S60v5 - aplikacije, igre, teme...

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
Odgovori
jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
:: Samsung Galaxy S4
:: Nokia 808

Post od jerkann »

mezzano, ja koristim Spb weather i mislim da je najbolje odradjen.

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

ForecaWeather Free je za mene najbolja, ima prognozu za 10 dana i dosta preciznu. Mogucnost lociranja polozaja pomocu satelita na kojoj se lokaciji nalazis i prognozu za tu lokaciju.
jerkann, Spb weather ima dopadljiv interfejs ali ja ForecaWeather Free koristim zbog destodnevne prognoze.

zavodnick
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
:: N8
:: N95 8 Gb, Lumia 1520

Post od zavodnick »

deksicom, ti kao da svaki dan ides na ljetovanje pa ti treba 10 dana unaprijed :D
S druge strane, Psiloc-ov WorldTraveler je jako dobar, za nekoga kome ne treba kao deksicom-u vremenska prognoza od 10 dana unaprijed :D jer ovdje ima vremenska prognoza za narednih 5 dana :)
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od jerkann »

Mislim da desetodnevna prognoza nije potrebna jer oni ne mogu da pogode za naredna 2 dana, a kamoli nesto dalje.
I da zavodnick, WorldTraveler je takodje odlican.

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

deksicom, probao sam ForecaWeather, ali mi se čini da puno skida. Prilikom svake konekcije pojede 200-300kb, a kako nemam WiFi, već 50MB mesečno, malo mi je mnogo. A slažem se da je dobar, koliko sam mogao da primetim za 2-3 dana korišćenja.

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

mezzano, mislim da najmanje skida WorldTraveler... Mislim neka 2-3 kb... Nemojte me drzati za rijec, ali mislim da nije nesto puno... vHome 4.30 nije takodje losa prognoza a i ona malo "skida", tako da ... :) mezzano ne moras da brines za kredit :)

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

mezzano, da skida puno kb. a tek kad podesis animirane prognoze ode i 1 mb. Mene spasava to sto koristim svoj wirales.
zavodnick, bas takva mi treba od najmanje deset dana, jer kad dodje zima stalno pratim kada ce pasti zlatni sneg zbog posla. Iz iskustva sam video da je tacna.

zavodnick pre neki dan na vHOME nije htela da radi prognoza tj.azuriranje kako je kod tebe.

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

I AccuWeather ne troši puno, oko 20-30kb po sesiji, što je sasvim u redu. Mislim da ću, ipak, ostati na njemu, za sada.

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

jednopitanje.da li postoji neki program koji lockuje ekran tokom razgovora.onaj prox.senzor ne radi kako treba pa obrazom ispretiskam sve i svašta.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

deksicom, i meni isto nije htjelo da radi, ja sam mislio da sam ja poludio... Samo mi pise updating i ni da makne, pa sam morao da ga iskljucim i ukljucim ponovo da bi mi ponovo radio :)
No, poceo je iSMS da mi bug-uje, jer neki dan mi je toliko "zamrzao" da tel uopste nije htio da radi, pa sam ga iskljucivao i ukljucivao, ali nije moglo pomoci nista, pa sam ga morao skinuti :( DAMN!

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Da i ja sam imao problema sa onom beta verzijom isms pa sam pronasao ovu finalnu verziju koju sam postavio na predhodnoj strani i ona zasad radi dobro. To ih prave kinezi postavicu i link odakle sam ih skinuo, mislim da nece biti problema jer nema nista od gusarskog sadrzaja.

K L I K

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

A koristite li neku aplikaciju, i koju, za Twitter?

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

mezzano, ja nemam ni FB profil a ti vec pitas za Twitter... Hm, ali iskreno, mezzano, skini vHome aplikaciju i koliko se sjecam na njoj imas direktnu aplikaciju za link... Nisam siguran da li je app ili precica za website, ali pitaj deksicom on je malo vise upucen za to :)

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Ma nemam ni ja nalog za Twitter i na vhome sam odmah brisao tu precicu. Ali verovatno kad se klikne na nju ona tamo vodi, probao sam i trazilo mi je korisnick ime i lozinku ali posto me tamo nema registrovanog tu precicu sam brisao.
Evo sad sam nabrzinu pogledao i pronasao jednu, zove se Tweets60 Twitter.

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

deksicom, hehe bas sam i ja sad trazio i nasao sam istu :) Nego, i ja sam je odmah brisao, ali mislio sam da je neko probao :) Vidim da jeste :D

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od jerkann »

evo nadjoh i ja jednu aplikaciju. Zove se TwimGo v2.07.2 S60v5 Twitter Client. Nisam je ispobaojer nemam nalog, ako neko ima neka kaze iskustva.

Lino
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 10. Mar 2011. 14:36
:: Samsung Note 9

Post od Lino »

Potreban mi je naziv programa koji broji primljene / poslate poruke za Nokiu C5-03.

Hvala unapred :)

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Lino, dali si probao iSMS imas link na predhodnoj strani.Slika

Lino
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 10. Mar 2011. 14:36
:: Samsung Note 9

Post od Lino »

deksicom,hvala,nisam znao da je ta aplikacija zato.Instalirao sam je i cini mi se nesto komplikovana,mislio sam nesto jednostavnije.Kasnije cu je malo proucit.

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

Izašla Opera mini 5.1beta za s60v5. Kombinacija Opere mini i mobile. Brza kao mini, a prilagođena touch ekranima kao mobile.

Odgovori