HTC Desire
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Još jednom hvala svima na savetima.
Čini se da je problem ipak bio softverski.
Nakon što se Call Meter apdejtovao (ručno sam ga poterao), problem se nije javljao. Mislim da je on ušao u neku blesavu petlju i tako opterećivao procesor.
Ono, i baterija je počela da gubi performanse, sve češće je punim, ali to je rešivo.
Čini se da je problem ipak bio softverski.
Nakon što se Call Meter apdejtovao (ručno sam ga poterao), problem se nije javljao. Mislim da je on ušao u neku blesavu petlju i tako opterećivao procesor.
Ono, i baterija je počela da gubi performanse, sve češće je punim, ali to je rešivo.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Čet, 03. Jun 2010. 00:32
DragutinMilutinovic,nisi nista strasno uradio napuni telefon na 100% idi opet u recovery tamo ces naci opciju za whipe ides prvo whipe all (ako nemas all ides sve sto ima) ako ti je rom ostao na memoriskoj kartici ides install zip from sd i izaberes rom, ako ti se desi da opet ostanes u boot loop skini neki drugi rom pa probaj sa njime. I dobro procitaj prva dva posta za rom koji skidas jer ti tu pise sta ti tacno sve treba za taj rom koji hoces da ubacis.
-
- Povremeni posetilac
-
- Povremeni posetilac
- markosvaba
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 26. Jun 2007. 18:33
- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]
Pera Detlic, clean, bez Sensa, bez bilo kakvih gluposti. Doduše, na kraju sam morao da stavim Launcher Pro da bih smanjio broj homescreenova, ne mogu da verujem da to ne može po defaultu da se reguliše. Jedino što mi se čini da da baterija lošije traje nego u prethodnoj varijanti. Uspeo sam da skrcam nekih 50% baterije za 4 sata 
Edit: Ima li neko da zna postoji li način da se na CyanogenMod i derivatima istog, nekako smanji broj homescreen-ova? Treba mi samo 3, a nikako ne znam kako to da izvedem.

Edit: Ima li neko da zna postoji li način da se na CyanogenMod i derivatima istog, nekako smanji broj homescreen-ova? Treba mi samo 3, a nikako ne znam kako to da izvedem.
-
- Povremeni posetilac
- markosvaba
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 26. Jun 2007. 18:33
Rutovanje ne može da bude opasno ako uradiš kako treba, sense je ceo UI. Proxy po default-u ne radi, evo ti link http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=810038 (ovo mi je google prvo izbacio)
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
DragutinMilutinovic, to mi je nešto najodvratnije što mogu da zamislim: da imam dva homescreena koji bleje prazni i da ih jednostavno ne koristim. Prosto-ako mi ne trebaju, želim da mogu skroz da ih sklonim. Ovo Androidu fali, da mogu da se ukidaju i dodaju homescreenovi bez upotrebe dodatnih launchera.
Inače skinuo sam GingerVillain i vratio se na rootovani OTA 2.2. Nisam zadovoljan trajanjem baterije, a i pojavio mi se bug da Twitter neće da radi preko wifi, samo preko data konekcije.
Inače skinuo sam GingerVillain i vratio se na rootovani OTA 2.2. Nisam zadovoljan trajanjem baterije, a i pojavio mi se bug da Twitter neće da radi preko wifi, samo preko data konekcije.
Da li je neko radio unroot ovog telefona i vratio ga na stanje kao kad ga je uzeo kod provajdera?
Pocelo je malo da me nervira ovo sto s vremena na vreme na par sekundi nisam dostupan ili mu treba vremena da posalje poruku, pa sam razmisljao da ga vratim na "unroot stanje" i da porazgovaram sa ljudima u Telenoru. Sad trenutno koristim samo WCDMA i mozda mi se samo jednom desilo, dok mi je na GSM-u sporo radio net i desavalo se cesce da zabaguje.
Pocelo je malo da me nervira ovo sto s vremena na vreme na par sekundi nisam dostupan ili mu treba vremena da posalje poruku, pa sam razmisljao da ga vratim na "unroot stanje" i da porazgovaram sa ljudima u Telenoru. Sad trenutno koristim samo WCDMA i mozda mi se samo jednom desilo, dok mi je na GSM-u sporo radio net i desavalo se cesce da zabaguje.
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2