HTC HD2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ljudi imam jedan vrlo cudan problem...Nesto sam cackao sa Operom (stavljao sam neku custom verziju) i sve je radilo super do jednog trenutka, kada je prekinuo da mi radi WiFi. Kada sinhronizujem HD2 sa kompom internet mi radi najnormalnije, ali ovako nece ni da cuje. Pa zna li neko mozda u cemu je problem, pre nego sto "opalim" hard reset?! 

Kad se meni nesto slicno desilo toliko sam hard resetovao telefon da je od tada na Androidu
Salim se naravno, meni je pucala Opera potpuno nasumicno bez obzira na broj otvorenih prozora, ali malo nam pojasni kad ti radi a kad ne. Kako ga tacno kacis? Mada sumnjam da ce nesto osim reseta resiti problem.

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Treba mi mala pomoć od vas,hoću da probam da ubacim android ali na sd karticu a neznam kako to da odradim.Probala sam 2 verzije ali nije htelo.Jedna od verzija koju sam probala je:MCCM_HD_V3.0.2__Desire_HD.Telefon počne da butuje nešto i tako stoji 30min.
Info o mom telefonu:
Manila:2.5.19211619.0
Rom:1.66.479.2(76641)
Radio:2.07.51.22_2
Mogu li ja uopšte ovo odraditi ili moram nešto da promenim u softveru telefona?
Hvala
Info o mom telefonu:
Manila:2.5.19211619.0
Rom:1.66.479.2(76641)
Radio:2.07.51.22_2
Mogu li ja uopšte ovo odraditi ili moram nešto da promenim u softveru telefona?
Hvala
HTC HD2 ANDROID
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
sanjke, imas temu o HD2 sa Androidom.. viewtopic.php?t=22564
Tamo potrazi pomoć oko ubacivanja androida..
Mozda ces tamo vec i sad naći neke informacije..
Tamo potrazi pomoć oko ubacivanja androida..

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sre, 06. Avg 2008. 00:47
gargamel4, dream weaver, isčitao sam threadove sa xda koje ste mi preporučili, skupio petlju i prvi put u životu flashovao telefon na kuvani rom. Stavio sam energy rom po preporuci prijatelja koji su mi ga preporučili zbog stabilnosti. Rom je definitivno odličan posebno po pitanju gomile dodatnih podešavanja koja su nemoguća na fabričkom romu, ali .... ali imam sledeće probleme:
1 Kada koristim iGo GPS signal mi luduje, čas se pali čas se gasi
2 povremeno mi se javlja distorzija u slušalici, čujem sagovornika krckavo i slabije a on mene sa odjekom
3 baterija se primetno brže troši.
Pitanje/preporuka: da li možete da mi preporučite neku varijantu kuvanog roma koji je po vama provereno najstabilnioji u radu, bez primetnih bagova. Hvala unapred !!
1 Kada koristim iGo GPS signal mi luduje, čas se pali čas se gasi
2 povremeno mi se javlja distorzija u slušalici, čujem sagovornika krckavo i slabije a on mene sa odjekom
3 baterija se primetno brže troši.
Pitanje/preporuka: da li možete da mi preporučite neku varijantu kuvanog roma koji je po vama provereno najstabilnioji u radu, bez primetnih bagova. Hvala unapred !!
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
Kuvani ROM WM ili Android??
Sto se tice GPS-a i telefoniranja trebalo bi da promenis RADIO ja koristim 2.15.50.14 i nemam nikakvih problem ni sa GPS-om i sa telefoniranjem. Mada sam koristio Android do juce
Pogledaj ovaj link http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=611787 pa nek ti je sa srecom
Skini neki od postavljenih radia, zip fajl je imas customRUU.exe i RUU_Signed.nbh (sto ti je sa radio koji trebas da fleshnesh) pokreni customRUU.exe i prati instrukcije na ekranu (slicno kao i kad ROM ubacujes) narvno povezes fon sa kompom

Sto se tice GPS-a i telefoniranja trebalo bi da promenis RADIO ja koristim 2.15.50.14 i nemam nikakvih problem ni sa GPS-om i sa telefoniranjem. Mada sam koristio Android do juce

Pogledaj ovaj link http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=611787 pa nek ti je sa srecom

Skini neki od postavljenih radia, zip fajl je imas customRUU.exe i RUU_Signed.nbh (sto ti je sa radio koji trebas da fleshnesh) pokreni customRUU.exe i prati instrukcije na ekranu (slicno kao i kad ROM ubacujes) narvno povezes fon sa kompom

and justice for all...
-
- Povremeni posetilac
Dream Weaver Pre flesovanja energy rom-a, na telefonu sam flesovao radio na 2.12.50.02_2. Pratio sam uputstva sa xda da mi radio ne bude 51 već 50 pošto ovaj prvi može da napravi problem sa podizanjem sistema. Pošto je i ovaj tvoj 50 predpostavljam da neće biti problem ako ga flesujem preko postojećeg energy rom-a.
Što se tiče OS za sada ostajem na Winmo jer predpostavljam (možda grešim ?!) ako idem sa androidom preko već bagovitog winmo-a da to nije pravo rešenje.
Što se tiče OS za sada ostajem na Winmo jer predpostavljam (možda grešim ?!) ako idem sa androidom preko već bagovitog winmo-a da to nije pravo rešenje.
Kickingbird, nece biti problem da flashujes.
Ne znam kako mislis da bi bio problem Android zbog Windowsa, oni nemaju veze jedan sa drugim, osim sto pojedine verzije moraju da se bootuju preko WinMo da bi se pravilno inicijalizovao hardware. Inace WinMo na HD2 je prilicno ociscen od bugova, tako da ako imas suprotno iskustvo treba da probas neki drugi ROM. Obavezno pre toga uradi Task29 jer to resi vecinu bugova sa novim ROMovima. To sa potrosnjom baterije moze vrlo lako da bude i do Energy-ja jer su njegovi ROMovi medju najbrzima i medju onima koji trose najvise baterije.
nemanjale, ne postoji najbolji ROM. Da postoji tako nesto, (skoro) svi bi ga koristili. Pogledaj na XDA koji su najpopularniji, koji imaju najbolje komentare i koji su ti vizuelno najprivlacniji, pa isprobaj.
Ne znam kako mislis da bi bio problem Android zbog Windowsa, oni nemaju veze jedan sa drugim, osim sto pojedine verzije moraju da se bootuju preko WinMo da bi se pravilno inicijalizovao hardware. Inace WinMo na HD2 je prilicno ociscen od bugova, tako da ako imas suprotno iskustvo treba da probas neki drugi ROM. Obavezno pre toga uradi Task29 jer to resi vecinu bugova sa novim ROMovima. To sa potrosnjom baterije moze vrlo lako da bude i do Energy-ja jer su njegovi ROMovi medju najbrzima i medju onima koji trose najvise baterije.
nemanjale, ne postoji najbolji ROM. Da postoji tako nesto, (skoro) svi bi ga koristili. Pogledaj na XDA koji su najpopularniji, koji imaju najbolje komentare i koji su ti vizuelno najprivlacniji, pa isprobaj.
- Dream Weaver
- Mobil manijak
Kickingbird, Task29 ce ti obrisati ROM, imaces prazan telefon i onda samo instaliras nv ROM.
kao sto ti je Grandpa, napisao mozda ti se ti problemi i ybog teoga pojavljuju.
evp to uputstvo i link da ga skine http://forum.xda-developers.com/showthr ... ght=task29
kao sto ti je Grandpa, napisao mozda ti se ti problemi i ybog teoga pojavljuju.
evp to uputstvo i link da ga skine http://forum.xda-developers.com/showthr ... ght=task29
and justice for all...
-
- Povremeni posetilac
Hmm novi bedak. Sistem se podigne i radi ali se telefon pregreva i posle par minuta blokira. Na XDA sam nasao samo jedan post gde covek tvrdi da je u pitanju hardveski problem i da su mu zamenili telefon u garanciji. Da li je neko imao slično iskustvo i ima li nade....
Poslednja izmena od Kickingbird u Uto, 15. Mar 2011. 18:04, izmenjeno 1 put ukupno.
E ljudi,imam problem sa vremenskom prognozom! Pre jedno nedelju dana je jednostavno prestala da radi(mislim nece da mi skine nove podatke),u pocetku nisam obracao posebnu paznju na to jer sam mislio da je to do njihovog servera,al sad me vec nervira! Probo sam da Updatujem Database,al bez pomoci.Jel se nekom jos ovo desava?! Help please
- Dream Weaver
- Mobil manijak
^XY^, i meni se to desavalo, da nece da apdejtuje prognozu za current location ali hoce za sve ostale pa sam morao da dodam beograd kao jos jednu lokacju
Kickingbird, nikad mi se nije desio takav problem (hvala Bogu)....
Pretpostavljam da jr to ova tema http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=840988 ?
Kucao sam na guglu taj eror ali nisam nista pametno nasao

Kickingbird, nikad mi se nije desio takav problem (hvala Bogu)....
Pretpostavljam da jr to ova tema http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=840988 ?
Kucao sam na guglu taj eror ali nisam nista pametno nasao

and justice for all...
Dream Weaver,ma sve putpuno isto. Cuo sam pre neki dan,da to moze biti problem do istorije podataka. Naime svaki put kad apdejtujemo prognozu on "mali fajl" koji skine sa neta skladisti negde u telefonu(ne znam gde) i taj folder se napunio,pa treba izbrisati tu istoriju da bi mogao nove podatke da skladisti,e sad koliko je to tacno nazalost ne znam