Topla preporuka
Imam i ja isti problem, takođe sam probao sve što i ti i nije ništa pomoglo. Mislio sam da je problem kod mene lokalno, ali sada vidim da nisam jedini. Piši ako nađeš rešenje, takođe ako uspem da rešim javljam. Pozdrav!Ninolina napisao:Pretpostavljam da se vec svima vama Market update-ovao na v2.3.6.. Samo sam htela da proverim da li jos neko od vas ima problem sa novom verzijom.. Naime, kad pokrenem Market i odem u Apps/ All Aplications/ Just in i kad sam tu i dotaknem ekran pojavljuje se Force Close poruka.. pokusala sam sve sto mi je palo na pamet.. (brisanje data i cacha, uninstal updatea da bi se Market ponovo samoinstalirao, cak sam odradila Fix Permissions preko ROM Managera).. Vise nemam ideja pa me interesuje da li jos neko ima ovaj problem?
Da video sam to, sad baš flešujem ceo rom, pa javljam rezultate. ne koristim Market access. Ima šanse da dobijemo novi sense, kako kažu iz HTC-a on dolazi u nezavisnom update-u, ako bude bilo tog update-a. Inače koristim LeeDroid 2.4 Pozdrav!Ninolina napisao:
Takodje se pojavila i beta verzija Gingerbreada za Desire..Na zalost nema novi Sense i to me malo razocaralo.. No, svakako sad mozemo da ocekujemo "full working" verzije Gingerbread ROMova..
Ne brinem se ja mnogo, jer tu je XDA družinatelep napisao:Moram da vas razočaram za novi sense http://www.engadget.com/2011/04/14/htc- ... r-and-new/