HTC Tattoo

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
Savacar
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 16. Maj 2010. 16:38

Post od Savacar »

Zanima me da li smem da brisem sistemske aplikacije, npr News and weather ili books 1.1.4, bas me smaraju, koristim cyanogen isto, pa reko da pitam dal ce to nesto poremetiti ako obrisem :)

Ivan Cirkovic
Banned
Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 08:49
:: LG G5 SE
Kontakt:

Post od Ivan Cirkovic »

Mislim da nece.Slobodno obrisi,jer su oni to stavili po default-u kada su pravili rom...Ne mogu da verujem da bukvalno moze da se stavi vise radnih povrsina i da moze da se izmeni sve u temi...Jos nisam provalio kako da aktiviram widget za temperaturu ali bez sata?Posto kada pokrenem fancy widget stoji mi sat preko temperature kada smanjim dimenzije widget-a.

Savacar
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Savacar »

i mene je smarao tako fansy w, pa sam stavio beautiful w i sad je bas fino :) jos skines onaj dodatni paket sa animacijama za bw i da pevas :)

Dal neko zna sigurno za ovo moje pitanje 2 posta iznad? hvala

Ivan Cirkovic
Banned
Kontakt:

Post od Ivan Cirkovic »

Upravo sam skinuo pro verziju i resio problem sa odvajanjem prognoze i sata :P Sacekaj jos nekog da ti odgovori ali mislim da smes da brises...

Savacar
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Savacar »

pro verziju naravno, ne skidam vise sa marketa u zivotu...:)
fala bogu ima sve za dz :)

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

Savacar, slobodno mozes pokusati da obrises, ali uspeti neces! :)
Samo mi prijavi Uninstall not successful i to je to. Moracu da pronadjem nacin da ih ubijem... -.-

Savacar
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Savacar »

Naravno da moze. titanium backup brise sta oces i neces, evo upravo sam obrisao news and weather ;)

Ivan Cirkovic
Banned
Kontakt:

Post od Ivan Cirkovic »

Evo skidam titanium :D Ako nekome trebaju mape za ndrive ili igo ima sve na rapidserbia...Ndrive mnogo dobro radi i brzo na tattoo,tako da preporucujem njega,a imaju i mape original koje je covek platio i okacio :D

Jorda
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 12. Jan 2010. 22:42
:: Prism Blue S10

Post od Jorda »

Mrzi me da se bakcem sa tim sada, ionako fon konektujem 1om u 100 godina.
Ako mi bas zatreba da stavim muzike izvadim karticu pa u card reader i cOa.
Nego, da li moze na ovom cyanogen modu da se ubaci onaj smart dial kao sa sensa ali bez sensa?
Dakle samo dialer bez sense ui??

Ivan Cirkovic
Banned
Kontakt:

Post od Ivan Cirkovic »

Ja sam uspeo da ubacim tastaturu kao na android 1.6,tako da mora da moze i taj dialer ako ga je neko izvukao sa starog androida i sredio da moze da se ubaci na novi...Moze slika da vidim kako izgleda taj smart dialer da ti pomognem ako mogu?

markonato
Banned
Pridružio se: Sre, 09. Jun 2010. 07:05

Post od markonato »

Ubacite TouchPal ako hoćete biranje brojeva kada pozivate kao na 1.6 tj. da kucate npr 23 a on da vam pretraži sve kontakte sa tim brojevima i slovima
Nokia Lumia 820

Jorda
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 12. Jan 2010. 22:42
:: Prism Blue S10

Post od Jorda »

http://androidboss.com/wp-content/uploa ... r1.png.png
standardni dialer kao na 1.6
Ovaj me nervira. mnogo je glup i pola sata mi treba da nadjem nekoga da zovem.

hirurg
Banned
Pridružio se: Sub, 19. Dec 2009. 23:51
:: Samsung Galaxy Note
:: Samsung Galaxy Tab 2
Kontakt:

Post od hirurg »

pitanjce, mozda glupo al ko pita ne skita jel tako :) kako da podesim da mi ona stara tastatura bude u upotrebi ona alfa numericka sa androida 1.6 skinuo sam oba ona programcica instalirao...al nigdje da uganjam gdje se prebaci, hvala na odgovoru
SAMSUNG GALAXY NOTE N7000

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

hirurg, kad se pojavi polje za pisanje texta, treba da zadrzis prstom na ekranu u tom polju i pojavice se opcija Input Metod.. Tu bi trebalo da ti se pojavi kao opcija da izaberes neku od Keyboarda koje si instalirao.. Pre svega ovoga bi trebalo da ih stikliras u Settings/ Locale & Text.. :)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Ivan Cirkovic
Banned
Kontakt:

Post od Ivan Cirkovic »

Imam instaliran CyanogenMod 7.0.0--Release 2.3.3 Gingerbread.Kada izadje nova verzija roma kako da uradim update ako moze na stari?Da li ce da mi se obrisu kontakti,poruke,slike...Znaci zanima me da li moze da se uradi update ili moram da brisem ovaj rom i da instaliram novi?

Savacar
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Savacar »

to sam i ja pitao, al nije bilo odgovora, pa sam ipak probao :)

rom menadzer nece da mi odradi update, tako da sam skinuo ovaj 7.0.2. cyanogen sto je izaso pre 2-3 dana, i bacio ga na sd karticu, pokrenuo ga iz recoveryja i odradio update.

Dobra stvar je sto ne moras da brises nista sem cache-a i Dalvik casha.
Znaci, udjes u recovery, odes na wipe cashe, udjes na advanced, wipe Dalvik cache i onda install from sd card taj koji si skino zip i on odradi sta treba, upali se fon, sve stojo na svom mestu i imas noviji rom ;) ne moras ni gapps da stavljas nov, ostaje sve po starom...pozz

Ivan Cirkovic
Banned
Kontakt:

Post od Ivan Cirkovic »

E,pa super.Onda cu da odradim update kada budem imao vremena.Ja sam ulazio u opcije i pise da kao moras da se registrujes da bi primao update...Kliknuo sam na opciju da se registrujem i videcu ovih dana da li ce da mi prijavi nesto...Poz.

markonato
Banned

Post od markonato »

Imam jedan problemčić koji sam danas primjetio... Nakon nadogradnje na 2.3.3 na mogu da se povežem na ove slušalice http://www.techgadgets.in/images/jabra- ... eadset.jpg

Nisam se mogao na komp povezati preko BT dok nisam instalirao program BT file transfer, ali neće nikako da mi slušalicu :D prepozna i pronadje... Upalim BT na telefonu, upalim na jabri, držim jedno do drugog skeniram sa telefonom i ništa ne nalazi :smutny:

Ivan Cirkovic
Banned
Kontakt:

Post od Ivan Cirkovic »

Ne znam sta moze da bude...Jesi proboa da uparis slusalice sa telefonom,pa da onda probas da ih konektujes?Kada budes uparivao obavezno stavi sifru 1111,tako ja radim za uparivanje mobilnih telefona,ali za sliske ti mozda i ne treba sifra.Probaj,pa javi sta si uradio.

markonato
Banned

Post od markonato »

Stvar je u tome što telefon uopšte ne nalazi uređaj kao da nije uopšte jabra uključena... :(

Odgovori