Nokia N95 8GB
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Потражи на форуму, чини ми се да је Мирко отворио ту тему и да имаш цело упутство...
Moже и ово
http://tinyurl.com/4goy8ql
Moже и ово

http://tinyurl.com/4goy8ql
Слобода или смрт
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 10. Dec 2006. 00:46
- Nemanja 3.5G
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 14. Jan 2011. 18:36
- :: HTC M8
- zavodnick
- Expert
- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
VeNoM, Nemanja 3.5G, glasniji je, ali ne nesto narocito puno bolji sto se tice bassova i svega ostalog... Ne znam, ali mislim da polozaj zvucnika nema bas neke pretjerane veze sa cistinom zvuka ( naravno da bi imalo kad bi zvucnike "umotao" u nesto ), ali ovako kod telefona... tesko, jer su to ipak zvucnici male snage i iskreno, nekakva velika razlika izmedju 2 neka modela, moze da se osjeti, ali nije toliko velika...
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
- xerosoft
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 09. Dec 2009. 17:41
- :: Iphone 4s
- :: Iphone 3gs
- Kontakt:
cao imam jedno pitanje brat ima ovaj telefon vec godinu ipo i kupio ga je nov naravno nikad nije pravio problem,juce kada je hteo na wifi wizard da ukljuci izbacuje mu eror nekakav pojma nemam da li da mu odradim softver novi ili je to vec stvar za servis?ako preporucujete softver gde i kako bih to mogao u kucnoj radinosti.Unapred hvala
Iphone 4s white clear install
- zavodnick
- Expert
xerosoft, nisi puno rekao o svom problemu da bi mogli da utvrdimo sta je... Rekao si ERROR NEKAKAV... Sta pise?!
Ako hoces da vidis kako da nadogradis software, pogledaj ovu temu malo...
LINK
Ako hoces da vidis kako da nadogradis software, pogledaj ovu temu malo...
LINK
imam N95 8 gb
do sad nisam imao nikakvih problema, evo već 3-4 god, ali mi je sinoć pao sa stola i prestao je da radi desni zvučnik.
koliko bi me koštala zamena zvučnika?
da li bi se isto čuo kao i pre sa fabričkim zvučnicima?
a sad mi je kolega reko da ima BUZZER STEREO zvučnike za Nokiu N95 8gb, nudi mi ih za 550 din. (2 zvučnika)
da li se ti BUZZERI isto čuju kao fabrički?
i da li mogu to sam da namestim? (imam alat)
hvala pozdrav
do sad nisam imao nikakvih problema, evo već 3-4 god, ali mi je sinoć pao sa stola i prestao je da radi desni zvučnik.
koliko bi me koštala zamena zvučnika?
da li bi se isto čuo kao i pre sa fabričkim zvučnicima?
a sad mi je kolega reko da ima BUZZER STEREO zvučnike za Nokiu N95 8gb, nudi mi ih za 550 din. (2 zvučnika)
da li se ti BUZZERI isto čuju kao fabrički?
i da li mogu to sam da namestim? (imam alat)
hvala pozdrav
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
xerosoft, meni je to jednom se prije desilo na N82 i bio je problem do neke aplikacije ali sad se ne sjecam koje.
Posto sam aplikacije instalirao na memoriju telefona sve se vratilo u normalu kad sam uradio reset telefona sa zelenom slusalicom, *, 3. Uradio sam to odma jer nisam znao u cemu je problem. Naknadno ponovo instalirajuci programe utvrdio sam da je jedna aplikacija pravila problem ali sad da me ubijes ne mogu se sjetiti koja... Sad jbg najbolje da obrise jedan po jedan program koje je instalirao u skorije vrijeme i da nakon svakog brisanja da isroba WLAN. Pozdrav

- zavodnick
- Expert
spasa993, s obzirom da to i nije neki preveliki "zahvat" na telefonu, ja ti mogu reci koliko bi te kostalo u Banja Luci ( jer sam odatle ), ali siguran sam da je i tamo cijena slicna... Recimo 10-15 Eur!
Ako bi stavio original zvucnike od NOKIA-e, naravno da bi, ali moras da znas da ko god ti to radi da ce uvijek da radi sa "obicnim" dijelovima a da ce da ih naplati kao "skuplje"... Tesko bas da ces da naletis na nekoga da ce da ti stavi ili da nadje original NOKIA zvucnike... Mislim, ako me razumijes. Moze da ih nadje, ali da su pravljeni u Indonesia
Buzzer ima malo specifican zvuk ( sto ces i sam da vidis )... Ima slican zvuk kao i neki Samsung uredjaji... Pojacani su bass-ovi i neki efekti, ali nije to taj kristalno cist zvuk kao i sa original zvucnicima... Ako cu da ti kazem da NOKIA, a posebno tel koji i ti i ja imamo, ima vrlo lose zvucnike, Buzzeri "ti dodju na isto", ako me razumijes
Da li mozes da namjestis ?! Ne znam koliko si vjest, ali malo googlaj i naci ces na netu kako da rastavis N95 8Gb i imas masu videa gdje ti pokazuje kako da "odvojis" zvucnike, ali ako nisi siguran, daj to nekome da ti odradi
Ali kad sam radis... sam sebi lupas garanciju
SRETNO
Ako bi stavio original zvucnike od NOKIA-e, naravno da bi, ali moras da znas da ko god ti to radi da ce uvijek da radi sa "obicnim" dijelovima a da ce da ih naplati kao "skuplje"... Tesko bas da ces da naletis na nekoga da ce da ti stavi ili da nadje original NOKIA zvucnike... Mislim, ako me razumijes. Moze da ih nadje, ali da su pravljeni u Indonesia

Buzzer ima malo specifican zvuk ( sto ces i sam da vidis )... Ima slican zvuk kao i neki Samsung uredjaji... Pojacani su bass-ovi i neki efekti, ali nije to taj kristalno cist zvuk kao i sa original zvucnicima... Ako cu da ti kazem da NOKIA, a posebno tel koji i ti i ja imamo, ima vrlo lose zvucnike, Buzzeri "ti dodju na isto", ako me razumijes

Da li mozes da namjestis ?! Ne znam koliko si vjest, ali malo googlaj i naci ces na netu kako da rastavis N95 8Gb i imas masu videa gdje ti pokazuje kako da "odvojis" zvucnike, ali ako nisi siguran, daj to nekome da ti odradi

zavodnick
hvala na obrazloženju, nisam mogao da čekam, odmah nakon što sam napisao pitanje na ovu temu, uhvatio sam alat i otvorio mob.
imao sam veliku sreću, nije bio u pitanju zvučnik već samo kontakt, pritom sam i očisti mob.
još jednom se zahvaljujem na tvoj odgovoru i obrazloženju.
NOKIA N95 8gb najbolji mobilni ikada, mog brat ima N97, već je počeo da popušta... ne može da priđe mojoj N95-ici.
pozdrav hvala.
ako nekom treba pomoć oko rastavljanja N95 8gb, neka pita.

hvala na obrazloženju, nisam mogao da čekam, odmah nakon što sam napisao pitanje na ovu temu, uhvatio sam alat i otvorio mob.
imao sam veliku sreću, nije bio u pitanju zvučnik već samo kontakt, pritom sam i očisti mob.
još jednom se zahvaljujem na tvoj odgovoru i obrazloženju.

NOKIA N95 8gb najbolji mobilni ikada, mog brat ima N97, već je počeo da popušta... ne može da priđe mojoj N95-ici.
pozdrav hvala.
ako nekom treba pomoć oko rastavljanja N95 8gb, neka pita.

cao ljudi imam jedan problem sa n95 8gb kad ga prikacim na komp preko usb-a pojavi mi se ono standaradno data transfer media player i tako to i kad stisnem na data transfer na kompjuteru mi se ne pojavi nista nikakav removable disc da mogu da udjem da prebacujem slike muziku i tako to..jel zna mozda neko u cemu je problem i jel se desavalo nekom tako nesto??a da zaboravih da kazem ni u ostale opcije nece da udje niti se ista pojavljuje..xvala u napred..