Najkorisnije aplikacije za Android OS
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
lesa0208, evo meni npr. u GoSMS odgovara sto mogu da menjam teme, ubacim personal signature i poseban notification tone za odredjene kontakte. Ovo poslednje mi je uglavnom najbitnije.
toda81, aha super je. Malo me smorio onaj Astro, spor mi je. Dobar je isto i eFile, podrzava "drag and drop", i ghost commander (total commander fora).
toda81, aha super je. Malo me smorio onaj Astro, spor mi je. Dobar je isto i eFile, podrzava "drag and drop", i ghost commander (total commander fora).
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
antec, nije ti los ovaj programcic (file exper) ali zakuca kad hocu da mi prikaza aplikacije(kad odem na app). Ucitava, ucitava i tako stalno ucitava i nikako da ucita. Probao vise puta ali isto pa sam ga i deinstalirao
lesa0208, jos jedna dobra stvar bas kod go sms-a sto mogu da povecavam font (velicinu slova) i to odvojeno za primljene i poruke koje sam ja poslao. Malko sam corav pa kad uvecam slova mogu da citam poruke i bez naocara

lesa0208, jos jedna dobra stvar bas kod go sms-a sto mogu da povecavam font (velicinu slova) i to odvojeno za primljene i poruke koje sam ja poslao. Malko sam corav pa kad uvecam slova mogu da citam poruke i bez naocara

and justice for all...
napalm death, od tih keypad tastatura mi se svidela Better keyboard ali ipak sam se vratio na HTC-ovu modovanu (htc ime mod). Nikad mi ne laguje i mozes da biras hoces li qwerty, compact ili abc varijantu. Mozda mozes da je nadjes na XDA.
Dream Weaver, kod mene se to ne desava, ucita mi prilicno brzo aplikacije (imam ih oko 50 ne racunajuci one koje dolaze sa ROMom). Mozda imas preterano puno programa pa se jadnicak slogirao
Ili se nesto ne slazu sa DHD-om.
Poz
Dream Weaver, kod mene se to ne desava, ucita mi prilicno brzo aplikacije (imam ih oko 50 ne racunajuci one koje dolaze sa ROMom). Mozda imas preterano puno programa pa se jadnicak slogirao

Poz
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
-
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2008. 20:16
- :: Samsung galaxy Ace 2
Ljudi dajte neki predlog za music player
? Udjoh i ja u android vode(lg gt540, odlicna spravica za te pare
). Medjutim standardni player je poprilicno jadan(nema ni equilajzere) pa sam ovde procitao za player pro koji je odlican, ali za 2.1 android mora da se downloaduje Dns dodatak za equilajzere i onda mi koci tel, seckaju ponekad pesme
. Onda sam nasao power amp. Mojoj sreci nema kraja!
U potpunsti zadovoljava moje potrebe... Ali! "Can't verify powerAMP licnce"... 100 puta sam ga brisao i instalirao, poradi dan-dva i opet....
Jel ima neko resenje za to, ili neki drugi player 

Ace 2 + 16Gb Patriot Class 10
- wucinac
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sre, 09. Apr 2008. 22:03
- :: Google Pixel 4XL
- :: Google Pixel 2XL
wasssup, ubaci 2.3.3 pa ces moci da stavis player pro. ja ga koristim na spici i kod zene sam stavio na optimus i uopste nekoci na 2.3.
power amp ce uvek praviti probleme dok nebudes platio. kazu da vredi dati to malo para jer je odlican player.

Google Nexus 6P~Google Pixel XL~Google Pixel 2XL~Google Pixel 3XL~Google Pixel 4XL
Od juče je dostupan i Virtual CertExam Mobile za Android. Sjajan programčić za one koji polažu ispite za IT sertifikaciju.
https://market.android.com/details?id=c ... .vcemobile
https://market.android.com/details?id=c ... .vcemobile