HTC Desire
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
Hmm imam neobican problem, naime prethodnih mozda 2 nedelje nisu uopste htele da mi se apdejtuju (kako srpski zvuci
) aplikacije preko Marketa koje su instalirane na kartici. Zavrsi se download i kad krene install javi mi "Unknown error - 18". Juce sam imao malo vise vremena pa sam izguglao problem i video da se mnogima resio tako sto su izbrisali folder ".android_secure" koji je skriven. Zakacio sam telefon za komp, izbrisao i sad mi se javio drugi problem. Nece da mi ucita aplikacije koje su prebacene na karticu
Za sve te aplikacije stoji default shortcut i kad kliknem na njega on kaze to ti nije instalirano. Nekad mi se slicno desi kad restartujem telefon, pa mu treba vremena da se ucita al za najvise sat vremena sve bude ok, al sad je proslo skoro vise od 12 sati. Probao sam sad opet restart par puta ali nema vajde. Nadam se da je neko uspeo da resi slican problem bez ponovnog instaliranja svega na karticu sto ne bi bilo cool 

HTC 10
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Ljudi, pomagajte! 
Od pre dva dana mi se Desire zaglupljuje (i ostaje zaglupljen)!
Smrzne, krene u reboot, pojavi beli htc početni ekran, zavibrira nekoliko puta i ostane tako. Da bih ga vratio, moram da skidam bateriju, koja tada bude dosta vruća.
Danas je sam sebi pojeo bateriju od 7:30 do 17 (ugasio se).
Ništa u njemu nije kuvano, nije padao, sve je originalno. Imam Android 2.2 i svašta nešto aplikacija skinutih sa marketa.
Telefon je vipov i još mesec dana u garanciji.
Ja sumnjam na bateriju, ali to mogu potvrditi tek sutra, kad sa kolegom razmenim baterije.
Može li neko da mi pomogne?

Od pre dva dana mi se Desire zaglupljuje (i ostaje zaglupljen)!
Smrzne, krene u reboot, pojavi beli htc početni ekran, zavibrira nekoliko puta i ostane tako. Da bih ga vratio, moram da skidam bateriju, koja tada bude dosta vruća.

Danas je sam sebi pojeo bateriju od 7:30 do 17 (ugasio se).

Ništa u njemu nije kuvano, nije padao, sve je originalno. Imam Android 2.2 i svašta nešto aplikacija skinutih sa marketa.
Telefon je vipov i još mesec dana u garanciji.
Ja sumnjam na bateriju, ali to mogu potvrditi tek sutra, kad sa kolegom razmenim baterije.
Može li neko da mi pomogne?
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
m@c|-|oR, zar je moguce da ti vec ističe garancija? Trebalo bi da traje bar 2 god. Sto se tice tvoga problema, a s obzirom da kazes da imas instaliranu gomilu aplikacija, najverovatnije je da neka od njih pravi problem.. Sta si instalirao pre nego sto se pojavio problem?
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- m@c|-|oR
- Expert
ja mislim da je kod vipa garancija godinu dana. proveriću kad se vratim s puta (sutra).
poslednje sam instalirao google maps 5 (kolega mi preneo .apk preko bt).
kad je počeo da zeza, deinstalirao sam je, ali se i posle toga najmanje jednom sludeo.
sad je na punjaču, ugašen, videću sutra kako se ponaša.
imaš neku ideju makar kako da mu napravim dijagnozu?
poslednje sam instalirao google maps 5 (kolega mi preneo .apk preko bt).
kad je počeo da zeza, deinstalirao sam je, ali se i posle toga najmanje jednom sludeo.
sad je na punjaču, ugašen, videću sutra kako se ponaša.
imaš neku ideju makar kako da mu napravim dijagnozu?
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
m@c|-|oR,ako je telefon iz VIP-a,a imajuci u vidu od kada se ovaj model pojavio na trzistu,nema sanse da ti istice garancija koju bi trebalo da si dobio na 2 godine...
Cini mi se da je ovaj model tek nekih godinu dana na trzistu.
Inace,mislim da je Ninolina u pravu,i da je problem sa nekom aplikacijom.
Cisto sumnjam da je problem u samoj bateriji.
Cini mi se da je ovaj model tek nekih godinu dana na trzistu.
Inace,mislim da je Ninolina u pravu,i da je problem sa nekom aplikacijom.
Cisto sumnjam da je problem u samoj bateriji.
Samsung S8,Sennheiser CX300 II
- m@c|-|oR
- Expert
kupljen aprila prošle godine.
prosto se ne sećam koliko dugo mi važi garancija.
a za aplikacije - pa žalio sam se već ovde da mi se razne aplikacije pale same kad hoće i kako hoće otkako sam dobio 2.2.
proveravao sam danas i phone&sd storage i u telefonu sam imao oko 60mb memorije.
ubijao sam aplikacije sa atk, ali se opet dešavalo.
svaki savet, preporuka, ideja su dobrodošli.
prosto se ne sećam koliko dugo mi važi garancija.
a za aplikacije - pa žalio sam se već ovde da mi se razne aplikacije pale same kad hoće i kako hoće otkako sam dobio 2.2.
proveravao sam danas i phone&sd storage i u telefonu sam imao oko 60mb memorije.
ubijao sam aplikacije sa atk, ali se opet dešavalo.
svaki savet, preporuka, ideja su dobrodošli.
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
m@c|-|oR, za početak, nemoj ni da ih gasis..
Na 2.2 je to optimizovano i sistem to sam sredjuje.. Android je vec poznat po tom samopokretanju aplikacija i sa tim moramo da se pomirimo..
Ne znam kako da zakljucim koja app pravi problem vec ces sam morati da testiras, kad krenes da uninstaliras aplikacije jednu po jednu onim redom kako su instalirane ali unazad.. (kreces od poslednje koju si instalirao)..
Ako ti je tel iz Vipa - sigurno je garancija 2 god..
Reset bi najverovatnije resio problem, ali to je tek krajnja solucija..

Ne znam kako da zakljucim koja app pravi problem vec ces sam morati da testiras, kad krenes da uninstaliras aplikacije jednu po jednu onim redom kako su instalirane ali unazad.. (kreces od poslednje koju si instalirao)..
Ako ti je tel iz Vipa - sigurno je garancija 2 god..

Reset bi najverovatnije resio problem, ali to je tek krajnja solucija..

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- m@c|-|oR
- Expert
Hvala svima na savetima.
Evo, sad guglam da se slično dešavalo i drugima.
Dream Weaver - to sa factory reset je ht savetovao i drugima. to me brine.
šta sve gubim sa factory resetom? podatke? aplikacije? podešavanja?[/b]
Evo, sad guglam da se slično dešavalo i drugima.

Dream Weaver - to sa factory reset je ht savetovao i drugima. to me brine.
šta sve gubim sa factory resetom? podatke? aplikacije? podešavanja?[/b]
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- m@c|-|oR
- Expert
Poslednji slučajevi:
1. Napunio se, skinuo ga sa punjača, uključio, tokom automatskog apdejta - reset!
2 Izvadio sam SIM i SD karticu, uključio ga, ušao u settings da bih mu isključio mobile network - reset! Na prazno!
Sad sve više mislim da nije do softvera i aplikacija (sumnjao sam na apdejt Angry birds), nego do neke hardverske muke.
A taman sam ga zavoleo.

Zanimljiv video na ovom forumu.

http://androidforums.com/desire-support ... domly.html
Za ne verovati!
Izmenila Ninolina:: nemoj pisati poruke jednu za drugom.. koristi opciju Izmeni.. Obavezno procitaj pravila foruma..
1. Napunio se, skinuo ga sa punjača, uključio, tokom automatskog apdejta - reset!
2 Izvadio sam SIM i SD karticu, uključio ga, ušao u settings da bih mu isključio mobile network - reset! Na prazno!
Sad sve više mislim da nije do softvera i aplikacija (sumnjao sam na apdejt Angry birds), nego do neke hardverske muke.
A taman sam ga zavoleo.

Zanimljiv video na ovom forumu.

http://androidforums.com/desire-support ... domly.html
Za ne verovati!
Izmenila Ninolina:: nemoj pisati poruke jednu za drugom.. koristi opciju Izmeni.. Obavezno procitaj pravila foruma..
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- Dream Weaver
- Mobil manijak
toda81, drago mi je
m@c|-|oR, resetom gubis sve na telefonu (memorijska kartiva ostaje netaknuta)
Ne bi smeo da se toliko restartuje.
Relativno slican problem sam imao na DHD-u ali je bilo zbog programa (privacy protection-mislim da se tako zove). Svaki put kad bih pokusao da ga deinstaliram ili bih isao na force telefon bi se restartovao. Resio sam tako sto sam uradio reset.

m@c|-|oR, resetom gubis sve na telefonu (memorijska kartiva ostaje netaknuta)
Ne bi smeo da se toliko restartuje.
Relativno slican problem sam imao na DHD-u ali je bilo zbog programa (privacy protection-mislim da se tako zove). Svaki put kad bih pokusao da ga deinstaliram ili bih isao na force telefon bi se restartovao. Resio sam tako sto sam uradio reset.
and justice for all...