Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
zavodnick, Nismo se razumeli. Kada udjes u mape a da ti je podeseno u opcijama internet na online tebi se mapa skida sa neta svaki put kada koristis navigaciju, ali ukoliko skines mapu (skida se izabrana drzav) bilo preko telefona bilo preko Ovi suita tada mozes da namestis u internetu na ofline i uvek ce ti biti prisutna ta mapa a da ne moras da si na netu.
E sad ja sam skinuo Srbiju i u toj mapi kada sam pronasao Beograd i zumirao video se samo auto put i nista vise.
slavko101, ok. Hvala na objasnjenju I ja sam skinuo mapu za BiH, ali ista stvar kao i kod tebe Ono sto me iznenadilo, kad sam skidao mapu preko OVI suite-a, vidio sam da je mapa "teska" samo 2.4 MB, pa me i to malo zbunilo, ali sad znam,zasto nije njena velicina i veca...
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
deksicom, Da li ti u internet radio aplikaciji pusta svih 6 radio stanica TDI, jer meni samo onu Classics TDI stanicu pusta a sve ostalo mi izbacuje "Station disconnected". Proveri u details te TDI stanice da li ti pise pod streams: http://streaming.tdiradio.com:9090 ili http://streaming.tdiradio.com:9000?
deksicom, Onda me i ne cudi zasto tebi radi a meni ne , ali pitanje je sad zasto meni daje stranicu sa 9090 a tebi sa 9000 koja radi a pri tom ne mozes da je edit-ujes u podesavanjima kada istu aplikaciju koristimo?
Jel problem da proveris i ove ostale TDI stanice da li ti rade ili ne? zavodnick, Naravno da jeste i naravno da se ovo slusa iskljucivo kada se uhvati neki wifi, bar je kod mene takav slucaj, a kada ga nema ako su mi pri ruci slusalice onda tako
slavko101, kad ukucam da pronadje TDI on pronadje ovo
a evo i ovih drugih podataka koji si pitao. zavodnick pa normalno da ide preko wifi, ali jede bateriju.
Da li neko zna gde ima da se kupi olovka za 5800 i koliko kosta,neki lokal da prodaje jeftino te stvarcice.Znam da ima u acn stores,ali je hiljadu din...
ajde, nisam iz Srbije, ali u svakim malo bolje opremljenim prodavnicama mozes to da nadjes za 5-10 Eur... Naravno, kao sto aleksa87 rece, sve su kineske, tako da...
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
Pa znam i ja gde ima za 10 evra,ali boli me uvo da dajem 1000 din za parcence plastike,pa sam mislio te neke kineske kopije za 2-3 evrica,samo da nadjem gde ima...
zavodnick, ma taj sa linka koji sam mu ja dao je iz BG i valjda kupcima koji su iz Beograda oni sami to dostavljaju na kucnu adresu ito besplatno, mislim na uslugu dostave.
E sad dali je ajde, video sanduce sa porukama pitanje je sad.......
Imam ovaj telefon godinu dana i od skoro ne mogu da koristim internet. Svaki put kada pokusam da otvorim web stranicu mi pise ''unable to perform operation''. Kako to da popravim?
Kao prvo proveri dali imas pristupnu tacku tog a.p. sa kojim zelis konekciju za net.
Kao drugo dali si probao konekciju sa gprs ili wifi?
I trece ako si radio kakav reset onda pristupne tacke moraju ponovo da se postave.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.