Nokia C7

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
llulle
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 01. Sep 2006. 19:32

Post od llulle »

Poredili su c7 i n8 p je na osnovu toga donet zakljucak da c7 nema bas dobru kameru ali daleko odtog da je losa,ja sam uzeo c7 pre par dana i unapred sam se pomirio da je kamera ispod proseka bs zbog svega sto sam citao na na netu ali prijatno sam se iznenadio,dobro radi posao a video je odlican.Kuciste j kvlitetno a sam fon je po meni jako dobro dizajniran,samo jos da nadjem silikonsku futrolu :)
nokia c7

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Hm, ja se najviše ustručavam da kupim ovaj telefon upravo zbog kamere.Mnogo bi mi značilo, ako bi neko ko ima ovaj model, prosledi par fotografija na mail (mail šaljem na pp).
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

znemanja, imas desetak primera fotografija sa c7 u njegovom review na www.gsmarena.com
Kamera je po danu vrlo dobra,sa dovoljno ostrine na slikama iako ima nedostatak autofokusa,a mislim i da je i blic solidan.Jedino od cega ces morati da se oprostis su close up fotke zbog nedostatka pomenutog af-a. ;)
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

BracaCakic
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 12:31

Post od BracaCakic »

Pusti meni svoj e-mail na pp i prosledicu ti par slika i po dnevnom svetlu i u sobi u tamnijem prostoru. pozz

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

BracaCakic, Posalo sam ti mail na pp, hvala ti unapred.
Sale_M, Znam da ima na tom sajtu, čitao sam taj review, ali ipak mi znače više fotografije koje su napravljen unutra prostorije, i par fotki teksta koji je udaljen tačno metar od telefona, da bih video da li pri zumiranju takvu sliku mogu da ubacim u neki program za prepoznavanja teksta.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Randy
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 26. Nov 2010. 02:39

Post od Randy »

Pre neki dan slucajno nabasam na ovaj interesantan video snimak, pa ako neko strucan moze da potvrdi na koju foru se izvodi to sto se izvodi... :)

http://www.youtube.com/watch?v=-6TNtCvg3Z0
HTC Desire_GingerVillain v0.8 - Dragon Lasers Viper Series 95mW

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

A to,to smo vec gledali u temi za N8.Pa setili se ovi zuti,e sad kako ko bi znao to su strast boze ljudi :D :D

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Post od LittlePrince »

Купи у кинеској радњи аутић на даљинско управљање и види како ради :P

Randy
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 26. Nov 2010. 02:39

Post od Randy »

LittlePrince, ti ocigledno znas nesto, a ne zelis to da podelis sa nama... e bas si neki... :D

Ako je i kineskim auticima na daljinski moguce upravljati preko C7, ti onda 'ladno svoje Life's Good mezimce na reciklazu, sta ce ti... 8) :P
HTC Desire_GingerVillain v0.8 - Dragon Lasers Viper Series 95mW

pazzo73
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 10. Feb 2011. 11:23

Post od pazzo73 »

Uzeo sam ovaj fon preko vip-a. Moji prvi utisci su impresivni. Najjaci dojam je ostavila baterija!!! Zbog baterije sam se najvise i odlucio na c7 i nsam pogresio. Proveo sam sinoc 5 sati na netu preko wi-fi i klecnula je za 50%!!!!! dakle pola za pet PET i slovima 5 sati na netu. Ekran odlican, mape reade savrseno, sve ide glatko. Video je LUDILO dobar i to u rezoluciji 720... u ruci je cvrst, utegnut, ni velik ni mali :) taman kakav treba. Koga zanimaju pojedinosti neka pita P.S. eh da i angry birds rade fenomenalno :)

dlogic
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 06. Maj 2008. 20:35

Post od dlogic »

Zanima me kako mogu da ubacim Srpski u Nokia C-7. Ako neko zna, moze li da mi objasni ili da mi da neki link sa nekim tutorialom.

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
:: nobody know
Kontakt:

Post od skar »

znas,nemoj misliti da se konkrentno odnosi na tebe,al zar nije malo glupo kupiti pametni telefon,i koristiti srpski u njemu,jer su mnoge stvari totalno debilno prevedene..

pazzo73
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 10. Feb 2011. 11:23

Post od pazzo73 »

Ja sam fon uzeo u vip-u i konfigurisan je na srpski. Ako mi je nesto bzv to je to. A iskreno nekako se bolje snalazim kada je na engleskom :wacko:

Imam jedno pitanje za nekoga ko se kapira u to, a siguran sam da je takvih mnogo. Elem, u nokia c7 mi je sada firmwere 1.01 pa recimo ne mogu da instaliram angry birds v1.2 ili drugu aplikaciju koja je van v1.01 Pitanje je kako da upgrejdujem na v1.2 da li se to uopste moze jer preko ovi suita mi kaze da je sve azurirano i up to date

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

To nebi trebalo da ima veze koja koja je verzija aplikacije i koja je verzija sw... u telefonu,pre ce biti da je ta app... gusarskog tipa onda ti treba sertifikate i teras dalje :D :D

dlogic
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 06. Maj 2008. 20:35

Post od dlogic »

skar napisao:..
Ja nisam rekao da je meni potrebno, ali ima ljudi kojima jeste. Kao na primjer, mom tati, koji je kupio c7 i hoce da bude na srpskom. Ako mi mozes pomoci, pomozi, a ako ne, ne vidim razlog da odgovars na moj post.
[Edit:] tomas.hokenberi:: Nije dozvoljeno citiranje celih poruka. Sledeca takva poruka ce ti biti obrisana bez obavestenja!
Za vise informacija o pravilima foruma:
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od skar »

Ja sam samo svoje rekao,a ti ako hoces srpski da ubacis imas program navifirm,odatle skini neki balkan paket jezika i fleshuj sa JAF...eto kud ces bolje pomoci :wink:

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Post od LittlePrince »

skar, Зашто је глупо што човек хоће Српски на телефону? То што ти можда волиш више неки други језик не значи да су будале они који хоће Српски. Мени рецимо смета што још не постоји телефон на коме могу да куцам на ћирилици (не рачунам Руску и Бугарску ћирилицу јер немају сва наша слова) али то сам ја, али ваљда имам нека права. Можда је теби то глупо али мени није, мислим да смо сви једнаки и имамо право да користимо шта желимо у овом случају СВОЈ ЈЕЗИК.

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

LittlePrince napisao:skar, Мени рецимо смета што још не постоји телефон на коме могу да куцам на ћирилици (не рачунам Руску и Бугарску ћирилицу јер немају сва наша слова)
To misliš na symbian ili uopšteno?
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od skar »

LittlePrince, rekao sam da mi je glupo iz razloga sto srpski nije dobro prilagodjen samom meniju..ima dosta reci koje nemas pojma sta znace...
eto zato..a ne da bi rekao da su ljudi budale...

blagojevicb
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 08. Mar 2011. 14:26

Post od blagojevicb »

Instalirao sam Mobiledit da bih kvalitetno prebacio imenik sa SE na nokiu c7, medjutim, nikako ne mogu da povezem nokiu sa ovim programom ni preko kabla ni preko bluetootha, isto sam pokusao na 3 racunara.

Konektujem telefon (na oba nacina), znaci PC ga vidi, ali kada treba da ostvarim konekciju preko Mobiledit-a, on mi javi da konekcija nije uspjela.

Molio bih za pomoc i savjete.

Znaci cilj mi je da kvalitetno i lako prebacim kontakte. Bilo sa ovim ili nekim drugim programom, mada mislim da je ovaj najbolji za to.

Rucno ne dolazi u obzir jer ih ima preko hiljadu.

Unaprijed hvala za bilo koji vid pomoci!

Odgovori