Nokia E72
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
djoxie, pa jeste mi to mozemo odraditi i natelefonu za dz.jer nam telefoni imaju wifi oli za onog ciji telefon nema wifi ovde moze dosta da nauci,slazem se da ovde i nije bas mesto da pisemo o ovi-store pa moderatori sve ove prepiske mogu da prebace bas u tu temu ovi-store koja vec postoji (ja sam je i otvorio) ali nikako da sve ove poruke obrisu.
zavodnick sve sam probao sto si napisao ali neide,uopste nemogu da otvorim aplikaciju uvek pise eror kao na drugoj slici gde gresim pojima nemam jedino da ovaj programcic nije dobar sto sam skinuo pa ako se secas odakle si za tebe skinuo daj mi link.
zavodnick sve sam probao sto si napisao ali neide,uopste nemogu da otvorim aplikaciju uvek pise eror kao na drugoj slici gde gresim pojima nemam jedino da ovaj programcic nije dobar sto sam skinuo pa ako se secas odakle si za tebe skinuo daj mi link.
imam ovaj telefon (uzet u telenoru) jos od maja meseca i prezadovoljna sam...
nemam probijanje svetla niti mi se poklopac nazad rasklimao, sve je kul jos uvek. a nije da mi nije ispadao i cak pod krevet podletao.
jedino sta me nervira je dosadan i vec zastareo interfejs,
a tema nikakvih dobrih nema, bar ih ja ne pronalazim.
ako imate nekih preporuka i linkova za teme, bila bih presrecna. hvala
nemam probijanje svetla niti mi se poklopac nazad rasklimao, sve je kul jos uvek. a nije da mi nije ispadao i cak pod krevet podletao.
jedino sta me nervira je dosadan i vec zastareo interfejs,
a tema nikakvih dobrih nema, bar ih ja ne pronalazim.
ako imate nekih preporuka i linkova za teme, bila bih presrecna. hvala

- zavodnick
- Expert
- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
lush, mislim da sve sto trazis mozes ovdje da nadjes...
viewtopic.php?t=18883&sid=56e5edab83153 ... 08d4cab462
eto ti link pa pogledaj sve sto te zanima i pitaj sve sto zelis da znas
Tu imas pa sjedi i trazi...
Sto se tice interfejsa, nekom temom to neces promijeniti puno, ali imas i programe pa si sama kreiraj temu
Nadam se, da sam bio od pomoci 
viewtopic.php?t=18883&sid=56e5edab83153 ... 08d4cab462
eto ti link pa pogledaj sve sto te zanima i pitaj sve sto zelis da znas

Tu imas pa sjedi i trazi...
Sto se tice interfejsa, nekom temom to neces promijeniti puno, ali imas i programe pa si sama kreiraj temu

Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
- vlaki
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 20. Maj 2006. 00:22
- :: SG Note II
- :: Nokia 6630
lush, imas i foru da ukljucis efekte preko tema... Kontrolna tabla > teme > pa udjes na opcije u temu koja je odabrana > efekti on i mislim da je to to..
Meni je ulepsao interfejs, i nekako mi je zanimljiviji... A tel ko tel, rasklimace se vec...
Pozz!

Meni je ulepsao interfejs, i nekako mi je zanimljiviji... A tel ko tel, rasklimace se vec...

Pozz!

"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali
steta sto nema kod nas ove verzije.. bas mi je lepsa..

http://nokiaexperts.com/articleimages/2 ... Mode17.jpg

http://nokiaexperts.com/articleimages/2 ... Mode17.jpg
Sony Ericsson Vivaz silver 8gb + Nokia e71 8gb white <3
pcmilos, brisi taj folder gde su ti mape i instaliraj garmin i cepaj dalje
a dobro, ukusi su razliciti, evo meni je bas taj ruzan sto je za americko trziste, ovaj sto je izasao za evropu i sto svi imamo ima prema mom ukusu nesto lepsi dizajn
a handy shell me nervira jer kad ga ukljucim i pritisnem 2 puta taster za prekidanje poziva on me vraca na fabricki homescreen i zbog tog nedostatka nije mi se zadrzao na telefonu ni 5 minuta

a dobro, ukusi su razliciti, evo meni je bas taj ruzan sto je za americko trziste, ovaj sto je izasao za evropu i sto svi imamo ima prema mom ukusu nesto lepsi dizajn

a handy shell me nervira jer kad ga ukljucim i pritisnem 2 puta taster za prekidanje poziva on me vraca na fabricki homescreen i zbog tog nedostatka nije mi se zadrzao na telefonu ni 5 minuta

Iphone 6, space gray
deksicom, moja je ista ta verzija, nisam nailazio na noviju, a s vremena na breme progooglam i to izmedju ostalog. bar malo zamaskira boring symbian, ali meni symbian i pored toga sto dosadnjikavo izgleda i dalje po pitanju stabilnosti i sveukupnosti stvari koje s njim mogu da uradim na prvom mestu
::luv phonez::