Iphone 3gs vs. Samsung Galaxy S
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
xda, Nemoj više da razmišlajš uzmi galaxy s i uživaj, telefon je dosta superiorniji i od iPhone4, a kamoli od 3GS. Jednostavno, ako uzmeš Galaxy S dobićes brži, bolji, jači, i (po meni) lepši telefon.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]
- znemanja
- Moderator
Pera Detlic, slažem se, ali to je bilo moje mišljenje, međutim ovde je poređenje između Galaxy S i 3GS, a složićeš se, da tu nema nikavog dvoumljenja, računica je jasna, pobednik je Galaxy S.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- Pera Detlic
- Mobil manijak
ok ljudi, hvala na pomoci, najverovatnije cu uzeti Galaxy-ja ako mi ne iskrsne neki trosak(nadam se da nece
)
i da jes' da nije ta tema al vi sa android avatarima se razumete sigurno, Samsung Galaxy Ace S5830 je dosta jeftiniji od S, a i sasvim zadovoljavajuc ako se ne varam?

i da jes' da nije ta tema al vi sa android avatarima se razumete sigurno, Samsung Galaxy Ace S5830 je dosta jeftiniji od S, a i sasvim zadovoljavajuc ako se ne varam?

LG P500 Optimus One
Blackberry 9700 Bold
Blackberry 9700 Bold
- Pera Detlic
- Mobil manijak
Nemoj da te buni broj postova ili avatar... evo ja na primer nemam blage veze o tom modelu a sudeci po forumu sam "Mobil stručnjak", da sam ja neki strucnjak, ne bih pitao ovoliko...

edit: posle dva klika na samom sajtu,[i to ti je cela "strucnost"...] jedinu razliku izmedju dva pomenuta modela koju ja vidim je 200mhz manje na procesoru [sto se da overklokovati..
]

edit: posle dva klika na samom sajtu,[i to ti je cela "strucnost"...] jedinu razliku izmedju dva pomenuta modela koju ja vidim je 200mhz manje na procesoru [sto se da overklokovati..

Samo nek se rolaju....sarme.
xda, sve zavisi za sta ces da ga koristis, al u svakom slucaju izvoli ovde pogledaj razliku
http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=3115
http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=3115
- Pera Detlic
- Mobil manijak
Nemoj Adamse, išli smo tim putem suviše puta i on ne vodi nikuda
Mislim tačno je, subjektivno je ali kasnije insistiranje na tome da smo objektivni a ustvari pričajući subjektivno vodi u još jednu raspravu sa nikakvim rezultatom.

Mislim tačno je, subjektivno je ali kasnije insistiranje na tome da smo objektivni a ustvari pričajući subjektivno vodi u još jednu raspravu sa nikakvim rezultatom.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
- znemanja
- Moderator
Adams, Molim te, pa superiorniji je po svemu, Galaxy S ima veći ekran od IP4, iako IP4 ima veću rezoluciju, po meni, kada sam ih ja poredio, ekran na Galaxy S je bolji (ovo je isključivo moje mišljenje), zatim OGROMNA prednost je android naspam jako lošeg iOS-a.Prednost IP4 naspram galaxy S je kvalitet izradei to je to.Dakle galaxy S je bolji od IP4, shodno tome Galaxy S je daleko, daleko, daleko bolji od 3GS-a.
ione, telefon ko telefon, možda je u startu bio nepoznanica ali sad ga radi dosta njih. Miodrage je sveojevremeno menjao ekran, moj drugar u servisu ga je radio....... ima ih. Ni Ferrarija nema zvanično u Srbiji ali neki ljudi ga ipak voze...... 

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]