beochke91, ajd onda probaj ovako.. Idemo korak po korak.. Pokrenes aplikaciju.. Udjes u Settings list.. Zadrzi prst na, recimo, T-Mobile i dobices prozorcic sa 2 opcije.. jedna je "Fake this provider now" i "Set for fake OnBoot".. Mozes odabrati bilo koju od njih, a razlika je u tome sto izborom druge opcije fakovanje se aktivira prilikom svakog ukljucivanja tel.. Sa izborom prve opcije fake ce biti ponisten restartom tel.. I to je to.. Koji korak od ovih ti nije jasan?
Koju verziju Market Enablera imas? Kod mene na Tattoou je v3.1.1.2 i trebalo bi da je najnovija.. Na Desireu koristim Market Access.. Ista im je funkcija pa ako ovo ne uspes pokusaj sa Accessom..
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Pitanje: postoji li neka aplikacija koja ce da radi monitoring lokacije (grubo lociranje na osnovu mreze) i u zadatom krugu paliti i gasiti WiFi, tako da recimo kad se priblizim gajbi automatski pali WiFi i kaci se na moju kucnu mrezu?
Video sam nesto slicno, ali sluzi samo da gasi WiFi kad se izadje iz predefinisanog radijusa. Meni treba nesto sto radi i jedno i drugo. Ako neko zna, nek me please prosvetli.
Ninolina, Market Access uopste ne mogu da nadjem u marketu,a enabler nece nikako!Jedno mi kaze da uopste nema,a kada probam drugo,onda prijavljuje problem!?
beochke91, ajd sad ispocetka.. Vec imas instaliran Market Enabler.. Jesam li te to dobro razumela? Ako je tako, kad pratis korake koje sam ti napisala gde je problem? Kakvu ti to gresku prijavljuje? Ajde budi malo konkretniji kad opisujes problem, vidis da se stvarno trudim da ti pomognem..
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Ne vi sa telenora nego uopšte niko iz naše zemlje sa našim karticama ne može, skini market access ili market enabler (treba rut za obe)pa ćeš moći, ili ako hoćeš mogu da okačim najnoviju verziju.
Jel si pogledao u call settings, all calls pa call status tones (ovako je na samsungu možda i drugi imaju to).
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
araphel, nazalost cini mi se da nema. to sam do sada video samo na novom symbianu, neka vrsta profila koji ukljucuju i podrazumevanu mrezu tj access point uz profil
Pitanje:
Instalirao sam aplikaciju NO2NAME, otkacio jedinu opciju (Ukljucen servis) ali nikada nisam dobio informaciju o imenu osobe od koje sam imao propusten poziv. Posto nemam moj fixni zvao sam sam sebe i uopste mi ne registruje "nepoznate brojeve"! Da li zna neko razlog?
Drugo:
Jel postoji neke notifikacija koja ce momoci da se detektuju slobodne wifi bez ukljucivanja istog? Kao neke notifikacije....
Ninolina, De m ireci Ninolina da li taj nacin (otkrivanja aplikacija) funkcionise normalno za kupovinu ? Da li ima kakve veze sto se stavlja fejk provajder ?
I ako si kupovala, da li nakon reseta/ponovne instalacije kupljene aplikacije, gmail acc ima registrovau kupovinu pa se aplikacija ne mora kupovati svaki put nakon sto se skine sa marketa (valjda tako generalno finkcionise kupovina preko marketa)?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.