HTC Magic
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sub, 09. Apr 2011. 20:44
Zdravo.Imam jedan problem sa magic.
Telefon mi radi samo 10 min i onda se ukoci,kada mu izvadim bateriju i stavim onda se upali sve ok ali ne radi touch,dok tasteri idalje rade.i posle 10 min opet se ukoci.
Kada mu po treci put izvadim bateriju i upalim,onda se cuje sto se podize sistem,ali ekran kao da ne radi. Onda proradi tek posle jedno 7-8 sati,kao da se ohladi pa proradi. I onda sve ispocetka isto.Sta moze da bude problem,jel zna iko??!?!?
Telefon mi radi samo 10 min i onda se ukoci,kada mu izvadim bateriju i stavim onda se upali sve ok ali ne radi touch,dok tasteri idalje rade.i posle 10 min opet se ukoci.
Kada mu po treci put izvadim bateriju i upalim,onda se cuje sto se podize sistem,ali ekran kao da ne radi. Onda proradi tek posle jedno 7-8 sati,kao da se ohladi pa proradi. I onda sve ispocetka isto.Sta moze da bude problem,jel zna iko??!?!?
- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]
duzzd, moj profa je uradio update na fabricki froyo... Ali koliko znam on ne moze da se rutuje, ili gresim?! U svakom slucaju, trebalo bi da ima na xda ili na onm drugom sajtu, zavoravih kako se zvase, ima oficejelnih romova... Imas na xda sigurno oficijelni samo vec rutovan... 
Ili ako si uradio nandroid backup njegovog maticnog roma, onda se vrati na njega i uradi OTA update..

Ili ako si uradio nandroid backup njegovog maticnog roma, onda se vrati na njega i uradi OTA update..
Samo nek se rolaju....sarme.
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 07:10
- :: Alcatel 6030
Problem je sto sam ja uzeo telefon sa ovim, nisam ja nista radio. E sad bih ga ja poterao sa 2.2 ali neznam sta je radjeno do sad sa njim.
A mislio sam da postoji oficijalni update koji moze da se updatuje preko wifi
http://mobile.benchmark.rs/vesti/htc-ma ... 2-2-froyo/
A mislio sam da postoji oficijalni update koji moze da se updatuje preko wifi
http://mobile.benchmark.rs/vesti/htc-ma ... 2-2-froyo/
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 07:10
- :: Alcatel 6030
Razmisljao sam da to uradim ali nisam nesto vican tome pa me je strah da nesto ne zeznem. Imam smoki 2.1, sve savrseno radi ali dosta slabo koristi resurse, ne mogu da dobijem vise od 40-50mb slobodno, sa redovnim koriscenjem advanced task kiler, dok sestrin wildfire opusteno stalno ima oko 140-150mb. Da ne pricam kako Huawei u8110 sa istim androidom bolje radi.
Pa sam mislio da mi je bolja varijanta da ga vratim na fabricki, u servisu, pa da ga update-ujem legalno.
Cuo sam da nema dobrih 2.2 ili 2.3 kuvanih romova za magic bar da radi sve na telefonu.
Imas li neku preporuku?
Pa sam mislio da mi je bolja varijanta da ga vratim na fabricki, u servisu, pa da ga update-ujem legalno.
Cuo sam da nema dobrih 2.2 ili 2.3 kuvanih romova za magic bar da radi sve na telefonu.
Imas li neku preporuku?
- skar
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
- :: nobody know
- Kontakt:
imam problem,pa da podelim sa vama,
znaci covek je kod kolege kupio vodafon magic,u pitanju je 32B verzija,
i dosao je posle 2 dana,kako mu ne radi BT i usb mass storage..ajde preuzmem odgovornost,i reko sve ce vam raditi samo mi dajte malo vremena..kad cvrc...
pokusao sam sa 10 rom update,naravno napravio sam gold card,pokrene update i onda izbaci gresku tipa 155,170..blablabla..
najgore je od svega sto ga HTC sunc uopste ne prepoznaj
ok,ubacim svoju karticu reko probacu sa OTA update,ukucam parametre,upalim,system is up to date
kukala mi majka...
vise nemam predstavu sta da mu radim,naravno mogu da ga rutujem,instaliram custom recovery,al
bas za toliku zajebanciju nemam previse vremena!
POMOC!!!!
znaci covek je kod kolege kupio vodafon magic,u pitanju je 32B verzija,
i dosao je posle 2 dana,kako mu ne radi BT i usb mass storage..ajde preuzmem odgovornost,i reko sve ce vam raditi samo mi dajte malo vremena..kad cvrc...
pokusao sam sa 10 rom update,naravno napravio sam gold card,pokrene update i onda izbaci gresku tipa 155,170..blablabla..
najgore je od svega sto ga HTC sunc uopste ne prepoznaj

ok,ubacim svoju karticu reko probacu sa OTA update,ukucam parametre,upalim,system is up to date

vise nemam predstavu sta da mu radim,naravno mogu da ga rutujem,instaliram custom recovery,al
bas za toliku zajebanciju nemam previse vremena!
POMOC!!!!
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pet, 22. Feb 2013. 17:21
- :: htc
- :: magic
Htc magic
kako mogu upgradit htc magic sa 2.2 na nesto vise.... ne prepoznaje mi sd karticu, dali zna neko u cemu je problem ako zna nek mi odg...hvala unapred....