Nije loše samo da poprave podrsku i bice dobro, što više android modela bolje za kupce
Off topic- Bilo bi super da postoje više ovakvih tema objedinjenih za dolazece telefone , npr novi android telefoni ili tako nesto, mala sugestija
Sony Ericsson osuo rafalnu paljbu! I neka je! jako mi se svidja dizajn ove poslednje serije. Koliko sam video po netu, svidjaju mi se i njihove izmene na UI. Cinjenica da su sve bacili na 2.3 je samo dodatni plus. Mislim da ako cene budu iole pristojne, ne moze da omasi. Kad se pogleda gomila raznolikosti u Android svetu trenutno, SE mi se po dizajnu definitivno izdvaja na sam vrh. O ostalom cemo suditi kad se pojavi.
pa i SE i Motorola su krenuli da rade u poslednje vreme dobre uredjaje, jedini koji mi se ne svidja iz ove serije je Xperia Play nekako mi bas izgleda bezvezno .
Изгледа као да није телефон
Доста лепих телефона и коначно актелан верзија Андроида у њима, враћа се СЕ али није довољна само једна серија мора овако и да нстави + да избаце и који јефтинији модел.
Pro i Neo su stvarno super telefoni. Valjda nece preterati sa cenom. I procitao sam negde da ce u x10 seriju ubaciti 2.3, ali tek oko oktobra. Valjda ce biti nesto
Baš dobri telefoni, sada kad smo videli sva važnija predstavljanja ispade da SE ima najzanimljivije modele i najraznovrsniju ponudu, još kada predstavi novi par minija sa ekranima od 3 inča imaće kompletnu ponudu i telefone u svim kategorijama. Ja bih lično voleo jedan dobar kamera model sa xenonom. Samo da budu dobro optimizovani i da izbacuju redovno update-ove i biće veoma konkurenti.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
Ako zele da vrate staru slavu tesko da ce to da ostvare sa ovom serijom modela. Kubure sa RAM memorijom, koriste vec zastarele jednojezgarne porcesore, na youtube se moze videti da im softver dasta laguje...
Meni je ovaj XPERIA Play jako interesantan. Izgleda da se na trzistu posle raznih pokusaja i pogresaka konacno pojavio pravi telefon za igranje. I logicno, od koga to ocekivati nego od Sony Erricsona licno.
Xperia Pro mi je nekako najzanimljivija iz ove druzine, ali nesto kontam da bi bilo jos bolje da se ekran onako uzdigne kao na, recimo, Nokijama N97 i E7...
HTC Desire_GingerVillain v0.8 - Dragon Lasers Viper Series 95mW
Randy napisao:ali nesto kontam da bi bilo jos bolje da se ekran onako uzdigne kao na, recimo, Nokijama N97 i E7...
Dal' samo meni je nezgodno kada se ekran tako uzdize... Mislim nije to laptop, ne drzi se telefon vodoravno, pa da ekran mora da se podigne da bi bio u pravcu ociju. Zamisljam na mom na sta bi to licilo i mislim da bih vrat iskrivio da se jos i ekran uzdize. Ali nisam primetio da se jos neko zali na to.
Svaka cast za SE! Nadam se da je ovo pocetak njihove paljbe po trzistu posto odavno nisu izbacili nesto meni interesantno. Xperia Play mi se najvise svidja i ako ne zacepe neku nenormalnu cenu verovatno ce to biti moj sledeci mob.
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)
Lobachewsky napisao:Dal' samo meni je nezgodno kada se ekran tako uzdize... Mislim nije to laptop, ne drzi se telefon vodoravno, pa da ekran mora da se podigne da bi bio u pravcu ociju.
Naravno da se ne drzi, u tome i jeste caka, jer svaki telefon malo uspravis prema licu da bi imao jasnu sliku sta je na ekranu, zar ne
Probaj "test" sa svojim Z-edom, neces puno toga videti ako ga drzis vodoravno, sto znaci da ga ipak moras malo nagnuti prema licu. Zato sam stekao utisak da bi bilo nekako bolje da se ekran onako uzdigne automatski...
Nadam se da sam dobro objasnio
HTC Desire_GingerVillain v0.8 - Dragon Lasers Viper Series 95mW
Па Sony Ericsson је кренуо великим корацима у нову годину,слажем се са LittlePrince-ом да једна серија није довољна и да им цене неће бити мале(вероватно) а и било би крајње време да Sony Ericsson избаци неки приступачнији модел за широке народне масе..
SE definitivno ide pravim putem i jako sam srećan zbog toga. Dizajn je fenomenalan, u duhu starog SE-a i zaista su razbili kliše da se ne može ništa značajno uraditi po pitanju inovativnosti i prepoznatljivosti TS telefona, tj. da oni svi moraju ličiti (eat that, Samsung!). Zaista odskaču i ne samo po dizajnu, već i po drugim stvarima i zaista samo čekam da se nakupe neke parice i spadnu cijene vim čudovištima pa da se mom i4 pridruži jedan SE robot pa da izazovem gnijev obiju fan-grupa. Definitivno mi je najviše zapao Arc, prevashodno zbog dizajna.
Pozdrav!
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Sto se dizajna tice tu se nema sta zameriti, ono sto me interesuje je kako su odradili software posto su sa X10 napravili ogromnu brljotinu. Sa druge strane da li ce ih Nvidijina Tegra harverski prestici?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.