Kupih ja juce wildfire, majstori ga otkljucali da radi na 064 mrezi posto je iz Telenora, kad ono sve radi samo sto telefon ne prepoznaje memorijsku karticu, ista je pravilno stavljena i ispravna jer radi u drugim telefonima. Jel zna neko sta bi to moglo da bude?
Problem je resen ne znam kako. Odneo telefon do lika koji mi je prodao on ga poslao u Novi Sad u servis i taj iz servisa je rekao da nista nije bilo pokvareno vec da je trebalo samo formatirato karticu u HTC-u. Ja nisam znao kako se formatira jer dok je memorijska kartica bila u nutra ubacena na telefonu je pisalo insert new sd card ili tako nesto. U svakom slucaju sada radi.
Mirko BGD, ne moze WF sa Androidom 2.2 jos da sa rutuje... onima koji su apdejtovali, za nauk, da se sledeci put raspitaju pre apdejta, a ne da budu nestrpljivi...
fax, koliko je meni poznato Nokiin PC softver podrzava sinhronizaciju sa Microsoft Outlook-om (Outlook-om iz Microsoft Office paketa, ne Outlook Express-om!). Ako HTC-ov softver podrzava sinhronizaciju sa Outlook-om sve sto treba da uradis je da prvo N73 kontakte sinhronizujes u Outlook, a da zatim iz Outlooka kontakte gurnes na Wildfire.
Vrati se unazad par strana pisali smo o tome više puta Ajde da ponovimo, ako nemas rootovan telefon mozes instalirati samo one aplikacije koje podrzavaju transfer na sd, i to samo na 2.2 . Dakle skini neki a2sd sa marketa i on ce te obavestiti koje aplikacije mozes prebaciti na sd.
Mislim da je telefon je rootovan, kada pritisnem volume down i power ispise se sledece:
BUZZ PVT SHIP S-OFF
HBOOT-0.80.0007
MICROP-0622
TOUCH PANEL ATMELC03_16ac
RADIO-3..5.19.25
HBOOT
FASTBOOT
RECOVERY
CLEAR STORAGE
SIMLOCK
Ako to znaci da je rootovan, sta dalje da uradim?
tata78, to ne znaci da je rutovan, to je valjda HBOOT, tu izaberi RECOVERY, kad tu loaduje, vidi da li ti pise ClockworkMod v2.X.X nebitno,ili uradis sledece:
Pera Detlic napisao:vidi da li u meniju postoji applikacija SUPERUSER, ikonica izgleda ovako:
Trebas da napravis particiju preko rom managera , da flashujes Darktremor Apps2SD 2.7.5.3 Beta 04 to je najnovija skripta i onda ce ti prebaciti sve na sd. Ako ti je ovo komplikovano samo skini move2sd enable sa marketa i onda ce prebaciti na sd, ali nece prebaciti svaku aplikaciju 100 % ostace neki deo na internoj memoriji u svakom slucaju zavrsice ti posao i rasteretiti memoriju.
Pera Detlic napisao:Ili vidis da li u meniju postoji applikacija SUPERUSER, ikonica izgleda ovako:
Moj telefon nema ovu ikonicu, ali ima neku drugu gde je neki vojnik sa gas maskom... i pise Supeuser permisions ili tako nesto... Da li to znaci da je telefon rootovan?
Nista nisam cackao, samo sam odneo kod prijatelja da ga dekodira... I ta ikonica se nakon toga pojavila..
Ako imas superuser permison onda je rootovan, skini sa marketa Titanium backup i probaj da ga instaliras , , titanium ce ti traziti prilikom pokretanja superuser permision ako prihvati onda je rootovan ako ne nije.
a jel mogu ja nekako da instaliram na brandirani wildfire (vodafone), oficijalni, ne brendirani nerutovan 2.2 i tako de brendiram telefon bez rutovanja?
Moras da kreiras goldgard da bi debrandirao wildfire , zatim skines sa shipped-roms neki koji odgovara i to bi u principu bilo to. Imas na xda postupak za kreiranje goldcard mislim da nije tesko.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.