Upgrade slušalica i preporuka
nisam bas bio siguran gde da postavim ovo, i na kraju resio ovde, posto se na temi o bluetooth slusalicama prica samo o handsfree-u a ne o stereo slusalicama.
naime, treba mi mali daljinski bluetooth upravljac za muzicki player na telefonu (nokia 5800) koji ima 3,5mm ulaz.
znaci kao onaj klasican nokijin music controller (dobija se uz 5800, n96 i n95) samo bez kabla, vec da radi preko bluetooth a2dp i da u njega utaknem moje sennheiser 3,5mm (koje ne bih menjao ni za sta).
javite ako znate da ima negde..
naime, treba mi mali daljinski bluetooth upravljac za muzicki player na telefonu (nokia 5800) koji ima 3,5mm ulaz.
znaci kao onaj klasican nokijin music controller (dobija se uz 5800, n96 i n95) samo bez kabla, vec da radi preko bluetooth a2dp i da u njega utaknem moje sennheiser 3,5mm (koje ne bih menjao ni za sta).
javite ako znate da ima negde..
iPhone je najbolji telefon na svetu. Tacka.
Evo ja sam za sada nasao ovo (by nokia) i kod nas kosta oko 6000 dinara... (a Americi kosta 50 dolara)... pogledacu jos malo, ovaj Jabra mi se isto cini ok, pa cu odluciti... Hvala na pomoci, mislim da je ova stvarcica zaista neophodna za nas koji slusamo muziku sa mobilnog...
- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]
E ljudi planiram da pazarim neke bluetooth stereo sluske, posto mi se raspadaju ove koje koristim... bacio sm pogled na ovo:
http://www.tehnomanija.rs/katalog/vivan ... valon.html
Pa bih voleo da cujem par reci, dal je to dobar izbor za te pare i sta mi vi preporucujete... i kakvo je stanje sa baterijama kod ovih stvarcica, koliko sati reprodukcije izdrzavaju, da li se gubi na kvalitetu zvuka na razdaljini od 1.5 - 2 metra...? I jos jedna stvar, kakva je podrska za uredjaje, jel bih mogao da ih uparim sa ipod-om 2G ili sa HTC-om (wildfire)...
Nadam se brzom i kvalitetnom odgovoru, pozdrav!
http://www.tehnomanija.rs/katalog/vivan ... valon.html
Pa bih voleo da cujem par reci, dal je to dobar izbor za te pare i sta mi vi preporucujete... i kakvo je stanje sa baterijama kod ovih stvarcica, koliko sati reprodukcije izdrzavaju, da li se gubi na kvalitetu zvuka na razdaljini od 1.5 - 2 metra...? I jos jedna stvar, kakva je podrska za uredjaje, jel bih mogao da ih uparim sa ipod-om 2G ili sa HTC-om (wildfire)...
Nadam se brzom i kvalitetnom odgovoru, pozdrav!
Samo nek se rolaju....sarme.
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Pera Detlic, potrebno je da uredjaj podrzava A2DP bluetooth profil. Iphone 2G ga sigurno ne podrzava, a Wildfire da.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
ja imam 9500 u tehnomaniji odlične su, za moj ukus i bolje od cx150 sennheiser, a veoma približne tim hpm70.
Nemaju pretjeran bass, i sve je dobro iznivelirano.
Nemaju pretjeran bass, i sve je dobro iznivelirano.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
tomas.hokenberi evo mozemo tu da nastavimo... Naravno da sam sve odradio kako treba. Jednostavno desi se sledece - ukljucim svoj BT dongle, win krece da instalira drivere - sve lepo prodje i instalira onaj enumerator i generic BT ne znam sta... E onda ja ukljucujem svoje Plantronics 925 one se upare, sve lepo prodje i u zadnjem koraku mi izbaci da nema driver za njih. I kad pokusam da ih otvorim - stoji mali zuti trougao... I trazio drivere svuda i nema.
Kad instaliram BS - radi kao zmaj, ali da bi radilo kako treba - cena je poznata...
Nisam vise pametan sta da radim.
Kad instaliram BS - radi kao zmaj, ali da bi radilo kako treba - cena je poznata...

Nisam vise pametan sta da radim.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- tomas.hokenberi
- Moderator
miodrage, onda nema podrsku za konkretan model (slusalica). Sa Samsung SBH100 nije bilo nikakvih problema. BT je neki minijaturni "no-name" (sa Toshiba chipsetom), ali podrzava A2DP, AVRCP, i Headset profile koje je Win7 prepoznao. Nisam ni pokusao da instaliram Win7 64bit drajvere posto ih na CD-u koji sam dobio uz BT nije ni bilo (Tacnije uopste nije bilo 64-bit drajvera. Ni Win7, ni Vista, ni XP-64.).
E da, u pitanju je Win7 sa SP1 -RC.
E da, u pitanju je Win7 sa SP1 -RC.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
I ja imam Win7 x64 sa SP1 nije RC, vec redovan. Prakticno vidim da mi je jedino resenje da platim
A to me boli vise od svega na svetu. Pa ja se ponosim time sto nemam nijedno parce original softvera. Jedino na telefonu, imam jednu jedinu aplikaciju koju sam kupio, u pitanju je iParkingSerbia, za 1€, jer je lik lepo dosao na jedan drugi forum da reklamira aplikaciju, i posto sam bio zadovoljan, resio da je kupim.

Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- tomas.hokenberi
- Moderator
Moje pitanje nije direktno vezano za upgrade slusalica vec vise za odrzavanje. Vec skoro 5 godina koristim Samsung SBH100 stereo BT slusalice i zadovoljan sam s njima (promenio sam 4-5 telefona ali i dalje koristim ove slusalice). Medjutim od dugotrajne upotrebe su se pohabali "sundjercici" oko slusalica i pocepali (slika ispod). Da li neko zna da li se i gde mogu kupiti sundjercici koji bi mogli da odgovaraju ovim slusalicama?