Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
deksicom, mislim da kad preko kompa radis, skida cijeli OS,a ovako samo zakrpe i neke nove stvari koje su ubacene u novi OS, odnosno razlike koje ti se pojave kad ides tamo na NOKIA-in site da vidis da li ima noviji OS i koje su novine...
P.S. Ne pojma da u zadnjih 1 sat stavim post na site !!! Ako se opet ne pojavi... DAMN
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
sada internetom kruzi sve aktuelnija tema o 6 pocetnih ekrana na Symbian 3 OS-u, ali su uglavnom svugdje detaljna objasnjenja na spanskom, pa ja nista ne razumijem, pa ako moze neko da mi objasni kako ja na svoj n8 da napravim tih 6 pocetnih ekrena?
rudulan, vHome app?! Da li si to probao?! Ne bih da kacim ovdje linkove, ali youtube je pun tih screen-ova sa N8... Uglavnom su to prezentacije, a ako zelis da nadjes tu app, javi mi se na pp, pa cu ti dati link...
koliko sam ja skontao espanjol to ce da stigne sa novim updateom,5 homescrena,pobosljan browser,restajling ikonica,qwerty tastature..znaci dobar update...
rudulan, mozda je na francuskom... jer koliko mi se cini na siteu pise
blabla.fr
No u svakom slucaju, pogledacu site malo kasnije pa cu da izmjenim koment
dejan92, pa mislim da je tako i bolje da se radi... Odnosno da napravis foldere i preko nekog player-a pusta folder po folder...
To je cak i pozeljnije nego da na telefonu pravis liste
NaraFno da na kompu ne pravis PL nego u foldere "trpas" muziku i tako foldere preko player-a pustas... Nadam se da si me razumio
dejan92, izvini onda na postu, ali ni u snu nisam mogao da zamislim da N8 ne moze da pusti pjesme po folderima?! Hey, ali mozda imam rjesenje za tebe... Ako standardni player nece, a ti onda skini CorePlayer pa vidi... Ja preko njega pustam folder po folder
jerkann, upravo tako... Bas sam o tome i razmisljao Bice da ne moramo da razmisljamo. Sad gledam da prodam svoj HTC Desire HD da bih kupio ovu N8 NOKIA-u
ja sam imao N8, mogu vam za njega reci samo najbolje, posebno me je odusevio kvalitet izrade, za jedan telefon tih specifikacija veoma je izdrzljiv, mozete slobodno da ga grebete kljucevima i po ekranu i sa zadnje strane, ne ostaje nista! jedino sto je meni bilo malo losije u odnosu na druge slicne telefone je surfanje netom, ne znam zasto, jednostavno imam utisak da nije to to kako bi trebalo biti, ostalo sve cista petica
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.