mala pomoc - htc desire, samsung wawe, motorola defy

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
ione
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 24. Feb 2009. 07:28

Post od ione »

"Pravi" multitasking dolazi sa 2.0
Sada ne mozes da pokrenes dve bada aplikacije u isto vreme ,tj. ostaju aktivne u pozadini ali pri vracanju na prvobitnu aplikaciju ne nastavljas gde si stao sa radom(npr. igras dve igre u isto vreme,pri povratku na prvu igru ona se ne nastavlja na mestu dokle si stigao nego krece iz pocetka).
Da slusas muziku i pises poruke,surfujes ili koristis neki program za rekreaciju mozes bez ikakvih problema sve to pokrenuti(i sljaka) u isto vreme.

Vidim da od telefona kao i ja prvenstveno trazis da bude telefon pa cu napisati meni par bitnih stvari kod Talasa:
1.Vec sam pomenuo...Odlicna zavrsna obrada i materijali,kompaktnost samog aparata(telefon staje u dzep,moze se koristiti jednom rukom a dovoljno veliki i pregledan ekran za surf,GPS).
2.Baterija uz razgovor i sms izvlaci preko 3 dana.
3.Zvuk pri razgovoru odlican,nema distorzija,zvuk je jasan i glasan cak u situacijama velike spoljne buke(GSP,kafana i sl).
4.Spikerfon,odlican.
5.Jacina melodije za zvono i vibracija dovoljni da se javite u svakoj situaciji.

Adams
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 15. Jun 2010. 15:12

Molim moderatora da izbrise poruku! :)

Post od Adams »

Kako sam otkucao odgovor u pogresnoj temi :o Jel ima opcija da se izbrise poruka? :/ :shock: :shock:

Molim moderatora da izbrise poruku! :)

nenadkrusevac
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 01. Apr 2011. 17:25

Post od nenadkrusevac »

luca, pa i nemam nesto velike sape, zato sam i rekao do 4 inca bi mi odgovaralo... :)

LittlePrince, motorola mi je dosta zanimljiva ali nije mi to ne znam koliko bitno samo mi se svidja.Najvise me kopka sto kod nas ima malo motorola, decko stavio neku temu za defy da ima problema sa njom i nikog nema da mu pomogne, zakocila i sad covek ne zna sta da radi.

Sutra cu po gradu da obidjem ove prodavnice pa cu konkretno da vas pitam od modela koji mi se svide sta mislite o njima.

Hvala svima na odgovorima

nenadkrusevac
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od nenadkrusevac »

Evo ljudi nisam hteo da vas davim nekoliko dana, razgledao sam telefone i mogu da kazem da sto vise gledam sve sam neodlucniji. :)

Budzet mi je oko 350e sada, rodjus sve blizi i moram da se odlucim.Evo sta sam video pa mi kazite vase preporuke ili sta bi ste vi uzeli.

-motorola defy (nju nisam nasao da je probam i vidim uzivo, ali mogu da je narucim)
-htc desire
-samsung galaxy s

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

nenadkrusevac, od ta tri ponudjena ja bih isao na galaxy s,moj drugar ga ima i prezadovoljan je njim,mada i ova motorola mi deluje primamljivo,jedino da vidis da li se cesto kvari.:)

nenadkrusevac
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od nenadkrusevac »

fannY, da ne znas mozda koliko mu drzi bateriju na galaxy s? Odlicna su sva 3, zato ne i neckam... xexe

I da pitam samo ovo, jel je tacno da super amoled ima kratak ili kraci vek trajanja od ostalih ekrana?

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

nenadkrusevac, 2 dana mu traje,iako nije nesto preterano zahtevan korisnik.:)A to za super amoled prvi put cujem,ne verujem,ali nek odgovori neko ko stvarno zna.

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Post od LittlePrince »

Јесте краћи век Амоледа од ЛЦД-а али колико знам мислим да амолед може да издржи само 5 година а ЛЦД преко 10, одавно сам то гледао па не знам при коликом дневном коршћењу.

Odgovori