?? može pomoć? telep?kojot napisao:nasao sam CFW ^ 3 Symbian v5.4 za 5800. E sad,jel ja tu vise nemam sta da radim vec samo preko jafa ili nekog drugog programa da ga ubacim u fon. Taj cfw zauzima 97 mb. Jeste li imali iskustva s njim?
Nokia 5800 XpressMusic
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- NijeZauzetoIme
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 10. Feb 2011. 21:23
- :: Pocophone F1
- NijeZauzetoIme
- Redovni učesnik
- NijeZauzetoIme
- Redovni učesnik
taj španski što sam instalirao, je ubio fon totalno. trenutno neće da se digne sistem uopšte... al rešiće mi drugar to... pazite seNijeZauzetoIme napisao:ja se mučio sa nekim španskim (symbian latino) i fon nije reagovao.. sad mi drugar koji radi u servisu na muke vraća na 52.007. Našao sam još jedan, v6 neki, koji nije španski, mislim da ću i s njim pokušati, pa ću da javim rezultate
Pozdrav.Da li bi neko mogao da me savetuje kako i preko kog convertera mogu da convertujem video-e s ciljem da mi realplayer moze ocitati?Molim vas jako mi je bitno.Imam 2 videa koji sam dobio uz telefon Batman trailer i neki video o prirodi...no ne bitno.njihov format je .mp4v-es.Ili bolje formulisano pitanje:"kako da ubacim neki video u ovaj vec pomenuti format"?
Hvala unapred!:)
Hvala unapred!:)
- Nemanja 3.5G
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 14. Jan 2011. 18:36
- :: HTC M8
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Nemanja 3.5G, moze, ali to je pitanje za temu o 97ici.. Treba ti odredjeni mod, ali to je samo za hackovane tel.. Pisala sam o tome ranije, pretrazi malo temu o N97..
Nemam ovaj tel vec neko vreme pa ne mogu da se setim detalja, ali sam ja to imala na mojoj 97ici..

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Ufff ne znam ni kako da pojasnim... evo na primeru da pojasnim. Dakle kuci sam i pokusavam da preko virelesa mog nesto uradim. npr. da skinem neku aplikaciju sa ovi store. povezem se na moj kucni wirelles, pokrenem ovi aplikaciju i ona mi javi da ne moze da nadje gradnovisad i da ne moze da se konektuje... ili facebook aplikacija isto tako... a ukoliko otvorim operu ili njegov browser sve radi mogu da idem na net... I to isto se desava uvek bez obzira na koji wirelles sam nakacen... Jednom sam bio povezan na GradNoviSad pa se verovatno tu nesto poremetilo tako da sve aplikacije pokusavaju preko njega da idu na net ali kako se to dogodilo ili kako da to ugasim pojma nemam 

- zavodnick
- Expert
- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
Iosis, hmmm jedino sto je moglo da se desi je to da si prerano izvukao kabal iz telefona kad si prebacio pjesmu i onda ti je na telefonu pisalo DATA MAY BE LOST ili tako nesto, ali kad si pogledao pjesmu, vidio si da tamo ima... Zato kad skidas pjesmu, skini je preko kabla i kabal deaktiviraj kao i nekakav USB i onda lijepo idi na muzicki player i onda Refresh i onda probaj da pustis pjesmu...
MrMoT, idi na Tools/Settings/Connection/Access points i sve Access pointe pobrisi. Kad udjes u Nokia-in browser a ti lijepo idi na Settings/General/Access points pa stavi Always ask i kad pocnes da pretrazujes, recimo google.com pitace te za konekciju, izaberi konekciju i pogledaj onda da li ce da radi ( naravno pitace te za konekciju i za wep key, ako ides preko wirelessa )... Tako se desilo mom drugu, ovo je uradio i sad radi... Javi da li je pomoglo
MrMoT, idi na Tools/Settings/Connection/Access points i sve Access pointe pobrisi. Kad udjes u Nokia-in browser a ti lijepo idi na Settings/General/Access points pa stavi Always ask i kad pocnes da pretrazujes, recimo google.com pitace te za konekciju, izaberi konekciju i pogledaj onda da li ce da radi ( naravno pitace te za konekciju i za wep key, ako ides preko wirelessa )... Tako se desilo mom drugu, ovo je uradio i sad radi... Javi da li je pomoglo

Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Sta sam ja jednom napravio problem.Iso sam na jedan kineski sajt i otad naredna 4 dana telefon non stop pokusava konekciju preko gprs ili wifi.Ali sta je bilo gde stoje pristupne tacke pojavila se jedna nova pristupna tacka sa 4 kocke i ja se setih onog kineskog sajta jer i tamo su tako slova bila kao kocke i obrisao sam tu pristupnu tacku i resio problem.
Znam da svaka nova konekcija na novu wifi mrezu napravi svoju pristupnu tacku ali da to moze uciniti neki sajt to nisam znao.Zato je pozeljno otici tamo i pogledati dali su sve pristupne tacke one koje mi zelimo.
Znam da svaka nova konekcija na novu wifi mrezu napravi svoju pristupnu tacku ali da to moze uciniti neki sajt to nisam znao.Zato je pozeljno otici tamo i pogledati dali su sve pristupne tacke one koje mi zelimo.
- zavodnick
- Expert
- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
Iosis, kada si u PC Suite modu naravno i da nemas opciju za REMOVE USB... Nisam ni znao da pjesme prebacujes preko PC Suita... To nisi rekao. Skini sa neta Core Player pa probaj da preko njega pustis neku pjesmu! Koliko dugo imas telefon? Da li ti se to prvi put desava ? Koja ti je verzija software-a ?!
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
Hvala ljudi, evo uradio sam to, samo sad ovde nemam wirelles sutra cu da probam da li radi pa javim. E da i nemam ja Tools/Settings/Connection/Access points nego sam nasao ovako settings->Connectivity->destinations->internet valjda je to to? imam i SPB instaliran ali i kad ga ugasim i idem preko standardnog menija i dalje nemam takvu putanju
imam softver 20.0.012 mozda zbog toga? inace GradNoviSad je bio na prioritetu 8 (na k.. ga nosam
) ne na 1