toj verziji u odnosu na tu koju vec imas.. Nokia ume da izbaci neke podverzije za odredjeno jezicko podrucje a da ta v ne donese inace nista novo.. Tako mala razlika u broju verzije govori u prilog ovoga sto sam rekla.. Veliki update je uvek sa velikom razlikom u broju verzije..:-)

I definitivno nije moguc downgrade firmwarea ni preko drugih toolsa a pogotovo preko NSU-a..:-(

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od jerkann »

Nemanja 3.5G, koristi JAF i Navifirm kao sto sam ti ranije i rekao i bice sve u redu.

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Javio se prvi problem posle 4 meseca koriscenja.Zvoni mi jutros telefon i odjenom se ugasi.Pokusam da ga upalim,nece,tek kad sam izvadio i vratio bateriju proradio je sasvim normalno.Neki bag u softveru?
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

Nemanja 3.5G
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Nemanja 3.5G »

Ninolina znam sta hoces da kazes, onda sam trebao ranije promenuti dok sam imao v21 posto preko NSU ne moze da se uradi downgrade :))
jerkann, imam problem prilikom instalacije samog program JAF ne znam zasto? Moguce da je do kompa nesto.[/b]

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od jerkann »

Nemanja 3.5G, koji operativni sistem imas na racunaru?

Odgovori