Ja sam svoj twit nalog otvorio sredinom prosle godine cisto iz radoznalosti i trenutno ga koristim za citanje najnovijih vesti raznih novina i itech magazina , nekih poznatih likova itd... Niko od poznanika i drugara jos ne koristi i ako sam pokusavao da ih nagovorim da otvore naloge ali za sada bezuspesno !
Generalno mislim da jos uvek kod nas twitter nije zaziveo ali nece dugo proci kada ce postati hit kao i facebook!!! 
ah da koristim twitter samo na svom telefonu i to orig twitt app za android mada me u zadnje vreme nesto zeza stalno joj se podesavanja resetuju pa moram stalno da podesavam u settingsu!!!

ah da koristim twitter samo na svom telefonu i to orig twitt app za android mada me u zadnje vreme nesto zeza stalno joj se podesavanja resetuju pa moram stalno da podesavam u settingsu!!!

>> N7100 <<
Da
Da pratim stvari koje me zanimaju vezano za kompjutere i telefone
Oficijalnu Twitter aplikaciju ili Seesmic
Imam ga godinu ipo
Svaki dan, refrešuje se na svakih pola sata
@Demian ako ti je telefon rutovan idi u dbdata/databases/ nađi folder od twitter aplikacije i obriši ga, sada će ti pamtiti podešavanja
Da pratim stvari koje me zanimaju vezano za kompjutere i telefone
Oficijalnu Twitter aplikaciju ili Seesmic
Imam ga godinu ipo
Svaki dan, refrešuje se na svakih pola sata
@Demian ako ti je telefon rutovan idi u dbdata/databases/ nađi folder od twitter aplikacije i obriši ga, sada će ti pamtiti podešavanja
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Nemam twitter nalog. Ni facebook nalog. Niti jedan nalog na nekoj od drugih "socijalnih mreza". Ne koristim ni LinkedIn ni slicne servise. Zato sto ne zelim. Za elektronsku komunikaciju koristim email i Windows Live Messenger. Oni koje mrzi da napisu email ili privatnu poruku vec ocekuju da komuniciram sa njima preko "zida" me ne zanimaju.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- mezzano
- Expert
- Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
- :: Motorola Moto E5 DS
- :: Huawei Y5 II
Nisam hteo da pišem 2 vezana posta, pa ću sada da odgovorim na svoja pitanja. 
> Koristim Twitter, ali ne nešto mnogo aktivno, čak i nisam pohvatao sve, i ima nekih stvari koje mi nisu jasne.
>Nalog sam napravio prošle godine, ali sam počeo da ga koristim, tek od skora.
>Uglavnom pratim oficijelne tvitove muzičkih grupa i raznih sajtova vezanih za mobilnu telefoniju. Za te stvari mi se čini da je Twitter dosta pogodan, dok mi je potpuno besmisleno da čitam šta je napisao neko od mojih drugova (doduše, niko koga poznajem i nema nalog) ili da neko čita šta sam ja napisao.
>Inače, koristim Nimbuzz ili Trill.

> Koristim Twitter, ali ne nešto mnogo aktivno, čak i nisam pohvatao sve, i ima nekih stvari koje mi nisu jasne.
>Nalog sam napravio prošle godine, ali sam počeo da ga koristim, tek od skora.
>Uglavnom pratim oficijelne tvitove muzičkih grupa i raznih sajtova vezanih za mobilnu telefoniju. Za te stvari mi se čini da je Twitter dosta pogodan, dok mi je potpuno besmisleno da čitam šta je napisao neko od mojih drugova (doduše, niko koga poznajem i nema nalog) ili da neko čita šta sam ja napisao.
>Inače, koristim Nimbuzz ili Trill.
- vlada1970
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310
Ja imam nalog na twitteru i slusam koliko ga ljudi pominju, ali ga uopste ne shvatam. Facebook ima mogucnost lakog predstavljanja sebe i svog profila, novosti i brze komunikacije sa prijateljima i ne znam da li sam se na njega navikao ili ne, ali twitter ne shvatam jer jedino zasta vidim da sluzi je da se brzo kaze sta se misli, gde se ide ovog trenutka, nesto saopsti javnosti i ni za sta drugo.
Nekako mi je nepregledan i zbrkan. Skinuo sam pre neki dan prirucnik za koriscenje twittera
samo da bih saznao, da li sam ja blesav ili ne. Nadam se i voleo bih se da sam ja u pitanju, i da ce se ispostaviti da je dosta zanimljiviji nego sto ga smatram.
Nekako mi je nepregledan i zbrkan. Skinuo sam pre neki dan prirucnik za koriscenje twittera

Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas
nemam pojma kad sam ga otvorio, ali imam Twitter, i pratim uglavnom Engadget na njemu, kao i twitove nekih Bendova koje veoma volim. Koristan je jer tako iz prve ruke saznam neke novosti, rasporede koncerata, datume izdavanja novih albuma itd.....Za neko privatno korišćenje tipa "evo sad ručam sarmu", mi je to totalno besmisleno.
Inače, generalno koristim sva ta čuda, i FB i LinkedIn......
Inače, generalno koristim sva ta čuda, i FB i LinkedIn......
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
- vlada1970
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310
Posto vidim da je poenta twittera samo da se prati neko i da se saznaju novosti o njemu itd, ne verujem ni ja da cu se upustati u upoznavanje twittera mnogo.
A bas prekjuce procitah i ovo za Robert de Niro-a:

A bas prekjuce procitah i ovo za Robert de Niro-a:
de NiroRobert de Niro izjavio je da nikada neće otvoriti nalog na društvenom sajtu Tviter pošto ne oseća potrebu da obožavaoce obaveštava svakodnevno šta ima novo u njegovom životu
Svaka cast Green, to je to.Boli me bre uvo u kojem klubu ce da se pojavi tupava Paris Hilton ili iz koje ce sad napacene zemlje Madona i Andja Dzolijeva usvojiti derista...

Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas
Re: Twitter
Nemam nalog, a ne verujem ni da cu ga imati u skorije vreme zato sto su drugari "operisani" od tehnickih hardversko-sovtreskih novotarija (nemaju ni "Skajp"mezzano napisao:Imate li nalog na Twitter-u?
Zašto (nemate)?

FB imam i dobro mi dodje da se povremeno cujem sa drugarima sa kojima sam studirao, a koji vise nisu u Srbiji. Iako FB uveliko smara pomaze mi da odrzim kontakt.
Slazem se da se prateci Twitter mogu procitati korisne informacije (bez onih kada je ko jeo, pio, ke*o...) ali za sada IT informacije stignem procitati obilazeci takve sajtove.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
Највећи проблем на Цвркуту је то што не пишу они који су отворили Цвркут већ неко ко је плаћен за то па си ти неми посматрач а видим да се људи залуђују па шаљу одговоре на цвркуте као да ће та позната лучност то да прочита а заправо је заболе за Цвркут
Иначе имам Цвркут али га слабо користим, отворио сам га из радозналости иии... све што рецимо видим на њему има опширније на сајтовима које посећујем а баш ме брига шта су познате личности доручковале и како су се провеле на некој журци

Иначе имам Цвркут али га слабо користим, отворио сам га из радозналости иии... све што рецимо видим на њему има опширније на сајтовима које посећујем а баш ме брига шта су познате личности доручковале и како су се провеле на некој журци