7600, problem...
-
- Novajlija
- Pridružio se: Pet, 14. Okt 2005. 13:43
- Kontakt:
7600, problem...
Ljudi, imam veliki problem sa mojim bivšim phonom, NOKIA 7600!
Dakle, nedavno je poÄ
Dakle, nedavno je poÄ
Ohoy ye mates 

- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Po tome što si napisao, definitivno su ti se zeznuli podaci. Moraćeš da odneseš telefon u neki servis da se uradi hardverski reset.
● PRAVILA FORUMA ●
-
- Novajlija
- Kontakt:
au... a jel to nikako ne mogu ja da uradim????
Malo mi je sad frka, jer drugarica hoce da joj vratim pare, kao mobilni zeza stalno, a kad je bio kod mene, savrseno je radio!tek je kod nje poceo da se gubi,,,
ajd, ako neko zna neki servis u NSu da mi preporuci, a da ce uraditi stvarno dobar posao, da me ne predju ili nesto.
Poz
Malo mi je sad frka, jer drugarica hoce da joj vratim pare, kao mobilni zeza stalno, a kad je bio kod mene, savrseno je radio!tek je kod nje poceo da se gubi,,,
ajd, ako neko zna neki servis u NSu da mi preporuci, a da ce uraditi stvarno dobar posao, da me ne predju ili nesto.
Poz
Ohoy ye mates 

- Miškoni
- Administrator
Naravno da zeza kad je memorija zbrljana. Taj reset će vratiti telefon na fabričko stanje i ne bi trebalo da bude nikakvih problema. Reci drugarici da se malo strpi.
Ne možeš sam da uradiš ništa jer se taj reset inicira preko servisnog uređaja. A kad već ideš u servis mogu da ti ubace i noviji firmver. Neko iz NS-a će ti predložiti servis...

Ne možeš sam da uradiš ništa jer se taj reset inicira preko servisnog uređaja. A kad već ideš u servis mogu da ti ubace i noviji firmver. Neko iz NS-a će ti predložiti servis...
● PRAVILA FORUMA ●
-
- Novajlija
- Kontakt:
e da... dakle, odneo sam da mi se uradi flash...i lik je uradio neka dva flasha,i dobio sam nov softver.e sad, MEMORIJA NIJE OBRISANA! i onda sam ja otisao do njega, i on se zacudio kad je cuo da je cela Galerija ostala netaknuta...Tako da sam bio tamo i gledao sta radi, video sam i onaj program preko koga se flashuje i onu malu kutijicu
i sve... sad je uradio neka tri Flasha, ali cak ni to nije pomoglo! jos uvek je Galerija i sve u njoj ostalo netaknuto! tako da je i on sad malo zbunjen,jer je taj treci flash navodno trebao da pobrise sve, a nije... tako da je mob kod njega sad, i cekam da mi ga vrati...
nemam pojma sta se desava sa memorijom...Obrisali smo sve iz Music Files, ali mob josh uvek prijavljuje da Music Files folder zauzima oko11Mb, sto su verovatno one tri pesme koje su se zagubile...i tako... ne znam sta se desava, ali se nadam da ce uspeti nekako da ga popravi...
uff...
poz svima...
jel ima neko ideju kako da resi ovaj prob?

nemam pojma sta se desava sa memorijom...Obrisali smo sve iz Music Files, ali mob josh uvek prijavljuje da Music Files folder zauzima oko11Mb, sto su verovatno one tri pesme koje su se zagubile...i tako... ne znam sta se desava, ali se nadam da ce uspeti nekako da ga popravi...
uff...
poz svima...
jel ima neko ideju kako da resi ovaj prob?
Ohoy ye mates 

-
- Novajlija
- Kontakt:
e javio mi se juce cova kod koga sam odneo mob.i rekao da mobu navodno fali neki "kristal",tako vi to valjda zovete, koji omogucava da flash obrise i memoriju koja nije interna...tako nesto... a ovom mobu fali taj kristal,koji je navodno ili ispao usled pada ili nesto, ali to ce mi staviti, pa bi trebalo onda da bude OK. Sasvim je moguce da nema tog dela,jer mi je drugarica rekla da joj je ispao mob nekoliko puta...Eto, ako bude to, nadam se da ce uspeti da se namesti sve...
i ima logike, jer je flash obrisao samo mobovu internu memoriju,a onu gde je galerija i sve nije ni pinpuo...
nadam se da je sve to tacno i da ce biti ok...
poz
i ima logike, jer je flash obrisao samo mobovu internu memoriju,a onu gde je galerija i sve nije ni pinpuo...
nadam se da je sve to tacno i da ce biti ok...
poz
Ohoy ye mates 

-
- Novajlija
- Kontakt:
e....
PROBLEMI OPET!
Nije pomogao onaj "kristal"!!!!!
Zapravo jeste na neki nacin!Sad je zamenio taj kristal i morao je navodno da stavi noviju verziju softvera jer drugacije nije mogao da ga flashuje...
E sad, mobilnom kao da je nestala memorija! Ima samo 9Mb, dok je pre imao 29!!! sad doduse sve radi savrseno, ali nema memorije! Kaze on da je moguce da mu je crkao taj drugi chip sa memorijom, pa da zato ima samo 9Mb, i kaze da moze i to on da uradi, ali to se vec placa vise(15€).da zameni taj pokvareni chip...ajoj, meni to nista ne garantuje, otkud ja znam sta je on radio...I tako sad ima samo 9Mb...
Ajd mi recite ljudi, jel ovo sve istina, sta se desava, ne kontam!! Kaze da je moguce da se chip pokvario od pada fona ili tako nesto!!!
plizz
dajte odgovoreeee
PROBLEMI OPET!
Nije pomogao onaj "kristal"!!!!!
Zapravo jeste na neki nacin!Sad je zamenio taj kristal i morao je navodno da stavi noviju verziju softvera jer drugacije nije mogao da ga flashuje...
E sad, mobilnom kao da je nestala memorija! Ima samo 9Mb, dok je pre imao 29!!! sad doduse sve radi savrseno, ali nema memorije! Kaze on da je moguce da mu je crkao taj drugi chip sa memorijom, pa da zato ima samo 9Mb, i kaze da moze i to on da uradi, ali to se vec placa vise(15€).da zameni taj pokvareni chip...ajoj, meni to nista ne garantuje, otkud ja znam sta je on radio...I tako sad ima samo 9Mb...
Ajd mi recite ljudi, jel ovo sve istina, sta se desava, ne kontam!! Kaze da je moguce da se chip pokvario od pada fona ili tako nesto!!!
plizz
dajte odgovoreeee

Ohoy ye mates 

- Miškoni
- Administrator
Mislim da ti je serviser zeznuo nešto dok je menjao "kristal", mada je cela ta priča vrlo nebulozna. Imam utisak kao da nema baš mnogo veze sa tim što radi...
A može da bude i ova varijanta: pokušavao je nekako da mu izbriše memoriju jer nije mogao/umeo da ga resetuje i pritom je crkao memorijski čip. A možda je i novi softver koji je ubačen zauzeo više memorije jer ima neke dodate programe i opcije (što čisto sumnjam).

A može da bude i ova varijanta: pokušavao je nekako da mu izbriše memoriju jer nije mogao/umeo da ga resetuje i pritom je crkao memorijski čip. A možda je i novi softver koji je ubačen zauzeo više memorije jer ima neke dodate programe i opcije (što čisto sumnjam).
● PRAVILA FORUMA ●
Pa nema tu 100 flashova da se radi...
Kakav pa sad prvi, drugi, treci...
Vidim ja fino da taj serviser i nije neki... Kakav pa treci flash da pobrise sve? Flash ka flash, treba da se pobrise sve iz 1. puta, ako se ne obrise tada ne svatam zasto bi se uopste ista brisalo? Ili taj lik nema opremu za flashovanje pa je samo nesto brisao rucno i to... Nosi to u drugi servis...