Najkorisnije aplikacije za Android OS

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
majkon80
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 03. Okt 2008. 07:25
:: ..
:: ..

Post od majkon80 »

Људи да питам нешто,можда није тема за то,мада ја мислим да јесте.Постоје ли неке игрице(оне обичне икс окс,шах и слично)које могу преко плавог зуба да се играју.У маректу кад одкуцам bluetooth games изађе свега око 16 игрица

antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Post od antec »

lesa0208, evo meni npr. u GoSMS odgovara sto mogu da menjam teme, ubacim personal signature i poseban notification tone za odredjene kontakte. Ovo poslednje mi je uglavnom najbitnije.

toda81, aha super je. Malo me smorio onaj Astro, spor mi je. Dobar je isto i eFile, podrzava "drag and drop", i ghost commander (total commander fora).

bobex
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 05. Apr 2011. 20:51

Post od bobex »

ljudi jel mozete da mi preporucite neke igre i aplikacije za dell streak 5 :D vecinom su sme smorile :)

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

bobex, skini bitnije naslove gamelofta imas koliko hoces hd igara koje ce odlicno da ti rade na dell-u .

Tacty
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 11. Feb 2010. 15:37

Post od Tacty »

lesa0208 napisao:sta dobijate posebno u tim aplikacijama za sms?
meni je pre svega važno što mogu da povećavam veličinu fonta...

secem
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 15. Apr 2011. 22:56

Post od secem »

ne razumem se u ovo root-ovanje telefona a planiram da kupim htc gratia...pa me zanima jel bih morao da odradim root da bi mi radile recimo sve aplikacije koje su pomenute o ovoj temi??

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

Da li ima neka free tastatura sa T9 prikazom.. ABC ? Koristim smart keyboard ali probnu koja izbacuje ponekad napomenu da kupim PRO.

Pa da ne idem redom na marketu i skidam svaku, ako neko zna neku solidnu. Nije mi tolio bitan izgled. Samo da nije qwerty.

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

antec, nije ti los ovaj programcic (file exper) ali zakuca kad hocu da mi prikaza aplikacije(kad odem na app). Ucitava, ucitava i tako stalno ucitava i nikako da ucita. Probao vise puta ali isto pa sam ga i deinstalirao :cry:

lesa0208, jos jedna dobra stvar bas kod go sms-a sto mogu da povecavam font (velicinu slova) i to odvojeno za primljene i poruke koje sam ja poslao. Malko sam corav pa kad uvecam slova mogu da citam poruke i bez naocara :lol:
and justice for all...

antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Post od antec »

napalm death, od tih keypad tastatura mi se svidela Better keyboard ali ipak sam se vratio na HTC-ovu modovanu (htc ime mod). Nikad mi ne laguje i mozes da biras hoces li qwerty, compact ili abc varijantu. Mozda mozes da je nadjes na XDA.

Dream Weaver, kod mene se to ne desava, ucita mi prilicno brzo aplikacije (imam ih oko 50 ne racunajuci one koje dolaze sa ROMom). Mozda imas preterano puno programa pa se jadnicak slogirao :lol: Ili se nesto ne slazu sa DHD-om.

Poz

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

Better keyboard nije free. BAr po komentarima na marketu a znam i da sam je skidao.. smao ne znam je li bila v8 ili v7. Uglavnom i za v7 pise da nije free.

EDIT: Evo instalirao sam HTC_IME .

n1tr0
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 23. Jun 2008. 10:50

Post od n1tr0 »

wucinac napisao:araphel, mislim da bi i na desireu to fino radilo. na spicu necu da stavim jer neverujem da ce raditi. nek proba neko ko ima spicu :)
Pa pazi - radi fino na Spici ali nije razvijan za 480x320, fontovi su jako ruzni i necitljivi, kao i meniji - prisutna je izrazita pixelizacija.

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

antec, p nemam toliko mnogo prorama, mozda 30-40 :)

Moguce da je do DHD-a :wacko:
and justice for all...

wasssup
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 03. Sep 2008. 20:16
:: Samsung galaxy Ace 2

Post od wasssup »

Ljudi dajte neki predlog za music player :unsure: ? Udjoh i ja u android vode(lg gt540, odlicna spravica za te pare :D ). Medjutim standardni player je poprilicno jadan(nema ni equilajzere) pa sam ovde procitao za player pro koji je odlican, ali za 2.1 android mora da se downloaduje Dns dodatak za equilajzere i onda mi koci tel, seckaju ponekad pesme :uhuh: . Onda sam nasao power amp. Mojoj sreci nema kraja! :roll: U potpunsti zadovoljava moje potrebe... Ali! "Can't verify powerAMP licnce"... 100 puta sam ga brisao i instalirao, poradi dan-dva i opet.... :x Jel ima neko resenje za to, ili neki drugi player :smutny:
Ace 2 + 16Gb Patriot Class 10

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 09. Apr 2008. 22:03
:: Google Pixel 4XL
:: Google Pixel 2XL

Post od wucinac »

wasssup, ubaci 2.3.3 pa ces moci da stavis player pro. ja ga koristim na spici i kod zene sam stavio na optimus i uopste nekoci na 2.3. :) power amp ce uvek praviti probleme dok nebudes platio. kazu da vredi dati to malo para jer je odlican player.
Google Nexus 6P~Google Pixel XL~Google Pixel 2XL~Google Pixel 3XL~Google Pixel 4XL

wasssup
Mobil fan
Mobil fan

Post od wasssup »

wucinac, hvala na odgovoru! :wink: Pa jos se ne usudjujem da petljam sa romovima :) Ni nedelju dana nije proslo od kada sam ga uzeo, a ja vec da petljam :lol: Ali uskoro! 8)

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 09. Apr 2008. 22:03
:: Google Pixel 4XL
:: Google Pixel 2XL

Post od wucinac »

wasssup, meni se isplatilo da posle 4 dana ubacim 2.3. razlika je da ne poverujes :) a radi i player pro 8) :P
Google Nexus 6P~Google Pixel XL~Google Pixel 2XL~Google Pixel 3XL~Google Pixel 4XL

wasssup
Mobil fan
Mobil fan

Post od wasssup »

Gotovo, ubedio si me :D
P.S postavio sam ti u temi za gt540 pitanje, da ne off-ujemo ovde :wink:

beochke91
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 01. Feb 2011. 22:33

Post od beochke91 »

da li se isplati za ovaj spb shell 3d launcher da se plati,kakav je i da li postoji besplatan,posto mi na marketu nudi samo da se plati? p.s za sada mi se najvise svideo go launcher!?

eBookworm
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 15. Mar 2011. 09:37

Post od eBookworm »

Od juče je dostupan i Virtual CertExam Mobile za Android. Sjajan programčić za one koji polažu ispite za IT sertifikaciju.

https://market.android.com/details?id=c ... .vcemobile

beochke91
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 01. Feb 2011. 22:33

Post od beochke91 »

koji player da skinem za filmove,ali koji ucitavaju prevode?Instalirao sam mvideo i nece da mi ucita prevod?!

Odgovori