Najkorisnije aplikacije za Android OS

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
:: HTC One [m8]

Post od Pera Detlic »

Odlican je ovaj SPB MS5 nego vec duze vreme trazim verziju koja odgovara mom novcaniku, odnosno 'narodnu'... :D ali bezuspesno... Pa ak' neko ima nek' sibne PP... :wink:
Samo nek se rolaju....sarme.

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

Dobar SPB ali nema narodske verzije ili je ja nisam nasao :D

Koristio sam dan ili dva pa trazila da se registruje a posto nisam hteo restala da radi :cry:
and justice for all...

dakiza
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 02. Nov 2009. 20:35

Post od dakiza »

Ja sam našao neku ali nikako da je nateram da radi, možda pravi problem stock rom, koji sam stavio u iščekivanju OTA gingerbread-a 18 Aprila, možda nije trebalo toliko da žurim.

Dzeki Cen
Banned
Pridružio se: Čet, 11. Nov 2010. 14:53

Post od Dzeki Cen »

Imam ja neku verziju ali mi ne sluzi ni za sta posto imam Wildfire :D :D

Ne znam ni gde sam je skinuo pa vam ne mogu ostaviti link. :smutny:

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

E ma nema jos valjan krek za to pa obicno svako ko nece da ga registruje on prestane da radi a izgleda mi nekako mnogo stakleno

xerosoft
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 09. Dec 2009. 17:41
:: Iphone 4s
:: Iphone 3gs
Kontakt:

Post od xerosoft »

Pitanje za sve korisnike Zynga aplikacije za poker,da li vam radi normalno ta aplikacija???Meni se upali trazi da se ulogujem sa nalogom za FEJS ja to odradim pritisnem ok i ono me vrati na pocetni ekran igrice gde i dalje stoji ono za log in,znaci ne prebacuje me dalje na samu aplikaciju??? sta da radim unapred zahvalan
Iphone 4s white clear install

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dream Weaver »

Probajte igricu Highborn

From the creators of the Command & Conquer franchise comes Highborn, a critically acclaimed casual turn-based strategy game. In Highborn, players are offered two strategy games that combine an intelligent and tactical experience without the frenetic play of a traditional RTS. Players move forces around an overhead map to secure spells and combat support, then dive into 3D combat to deploy those advantages against an unsuspecting enemy. All the fun and fighting is set against an irreverent tale, filled with wacky heroes, witty dialogue, and wild assumptions. Highborn features a unique blend of strategic movement and 3D combat that caters to a variety of gameplay styles and offers a great deal of replayability. Players unlock hero characters as they progress through the game, giving them access to different abilities and play styles, along with different strategies to use against their opponents.

In Highborn, players are offered two strategy games that combine an intelligent and tactical experience without the frenetic play of a traditional RTS. Players move forces around an overhead map to secure spells and combat support, then dive into 3D combat to deploy those advantages against an unsuspecting enemy. All the fun and fighting is set against an irreverent tale, filled with wacky heroes, witty dialogue, and wild assumptions.

Highborn features a unique blend of strategic movement and 3D combat that caters to a variety of gameplay styles and offers a great deal of replayability. Players unlock hero characters as they progress through the game, giving them access to different abilities and play styles, along with different strategies to use against their opponents.
For more information about Highborn, check out the Jet Set Games, Inc. Website, Facebook , Twitter, and Youtube for videos.
Product Features
Critically acclaimed casual turn-based strategy game
Tale of witty dialogue, wacky heroes, and wild assumptions
Unique blend of strategic movement and 3D combat
Hero characters with game progression
Many styles of play and strategies to use against opponents
Size-45Mb

Ja je nasao na ovom forumu www.aioboards.com :wink: :D
and justice for all...

slavisazelj
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 06. Apr 2011. 14:55

Post od slavisazelj »

Pozdrav svima,
Imam problem sledeće vrste već sam isprobao nekoliko aplikacija koje služe za zaključavanje aplikacija( sms poruke , galerije. Mail ITD ) kao što su : App Protektor Lite , App lock itd sve su trial do 5 dana, Napokon nađem verziju za koju piše da je Free ali malo sutra sve kao radi ali aplikacije otključane.
Pokušao sam i da ih platim ali neide prijavljuje greške ( imam platnu karticu u Banka I***za za int. plaćanje već korišćena uspešno )
Dali neko zna za neku FREE verziju ali da radi.

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

Da li mi neko moze reci kakao da izmjenim sadržaj roma ?

Da budem precizniji, zelio bi jedan sistemski zvuk zamjeniti.. konkretno upozorenje baterije pa ako ima neki nacin i preko nekog explorera bilo bi jos bolje.

Rootovan je telefon/rom.

Da napomenem da fajlove vidim sa file managerom i sa root explorrom al inemama dozvola da editujem ili brisem systemske fajlove.

EDIT: Evo nasao sam na root e. dugme sa dozvolom za editovanje.

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dream Weaver »

napalm death, pogledaj ovu temu i ovaj program http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=876626

Nadam se da ce ti pomoci :)

slavisazelj, ja koristim Smart App protector free i sve radi kako treba tj. zakljucava program po izboru :)
and justice for all...

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

Hvala ali sam nasao kako se edituje u root exploreru.

antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Post od antec »

Preporuka za gPad aplikaciju, mozete je naci na marketu. Radi kao touchpad tj. omogucava kontrolu misa i ostalih stvari... Dobra stvar je sto mozete sami praviti svoje presete ili ih skinuti sa neta. Povezivanje je moguce preko wifi-ja ili USB-a. Meni je crkao mis pa sam trazio nekakvu zamenu dok ne kupim novi i bas sam zadovoljan ovim cudom.

Slika

Vise o programu kao i uputstvo za instalaciju ili resavanje bilo kakvih problema mozete naci na ovoj adresi http://www.gpad.mobi/content/en/home. Potrebno je instalirati i server program na kompu koji je tezak 20MB (nalazi se na gore pomenutoj adresi).

dragang
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 05. Dec 2005. 13:19

Post od dragang »

Da li neko mozr da mi predlozi aplikaciju za kontrolu iskorisćenih preuzetih podataka preko GPRS , EDGE , HSDPA.. Imam mesecno 100 MB preko MTS pa bih hteo neku aplikaciju koja startuje sa prvim u mesecu brojanje preuzetih podataka i upozori me kad sam pred istek. Takodje aplikacija bi trebalo da razlikuje preuzete podatke preko WiFi koji takodje koristim od podataka preuzetih preko MTS odnosno GPRS , EDGE , HSDPA i da broji samo njih.

Elektro
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 10. Dec 2008. 01:14

Post od Elektro »

Imaš aplikaciju droidstats https://market.android.com/details?id=nitro.phonestats koja meri sve, dakle i sms i minute i megabajte. Podesiš koliko čega imaš (na mesečnom nivou) i kada ti je obračun (da li je prvog u mesecu, petog itd) a droidstats ti pokazuje koliko ti je čega preostalo. Može ti pokazivati i samo internet protok, a wifi je odvojen od mobilnog neta, tako da mislim da bi ti to najviše odgovaralo. Ah da, program je free... :)

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Elektro, ovaj program je vbas koristan .
Note IV N9100 dual

Evil_Zo
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 23. Sep 2005. 13:54
Kontakt:

Post od Evil_Zo »

Po meni je PhoneUsage dosta bolji.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Evil_Zo, upravo sam probao i PhoneUsage i u pravu si da je bolja app .
Note IV N9100 dual

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 09. Apr 2008. 22:03
:: Google Pixel 4XL
:: Google Pixel 2XL

Post od wucinac »

[b]Total Commander for Android beta 3[/b]

Requirements: Android
Overview: Total Commander for Android is a twin panel file manager

[img]http://img25.imageshack.us/img25/5538/defaultpm.jpg[/img]

That it can:
- Copy / Move / Rename / Delete / Create a new folder
- Extract files
- sort files
- archive and decompress ZIP
- Remove and make a backup of applications
- bookmarks
- History
- Search
- built-in text editor
- customize the interface TC - size, color and font selection

The most important changes since beta 2 are:
* Help now also in German and Russian
* Let the user choose the user interface language
* Move user button in button bar to the left/right
* Edit file from plugin (e.g. FTP server) by temporarily downloading it
* Edit file from zip or rar, re-pack to zip only
* Command to calculate space occupied by the subfolders
* Support for external keyboard
* LAN plugin: Offer to turn WiFi on when connecting
* Keep screen on during file operations
* 2 Panels side by side: Ignore first click in inactive panel,
just make it active
* Create new text file (in context menu of any folder or "..")
* New internal commands for "new file", "go to root", "refresh"
* "Open as" menu item for files which do not have any association

Please note that the FTP and LAN plugins have been updated
too, so please re-download them via "+" button in the root! The
plugins are now hidden from the launcher.

[b]Call Meter 3G (beta)[/b]

[img]http://img683.imageshack.us/img683/4039 ... 295e44.png[/img] [img]http://img862.imageshack.us/img862/8215 ... 545061.jpg[/img]

Watch your call, message and data plans!
Call Meter let's you keep an eye on your mobile plans.
It shows statistics of your calls/sms/txt/data traffic and let's you set limits for each of these plans.
Call Meter supports a huge amount of billing modes to let you adapt it's behaviour to your operators billing.
This app is open source software build in spare time. Adding bad comments in market won't help much to make it better.
Please add your issues with this app on the app's website.
This is a complete rebuild of Call Meter NG. It has a huge amount of new features like widgets and alerts.
It's new architecure allows more complex plans.
Feel free to test it and help me make it more userfriendly as it is currently. ;)
Feel free to help translating this app to your language here: http://ub0r.de/translate/cm3/
Keywords: minutes calls sms txt text data traffic counter log phone usage watchdog alert widget statistics at&t verizon three o2 t-mobile vodafone orange
Google Nexus 6P~Google Pixel XL~Google Pixel 2XL~Google Pixel 3XL~Google Pixel 4XL

pantagana
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 11. Mar 2011. 07:01

Post od pantagana »

Instalirao sam Go SMS Pro za poruke na wildfireu. Kako da uklonim njegovu bazičnu sms aplikaciju da mi se ne dupliraju poruke. Telefon je automatski apdejtovan na 2.2. Hvala!

nemanjale
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 26. Mar 2010. 22:50

Post od nemanjale »

pantagana, udjes u fabricku sms aplikaciju, meni-settings i iskljucis notification....

.
SGS2, iPhone 4 32GB

Odgovori