Nokia N95 8GB

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
zoki55
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 28. Jul 2010. 22:04

Post od zoki55 »

Hteo bi da resetujem lifetimer,
da li neko moze da mi kaze kako se resetuje lifetimer,
naravno bez posledica po telefon.

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Потражи на форуму, чини ми се да је Мирко отворио ту тему и да имаш цело упутство...
Moже и ово :roll:
http://tinyurl.com/4goy8ql
Слобода или смрт

zavodnick
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
:: N8
:: N95 8 Gb, Lumia 1520

Post od zavodnick »

Uzmes programcic koji se zove Nemesis i sve si rijesio... mozes da resetujes Lifetimer i sve ostalo, ali kome god da ga prodas ( i taj neko ako imalo zna o telefonima ) zna da kod Nokia-e vise nije mjerodavan Lifetimer ;)
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!

samo-partizan
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 10. Dec 2006. 00:46

Post od samo-partizan »

Posto imam u planu da instaliram srpski meni pa me interesuje dali taj program nemesis radi na windows 7 64bit?

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

samo-partizan, nisam siguran za to, ali googlaj Nemesis na internetu i tamo mislim da ima objasnjenje na kojim operativnim sistemima radi :)

Nemanja 3.5G
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 14. Jan 2011. 18:36
:: HTC M8

Post od Nemanja 3.5G »

Da li N95 8gb ima bolji bass i glasnije zvucnike u odnosu na N73 ME??? Koji je polozaj zvucnika bolji, ovaj na n73 ili n95? Ima li neko nov N95 8gb?

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

Nemanja 3.5G brat je imao 73 a ja imam 95. koliko sam mogao da čujem glasniji je 95 :oops:
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

VeNoM, Nemanja 3.5G, glasniji je, ali ne nesto narocito puno bolji sto se tice bassova i svega ostalog... Ne znam, ali mislim da polozaj zvucnika nema bas neke pretjerane veze sa cistinom zvuka ( naravno da bi imalo kad bi zvucnike "umotao" u nesto ), ali ovako kod telefona... tesko, jer su to ipak zvucnici male snage i iskreno, nekakva velika razlika izmedju 2 neka modela, moze da se osjeti, ali nije toliko velika...

Cata
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 03. Mar 2011. 12:28
Kontakt:

Post od Cata »

Pozdrav, zna li neko gde mogu naći irRemote da downloadam za ovaj telefon ? Potrebna mi je full, a ne trial verzija.

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

Cata, i ja sam to trazio, ali sam nasao neku verziju koja je takodje trial, a i stara je uzasno...
Mislim bas da ce to i tesko da ti radi, jer svoj TV da nadjes tu... :smutny:

xerosoft
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 09. Dec 2009. 17:41
:: Iphone 4s
:: Iphone 3gs
Kontakt:

Post od xerosoft »

cao imam jedno pitanje brat ima ovaj telefon vec godinu ipo i kupio ga je nov naravno nikad nije pravio problem,juce kada je hteo na wifi wizard da ukljuci izbacuje mu eror nekakav pojma nemam da li da mu odradim softver novi ili je to vec stvar za servis?ako preporucujete softver gde i kako bih to mogao u kucnoj radinosti.Unapred hvala
Iphone 4s white clear install

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

xerosoft, nisi puno rekao o svom problemu da bi mogli da utvrdimo sta je... Rekao si ERROR NEKAKAV... Sta pise?!
Ako hoces da vidis kako da nadogradis software, pogledaj ovu temu malo...
LINK

spasa993
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 16. Mar 2011. 09:08

Post od spasa993 »

imam N95 8 gb
do sad nisam imao nikakvih problema, evo već 3-4 god, ali mi je sinoć pao sa stola i prestao je da radi desni zvučnik.
koliko bi me koštala zamena zvučnika?
da li bi se isto čuo kao i pre sa fabričkim zvučnicima?
a sad mi je kolega reko da ima BUZZER STEREO zvučnike za Nokiu N95 8gb, nudi mi ih za 550 din. (2 zvučnika)
da li se ti BUZZERI isto čuju kao fabrički?
i da li mogu to sam da namestim? (imam alat)

hvala pozdrav

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

xerosoft, meni je to jednom se prije desilo na N82 i bio je problem do neke aplikacije ali sad se ne sjecam koje. :( Posto sam aplikacije instalirao na memoriju telefona sve se vratilo u normalu kad sam uradio reset telefona sa zelenom slusalicom, *, 3. Uradio sam to odma jer nisam znao u cemu je problem. Naknadno ponovo instalirajuci programe utvrdio sam da je jedna aplikacija pravila problem ali sad da me ubijes ne mogu se sjetiti koja... Sad jbg najbolje da obrise jedan po jedan program koje je instalirao u skorije vrijeme i da nakon svakog brisanja da isroba WLAN. Pozdrav

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

spasa993, s obzirom da to i nije neki preveliki "zahvat" na telefonu, ja ti mogu reci koliko bi te kostalo u Banja Luci ( jer sam odatle ), ali siguran sam da je i tamo cijena slicna... Recimo 10-15 Eur!
Ako bi stavio original zvucnike od NOKIA-e, naravno da bi, ali moras da znas da ko god ti to radi da ce uvijek da radi sa "obicnim" dijelovima a da ce da ih naplati kao "skuplje"... Tesko bas da ces da naletis na nekoga da ce da ti stavi ili da nadje original NOKIA zvucnike... Mislim, ako me razumijes. Moze da ih nadje, ali da su pravljeni u Indonesia :D
Buzzer ima malo specifican zvuk ( sto ces i sam da vidis )... Ima slican zvuk kao i neki Samsung uredjaji... Pojacani su bass-ovi i neki efekti, ali nije to taj kristalno cist zvuk kao i sa original zvucnicima... Ako cu da ti kazem da NOKIA, a posebno tel koji i ti i ja imamo, ima vrlo lose zvucnike, Buzzeri "ti dodju na isto", ako me razumijes :)
Da li mozes da namjestis ?! Ne znam koliko si vjest, ali malo googlaj i naci ces na netu kako da rastavis N95 8Gb i imas masu videa gdje ti pokazuje kako da "odvojis" zvucnike, ali ako nisi siguran, daj to nekome da ti odradi :) Ali kad sam radis... sam sebi lupas garanciju :) SRETNO

spasa993
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 16. Mar 2011. 09:08

Post od spasa993 »

zavodnick

hvala na obrazloženju, nisam mogao da čekam, odmah nakon što sam napisao pitanje na ovu temu, uhvatio sam alat i otvorio mob.
imao sam veliku sreću, nije bio u pitanju zvučnik već samo kontakt, pritom sam i očisti mob.

još jednom se zahvaljujem na tvoj odgovoru i obrazloženju. :) :) :)

NOKIA N95 8gb najbolji mobilni ikada, mog brat ima N97, već je počeo da popušta... ne može da priđe mojoj N95-ici.

pozdrav hvala.

ako nekom treba pomoć oko rastavljanja N95 8gb, neka pita. 8) :) :) :)

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

spasa993, ja sam ga rastavio milion puta, tako da ... Iskreno 97-ica ima samo touch ekran i malo bolji Symbian, ali nema nekakvu "klasu vise" o kojoj bi se dalo razglabati :)
Uopste ne zahvaljuj, tu smo da pomognemo :)

Maree91
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 29. Maj 2010. 00:59

Post od Maree91 »

cao ljudi imam jedan problem sa n95 8gb kad ga prikacim na komp preko usb-a pojavi mi se ono standaradno data transfer media player i tako to i kad stisnem na data transfer na kompjuteru mi se ne pojavi nista nikakav removable disc da mogu da udjem da prebacujem slike muziku i tako to..jel zna mozda neko u cemu je problem i jel se desavalo nekom tako nesto??a da zaboravih da kazem ni u ostale opcije nece da udje niti se ista pojavljuje..xvala u napred.. :)

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Hmm a jesi siguran da je usb ispravan. Probaj sa nekim drugim usb kablom ili taj usb sa drugim telefonom. Kako reaguje sa blututom, dali se sanjime konektuje.

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

Maree91, ili probaj da sa NOKIA site-a skines drivere za USB cabal pa ih ponovo instaliras :)

Odgovori