Touchscreen plus qwerty

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Touchscreen plus qwerty

Post od araphel »

U poslednje vreme primećujem da se premišljam oko toga da Desire zamenim nečim što ima kombinaciju touchscreen + qwerty tastatura. Ono što mi je bitno na urađaju: mogućnost instaliranja funkcionalne navigacije, dobar email klijent, pouzdan rad, solidna multimedija u smislu audio i video plejera, i naravno rad sa dokumentima.

Ne zanimaju me varijante da dodajem lovu, tako da uzmite u obzir samo nešto što bih mogao da glatko zamenim, ili čak da uzmem neku paricu :lol:

I pre nego što krenu da me napadaju ili mi se čude kolege Desire-ovci, da naglasim: ovo je samo ideja, ništa više. Samo način da vidim kako kolege forumaši razmišljaju, šta ima tamo napolju, itd. ;)

Pozdrav svima, i hvala unapred 8)

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

A taman htedoh da ti kazem DesireZ :D kad procitah da neces nista da dodajes. Pa sta znam Android imas pa nije neophodno da to i ovaj bude al' opet sta pa drugo imas a da valja a da nije Android? Eten si probao, JasJam si probao, i generalno ne znam sta bi posebno dobio bilo kojim WM fonom (ja znam sta bih ali ne znam za tebe), ukljucujuci i TouchPro2. Symbian takodje imas i nisam bas siguran koliko te N97 zanima (kad si ti i pitanju u startu odbacujem jos jedan nonTS Symbian), sto znaci da nam od funkcionalnih telefona ostaje ni manje ni vise nego Motorola. I to ne ono sto bi vecini palo na pamet - Milestone, jer ima osrednji odziv ekrana i uzasnu tastaturu (bolje da je nema nego sto ima onakvu), nego recimo BACKFLIP. Ne znam koliko je zasticena od grebanja i slicajnog pritiskanja dugmica ali je svakako kvalitetnija tastatura i extravagantan dizajn, a i malko drugacije (Motorola) Android iskustvo.
A da, zaboravih da pomenem MeeGo - N900. Postoji kvalitetan Office paket, funkcionalna navigacija, graficki nije los ali..... rezistivni ekran i gasenje podrske, malo je tezi, plus pitanje kome ces ga jednom kad vidis sve mane prodati....... Uostalom znas i sam zasto si i sam bio pre za BadaOS nego za njega, a Bada sa qwerty-em ne postoji koliko ja znam.
:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

araphel, da li si razmisljao da uzmes neki od Windows Mobile (6.5 ne Windows Phone 7) aparata? Kao sto je Samsung 7610 Omnia Pro? Verujem da za njega neces morati da doplatis, a sve sto si pomenuo ima.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

gargamel4, ja sam Milestone recimo probao i bio odusevljen. backflip mi je uzas. WinMob dolazi u obzir takodje, jako volim taj OS, bez obzira na sve njegove bubice :)

Ima neki Samsung Pietro sa bada OS i qwerty.

tomas.hokenberi, Samsung ima neki qwerty slider sa WinMob koji prokleto mocno izgleda, i bas mi se dopada vec neko vreme, mozda je to bas taj.

Generalno, nista ne uzimam, samo naglas razmisljam, i pokusavam da smislim koje su mi opcije. Blizi mi se i obnova ugovora, pa mozda i na taj nacin iskobinujem nesto.....

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

A da, zaboravih da ti Tab rešava Android zadatke :D Pa dobro ako ti je WM ok, što da ne. Uostalom ubedljivo najveća mana Androida mi je što su u NavNGo-u rešili da za njega i iPhone pojednostave iGo i što nema pola opcija koje 8.3 za WM daje.

Ta Omnia što pomenu Tomas je isto odličan telefon ali sam ga svrstao u rang TP2 pa ga nisam pomenuo.

A možda ipak ta Bada?
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

araphel, mislim da jeste ako si mislio na ovaj:
Slika
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

tomas.hokenberi, da, bas taj, uopste nije los. Taj Samsung sa Bada OS mozda mogu da iskombinujem uz obnovu ugovora, ali je tu ekran manji, niza rezolucija, itd.......

Generalno, primecujem da za nas koji vapimo za fizickom qwerty tastaturaom bas i nema mnogo izbora, pogotovo u Android svetu. To me po malo razocarava, ali sta da se radi......

Iskreno, N97mini mi se vizualno najvise dopada, ali sam skeptican po mnogim pitanjima....

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

araphel, ako bi razmisljao o nokiji, ja bih na tvom mestu uzeo n900 umesto 97mini. meni je taj telefon kao izvor milijardu mogucnosti. i izgleda strogo i poslovno, jednom recju mocno
::luv phonez::

mm1
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 28. Dec 2008. 21:45

Post od mm1 »

A milestone (2)? Meni je on savrsen za ove tvoje kriterijume. Jedino sto nasi operateri "ne vole" (ili potcenjuju) motorolu.

Adams
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 15. Jun 2010. 15:12

Post od Adams »

Ja sam trenutno odusevljen Dell Venue Pro modelom,zbog njegove vertikalne qwerty tastature ali ne mogu nista vise da pronadjem o ovom modelu niti koliko bi kostao kod nas,jer retko ko i zna da Dell pravi telefone... :)
Nokia Lumia 1520

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od djoxie »

druze, dell se kod nas prodaje po prodavnicama racunara vec odavno, mislim naravno na njihove tablet-telefone. tako da... ali su skupi, nema ispod 50k

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

djoxie
Тако, мало мање од 50 хиљада...стварно нереална цена. :uhuh:
Мада може и горе, погледајте ову психоделију. :shock: :lol:
http://www.pcpractic.rs/proizvodi/mobil ... -touch-hd2
Слобода или смрт

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od djoxie »

ahahaha, i to na akciji...
pa za te pare mogu da uzmem desire z i n8 i spojim android i odlicnu multimediju
samo me zanima ko ce kupiti po toj ceni

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

neko ko nije obavesten i ne zna .

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

lesa0208, Kostunica ? :)
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

Wicker Man, :D

Adams
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 15. Jun 2010. 15:12

Post od Adams »

djoxie, A da li prodaju Dell Venue Pro posto njega cak nema ni u malim oglasima?! :)

P.S. Ono cak i nije slika od HD2 nego od prvog HD. :shock:
Nokia Lumia 1520

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

@araphel - verujem da ces se sloziti da ce ovaj telefon imati sve sto ti je potrebno... :wink: :wink: :wink:
i ja ga cekam... trenutno je cena u evropi oko 325EUR ali je to prva tj. pocetna cena ovog modela... 8)

http://www.gsmarena.com/htc_chacha-3787.php

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

luca, O, da! Ovo bih veoma rado posedovao! samo sto ne ocekujem da se pojavi kod nas u skorije vreme. Ali ko zna....mozda gresim.

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Post od LittlePrince »

Ја ово не бих купио само због Фејсбук тастера, не да ми се не уклапа у концеп телефона него боде очи. Да није овог тастера не би био лош избор али и цена да буде испод 250€.

Odgovori