HTC Tattoo
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
- Ivan Cirkovic
- Banned
- Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 08:49
- :: LG G5 SE
- Kontakt:
Mislim da nece.Slobodno obrisi,jer su oni to stavili po default-u kada su pravili rom...Ne mogu da verujem da bukvalno moze da se stavi vise radnih povrsina i da moze da se izmeni sve u temi...Jos nisam provalio kako da aktiviram widget za temperaturu ali bez sata?Posto kada pokrenem fancy widget stoji mi sat preko temperature kada smanjim dimenzije widget-a.
- Ivan Cirkovic
- Banned
- Kontakt:
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
- Ivan Cirkovic
- Banned
- Kontakt:
- Ivan Cirkovic
- Banned
- Kontakt:
- Jorda
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 12. Jan 2010. 22:42
- :: Prism Blue S10
http://androidboss.com/wp-content/uploa ... r1.png.png
standardni dialer kao na 1.6
Ovaj me nervira. mnogo je glup i pola sata mi treba da nadjem nekoga da zovem.
standardni dialer kao na 1.6
Ovaj me nervira. mnogo je glup i pola sata mi treba da nadjem nekoga da zovem.
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
hirurg, kad se pojavi polje za pisanje texta, treba da zadrzis prstom na ekranu u tom polju i pojavice se opcija Input Metod.. Tu bi trebalo da ti se pojavi kao opcija da izaberes neku od Keyboarda koje si instalirao.. Pre svega ovoga bi trebalo da ih stikliras u Settings/ Locale & Text.. 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- Ivan Cirkovic
- Banned
- Kontakt:
to sam i ja pitao, al nije bilo odgovora, pa sam ipak probao 
rom menadzer nece da mi odradi update, tako da sam skinuo ovaj 7.0.2. cyanogen sto je izaso pre 2-3 dana, i bacio ga na sd karticu, pokrenuo ga iz recoveryja i odradio update.
Dobra stvar je sto ne moras da brises nista sem cache-a i Dalvik casha.
Znaci, udjes u recovery, odes na wipe cashe, udjes na advanced, wipe Dalvik cache i onda install from sd card taj koji si skino zip i on odradi sta treba, upali se fon, sve stojo na svom mestu i imas noviji rom
ne moras ni gapps da stavljas nov, ostaje sve po starom...pozz

rom menadzer nece da mi odradi update, tako da sam skinuo ovaj 7.0.2. cyanogen sto je izaso pre 2-3 dana, i bacio ga na sd karticu, pokrenuo ga iz recoveryja i odradio update.
Dobra stvar je sto ne moras da brises nista sem cache-a i Dalvik casha.
Znaci, udjes u recovery, odes na wipe cashe, udjes na advanced, wipe Dalvik cache i onda install from sd card taj koji si skino zip i on odradi sta treba, upali se fon, sve stojo na svom mestu i imas noviji rom

- Ivan Cirkovic
- Banned
- Kontakt:
Imam jedan problemčić koji sam danas primjetio... Nakon nadogradnje na 2.3.3 na mogu da se povežem na ove slušalice http://www.techgadgets.in/images/jabra- ... eadset.jpg
Nisam se mogao na komp povezati preko BT dok nisam instalirao program BT file transfer, ali neće nikako da mi slušalicu
prepozna i pronadje... Upalim BT na telefonu, upalim na jabri, držim jedno do drugog skeniram sa telefonom i ništa ne nalazi 
Nisam se mogao na komp povezati preko BT dok nisam instalirao program BT file transfer, ali neće nikako da mi slušalicu

- Ivan Cirkovic
- Banned
- Kontakt: