Nokia N900
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ljudi, jel neko uspesno namestio fMMS za 064? Ja sam pokusao ali slaba vajda. Ne znam da li je nesto do namestanja, il do aplikacije, vidim kad su mi stigli MMS-ovi, ali ne mogu da ih otvorim.
Na http://wiki.maemo.org/MMS imaju namestanja za Telenor, ali ne i za piglu 064.
Na http://wiki.maemo.org/MMS imaju namestanja za Telenor, ali ne i za piglu 064.

-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 15. Apr 2010. 19:29
- :: iPhone 4s
- :: uskoro iPhone 5
Za dejana... kada vrsis update na n900, da li ti vrsis prepravke softvera telefona? Ako su to prepravke i nesto sjebes ti placas intervenciju servisa kakva god ona bila, a garancija nadam se da ostaje i dalje bilo za stari telefon ili nedaj boze novi. znaci, pitanje je ko placa intervenciju ako se nesto sjebe pri update-u a telefon je pod garancijom!?!?!?
Moze li ovaj telefon da se koristi u vertikalnom modu ili samo landscape?
Imam ponudu da menjam n97 za n900 pa me zivo zanima da li je to reseno novijim softverima,sta ja znam?
Imam ponudu da menjam n97 za n900 pa me zivo zanima da li je to reseno novijim softverima,sta ja znam?
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Ja sam se juče mučio oko sat vremena da namestim parametre za MMS za 065. Iz ove perspektive(kada nešto znam) nije potrebno duže od 15 minuta. Dovoljno je da odete na youtube i potražite settuings for Nokia N900. Eventualno,ako zatreba,potražite parametre za MTS na internetu.Criss napisao:Da li postoji resenje za slanje MMS poruka?
Pogledaj uputstva na youtube!ommadawn napisao:Ne znam kako da namestim fmms za 064 takodje
zna li neko sta da radim kad nece da se upali nokia n900 pri paljenju krene da ucitava i iskljuci se
vadio sam karticu i kad sam vratio i upalio krenuo je da se pali ispisalo je nokia krenuo sa ucitavanjem i ugasio se.stavio sam na punjac reko mozda je slaba baterija nema napona dovoljno da ga pokrene ali nista.napunio se tel skroz sija zelena lampica da je pu i opet nece
vadio sam karticu i kad sam vratio i upalio krenuo je da se pali ispisalo je nokia krenuo sa ucitavanjem i ugasio se.stavio sam na punjac reko mozda je slaba baterija nema napona dovoljno da ga pokrene ali nista.napunio se tel skroz sija zelena lampica da je pu i opet nece
- markosvaba
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 26. Jun 2007. 18:33
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
Poz ljudi
Drugar ( veoma dobar ) mi nudi N900, kao nov izgleda, ali stvarno, video sam ga i drzao u ruci, nije zakljucan na mrezama bilo kakvim, star 1 godinu, za 210 eura.. Imam moj hd2 koji ne bi prodavao ni u ludilu (telefon sa 3 operativna sistema), ali mi se svideo nesto i ovaj n900 usput (ranije sam ga pljuvao, ali sad mi se svideo)..
Jel to ok cena za taj telefon ? Da uzimam ? Jel mnogo ?
Hvala unapred

Drugar ( veoma dobar ) mi nudi N900, kao nov izgleda, ali stvarno, video sam ga i drzao u ruci, nije zakljucan na mrezama bilo kakvim, star 1 godinu, za 210 eura.. Imam moj hd2 koji ne bi prodavao ni u ludilu (telefon sa 3 operativna sistema), ali mi se svideo nesto i ovaj n900 usput (ranije sam ga pljuvao, ali sad mi se svideo)..
Jel to ok cena za taj telefon ? Da uzimam ? Jel mnogo ?
Hvala unapred
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
- Nemanja 3.5G
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 14. Jan 2011. 18:36
- :: HTC M8
Re: Nokia N900
Pozdrav svima. Imam jedno pitanje......naime radi se o tome da sam naleteo na nokiu n900 sa softweskom greskom........lik kaze da telefon podje da dize sistem, da ispise nokia i na tome ostane! E sad koliko ta softwerska greska moze biti ozbiljan problem,ima li neko mozda neko misljenje,savet.....unapred hvala!
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Pa moze i ne mora da bude...mozda moze da se resi problem obicnim flashom,ako ne onda je servis jedini spas .
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
kako je umrtvljena tema...
više poruka bilo dok fon nije izašao - kada je izašao, samo 'hejt'...
tužno - a baš je obećavao!
[onda se Nokia prodala Micro$oftu]
više poruka bilo dok fon nije izašao - kada je izašao, samo 'hejt'...
tužno - a baš je obećavao!
[onda se Nokia prodala Micro$oftu]
- AndroMan
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 13:25
- :: Galaxy Note 9 N960F
- :: BB Passport; N808PV
Au ala je ova tema mrtva..
Momci možda će mi ispasti povoljna kombinacija da uzmem polovan N900, pa me zanima da li ga je neko koristio? Ima li dosta aplikacija za Maemo i kakva su iskustva sa Androidom na njemu? Da li je kvailtet poziva dobar?
Ne očekujem ništa puno, uzeo bih ga kao sekundarni, pre svega zbog qwerty tastature, olovke i kao uspomenu na Nokiu.

Momci možda će mi ispasti povoljna kombinacija da uzmem polovan N900, pa me zanima da li ga je neko koristio? Ima li dosta aplikacija za Maemo i kakva su iskustva sa Androidom na njemu? Da li je kvailtet poziva dobar?
Ne očekujem ništa puno, uzeo bih ga kao sekundarni, pre svega zbog qwerty tastature, olovke i kao uspomenu na Nokiu.

Pitanje kakva je danas podrska za njega, najbolje proveri na maticnom Maemo forumu, cini mi se talk.maemo.org, tu imas sve.
poz
poz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm