- xerosoft
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 09. Dec 2009. 17:41
- :: Iphone 4s
- :: Iphone 3gs
- Kontakt:
Pa eto kad vec glasah da i odgovorim da imam nalog koristim ga vec 2 godine redovno jer je na mom androidu uvek upaljen net i stalno mi stizu obavestenja,tipa tehnologija i ostale stvari,a sto se tice fejsa i ostalih mreza koristim i njih redovno sve osim fejsa jer na njemu jedino igram poker za to sam i otvorio nalog na njemu
Iphone 4s white clear install
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Imam nalog, i koristim ga za pracenje vesti o iPhonetu
Neverovatno koliko se brzo vesti ponekada sire. Na kompu ga koristim preko Digsby-a a na telefonu preko Tweetelatora. Inace za ovih cca godinu i nesto koliko imam nalog, mislim da sam postavio 10-ak twitova.

Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
Pa tako ti je to danas! Bez FB nema ljubavi i braka!Wicker Man napisao:...a sad te pita imas Fejs...

FB love story!

● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Pa na kraju krajeva, da ne bi FB-a ja moju sadasnju verenicu i buducu suprugu ne bih ni upoznao... Tako da.... Sta fali tome?
Inace za one koji ne znaju - FaceBook je tajni projekat CIA, namenjen da ljudi pisu sta rade, sa kime se druze, postavljaju slike, da se prati njihovo kretanje do poslednjeg detalja. Ljudi to sve sami rade, a CIA ne mora da upotrebi ni jednog jedinog agenta. Briljantno!
Inace za one koji ne znaju - FaceBook je tajni projekat CIA, namenjen da ljudi pisu sta rade, sa kime se druze, postavljaju slike, da se prati njihovo kretanje do poslednjeg detalja. Ljudi to sve sami rade, a CIA ne mora da upotrebi ni jednog jedinog agenta. Briljantno!
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
miodrage, potpuno tacno, slicna stvar je eto sad i sa Tviterom. Sve u sluzbi kontrole stanovnistva, sta ko voli, gde se ko nalazi, s kim je ko prijatelj, iz kog ste dela sveta...
Mladi gospon Cukerberg odavno vise nije vlasnik Fejsa, sve je samo formalnost da se ljudi zavaraju. Porasla je cena fejsa, dali su mu konto u banci i sad deonicama upravljaju oni koji su vlasnici i same Amerike, a bogami i dooobrog dela sveta...
Mladi gospon Cukerberg odavno vise nije vlasnik Fejsa, sve je samo formalnost da se ljudi zavaraju. Porasla je cena fejsa, dali su mu konto u banci i sad deonicama upravljaju oni koji su vlasnici i same Amerike, a bogami i dooobrog dela sveta...

Twitter da neko vreme (Eldar, tehno nagađanja), više ne. I Fejsbuku sam se odupro, koristim tuđ nalog ako baš želim da kontaktiram nekog a nemam drugi način. OK je sve to, kome treba, da imam neki "kancelarijski" posao sigurno bih "blejao" tu (sva sreća pa nemam
). Malo šale

pozz

pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Re: Twitter
Tek danas sam uvidela da imam nalog vec duže vreme, bar 6 meseci..
Evo uspeli prijatelji da me nagovore da se aktiviram..
Jos uvek ne znam sta ce mi i koliko cu ga koristiti, al vreme ce pokazati..
A pristupam mu preko Opere mini, kao i Facebook-u..

Evo uspeli prijatelji da me nagovore da se aktiviram..

Jos uvek ne znam sta ce mi i koliko cu ga koristiti, al vreme ce pokazati..

A pristupam mu preko Opere mini, kao i Facebook-u..

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Imam, al ko da nemam - nemam pratioce, nikog ne pratim... možda ako mi čisto iz dosade dođe da izmišljam statuse ko što araphel reče vezano za sarmu. Facebook imam, ali ulazim isključivo iz nužde kada mi treba privatni ili grupni chat sa osobama iz odeljenja, dok nekad napišem i status o potražnji određenog objekta na pozajmicu.
Što se tiče ostalih servisa, jedino Skype kada hoću da se vidim sa sestrom ili pitam nekog nešto jer me mrzi da dohvatim telefon
Što se tiče ostalih servisa, jedino Skype kada hoću da se vidim sa sestrom ili pitam nekog nešto jer me mrzi da dohvatim telefon

Nokia Lumia 630
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
Sad videh,imam twitter,ali ga ne koristim bas nesto posebno,tj ne pratim one koje ne znam licno,a s'obzirom da zivimo u Srbiji gde svaka 'susa' ima fb,a o twitteru nisu ni culi,jer toboze ne mogu da se kace slike tj celi albumi,i nemam nesto puno ljudi..par drugara koji nisu tu pa se dopisujem sa njima.. i naravno celsi hendler pratim da bi joj nekad ostavio neki komentar sto nam se isprozivala Srbiju:)
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data