HTC Desire HD
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]
- Zemun79
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pet, 15. Sep 2006. 09:34
Pozdrav... Prešao sa Desire na HD, uzeo nov, neotpakovan aparat i od prvog dana problem...
I to sličan onom na koji ser već neko žalio... Telefon koči i secka čak i pri najjednostavnijim operacijama, kad se radi par aplikacija u isto vreme, o tome i da ne pričam... Recimo kad ulazim u (bezazlenu) listu poziva, tj. call history, dešava se da mu treba i po 5 sekundi da otvori. Kad pozivam, pritisnem kontakt iz imenika, da bi on opet odreagovao posle 5 sekundi... itd.
Vidim ovde da su komentari bili da pomaže hard reset, odradim to, vratim sve fabrički, onda dva dana zezanja oko vraćanja svih aplikacija i podešavanja svega... Ali moram da priznam da mi se čini da malo bolje radi. E sad, vremenom, već posle dva dana, ponovo isti problem... Možda ne baguje baš onoliko, ali opet malo iritira. Uključio sam HTC Sense dan posle reseta i iskreno, mislim da stvarno može da bude do njega, pa me zanima mišljenje iskusnijih?
I da ne dužim više, ono što me najviše zbunjuje i što je pitanje za vas, to je što mi u system panelu konstantno pokazuje opterećenje procesora 100%?!!!!
Dakle... Šta raditi?
Hvala vam unapred. Pozz...

Vidim ovde da su komentari bili da pomaže hard reset, odradim to, vratim sve fabrički, onda dva dana zezanja oko vraćanja svih aplikacija i podešavanja svega... Ali moram da priznam da mi se čini da malo bolje radi. E sad, vremenom, već posle dva dana, ponovo isti problem... Možda ne baguje baš onoliko, ali opet malo iritira. Uključio sam HTC Sense dan posle reseta i iskreno, mislim da stvarno može da bude do njega, pa me zanima mišljenje iskusnijih?
I da ne dužim više, ono što me najviše zbunjuje i što je pitanje za vas, to je što mi u system panelu konstantno pokazuje opterećenje procesora 100%?!!!!
Dakle... Šta raditi?
...Samsung Galaxy S2...
- PrincIP
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 01. Sep 2009. 16:12
- Kontakt:
Bas sam i ja to danas uocio i hteo da pitam ali eto, citas mi misli. Nazalost...Zemun79 napisao:I da ne dužim više, ono što me najviše zbunjuje i što je pitanje za vas, to je što mi u system panelu konstantno pokazuje opterećenje procesora 100%?!!!!
Dakle... Šta raditi?
HTC DESIRE HD
- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]
Zemun79, ja ti preporucujem da iskoristis garanciju i zamenis uredjaj. ja sam jos pre vise od godinu dana na Hero-u imao slican problem, i nism uspeo da ga resim ni menjanjem ROMa, ni overklokovanjem, ni menjanjem kernela, ni radia.... nikako... zatim sam ga prodao i resio stvar. 
nazalost, to je bio tako dobar telefon, da mogu sad bih zamenio ovaj Wildfire za jedan crni Hero!

nazalost, to je bio tako dobar telefon, da mogu sad bih zamenio ovaj Wildfire za jedan crni Hero!

Samo nek se rolaju....sarme.