S60v5 - aplikacije, igre, teme...
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
- zavodnick
- Expert
- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
deksicom, ti kao da svaki dan ides na ljetovanje pa ti treba 10 dana unaprijed
S druge strane, Psiloc-ov WorldTraveler je jako dobar, za nekoga kome ne treba kao deksicom-u vremenska prognoza od 10 dana unaprijed
jer ovdje ima vremenska prognoza za narednih 5 dana 

S druge strane, Psiloc-ov WorldTraveler je jako dobar, za nekoga kome ne treba kao deksicom-u vremenska prognoza od 10 dana unaprijed

Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
- zavodnick
- Expert
mezzano, mislim da najmanje skida WorldTraveler... Mislim neka 2-3 kb... Nemojte me drzati za rijec, ali mislim da nije nesto puno... vHome 4.30 nije takodje losa prognoza a i ona malo "skida", tako da ...
mezzano ne moras da brines za kredit 

- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
mezzano, da skida puno kb. a tek kad podesis animirane prognoze ode i 1 mb. Mene spasava to sto koristim svoj wirales.
zavodnick, bas takva mi treba od najmanje deset dana, jer kad dodje zima stalno pratim kada ce pasti zlatni sneg zbog posla. Iz iskustva sam video da je tacna.
zavodnick pre neki dan na vHOME nije htela da radi prognoza tj.azuriranje kako je kod tebe.
zavodnick, bas takva mi treba od najmanje deset dana, jer kad dodje zima stalno pratim kada ce pasti zlatni sneg zbog posla. Iz iskustva sam video da je tacna.
zavodnick pre neki dan na vHOME nije htela da radi prognoza tj.azuriranje kako je kod tebe.
- zavodnick
- Expert
deksicom, i meni isto nije htjelo da radi, ja sam mislio da sam ja poludio... Samo mi pise updating i ni da makne, pa sam morao da ga iskljucim i ukljucim ponovo da bi mi ponovo radio
No, poceo je iSMS da mi bug-uje, jer neki dan mi je toliko "zamrzao" da tel uopste nije htio da radi, pa sam ga iskljucivao i ukljucivao, ali nije moglo pomoci nista, pa sam ga morao skinuti
DAMN!

No, poceo je iSMS da mi bug-uje, jer neki dan mi je toliko "zamrzao" da tel uopste nije htio da radi, pa sam ga iskljucivao i ukljucivao, ali nije moglo pomoci nista, pa sam ga morao skinuti

- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
Da i ja sam imao problema sa onom beta verzijom isms pa sam pronasao ovu finalnu verziju koju sam postavio na predhodnoj strani i ona zasad radi dobro. To ih prave kinezi postavicu i link odakle sam ih skinuo, mislim da nece biti problema jer nema nista od gusarskog sadrzaja.
K L I K
K L I K
- zavodnick
- Expert
mezzano, ja nemam ni FB profil a ti vec pitas za Twitter... Hm, ali iskreno, mezzano, skini vHome aplikaciju i koliko se sjecam na njoj imas direktnu aplikaciju za link... Nisam siguran da li je app ili precica za website, ali pitaj deksicom on je malo vise upucen za to 

- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
Ma nemam ni ja nalog za Twitter i na vhome sam odmah brisao tu precicu. Ali verovatno kad se klikne na nju ona tamo vodi, probao sam i trazilo mi je korisnick ime i lozinku ali posto me tamo nema registrovanog tu precicu sam brisao.
Evo sad sam nabrzinu pogledao i pronasao jednu, zove se Tweets60 Twitter.
Evo sad sam nabrzinu pogledao i pronasao jednu, zove se Tweets60 Twitter.