Memorijske kartice

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
mis
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 07. Mar 2005. 14:18

Memorijske kartice

Post od mis »

Koja je marka ovih kartica najbolja,ovde u Italiji sam nasao ove ponude,doduse samo jedna marka je u pitanju ali me interesuje da li su cene realne i da li postoji neki bolji proizvodjaca,znaci:
DIKOM TransFlash 128MB
Scheda di memoria TransFlash
Capacità di memoria: 128MB. 24,90

DIKOM RS-MMC 128MB
Scheda di memoria: RS-MMC Dual Voltage
Capacità di memoria: 128 MB.29,90

DIKOM RS-MMC 256MB
Scheda di memoria: RS-MMC
Capacità di memoria: 256 MB.34,90

DIKOM TransFlash 256MB
Scheda di memoria TransFlash
Capacità di memoria: 256 MB.42,90

DIKOM RS-MMC 256MB
Scheda di memoria RS-MMC Dual Voltage
Capacità di memoria: 256 MB.49,90
Stephen:And Africa is where it's at. Recently Joanne and I spent little time down in Afrique sur-mer.
Del :Fabrique belgique.

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Za TF neznam jer ih kod nas skoro nigde nema a sto se tice RS MMC Dual Voltage kod nas toliko kostaju od 256MB i 512MB koliko te od 128Mb i 256MB,znaci te su skoro duplo skuplje a nije mi uopste poznata marka!?Da nisu pozlacene ili...? :roll:
Bolje sacekaj pa kupi ovde sem ako ne zivis tamo pa ce ti biti laakse u slucaju garancije,mada kad crkne i odu ti vazni podaci dzabe da ti i daju novu ali... i gledaj da nadjess nesto jeftinije i poznatije (Kingston,PQI,Transcend...)
Pozdrav 8)

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Da, stvarno su dosta skuplje... :| :unsure: Imaš na it svetu, mnogo povoljnije... :wink: :) :roll:

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Nisam cuo za te Dikom... :unsure: Al skupo je to... Odakle si ti? Mislim, sto da kupujes u Italiji ako si odavde, kad su odje 20-25e...? :)

mis
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 07. Mar 2005. 14:18

Post od mis »

Pa zivim vanka,ztao i pitam,ranije sam dolazio cesce kuci pa sam mogao da pratim cijene ali sada sve teze uspijevam
Stephen:And Africa is where it's at. Recently Joanne and I spent little time down in Afrique sur-mer.
Del :Fabrique belgique.

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Hehehehehe, ovo su cene sa vana, zar ne? :D :D Imaš sad par dobrih sajtova sa realnim cenama, rekoh ti već za it svet... :wink: :)

Odgovori