Nokia X7-00
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com

- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
e sada uinat neču da kupim x7 zbog Severine
šalu na stranu da li je konačna odluka da kamera neće imati AF ili pak se to može promeniti?i zašto takva odluka na x7??x6 ima AF pa ne vidim zašto ova ne bi imala.
šalu na stranu da li je konačna odluka da kamera neće imati AF ili pak se to može promeniti?i zašto takva odluka na x7??x6 ima AF pa ne vidim zašto ova ne bi imala.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
- zavodnick
- Expert

- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
snenad, nije bitno sta slikas, ali recimo kad se zathjeva nekakva mirnoca ili nekakav tekst da slikas ili nesto blize na recimo 30-ak centimetara, ne mozes reci da ce slika biti fantasticna... I dalje mislim da je na "vrhunskim telefonima" ( telefoni za koje dajemo preko 300 Eur ) potrebna i solidna kamera, ali solidna je samo ako ima AF... moje misljenje.... 
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com

- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
generalno mi se ne svidjaju dve stvari na x7 koliko sma mogao da vidim.prva je naravno nedostatak AF(imam poluprofi aparat tako da mi kamera i ne treba ali po nekada se zadesi da ti zatreba a čudo kod sebe nemaš pa da iskoristiš mob)
druga stvar je onaj srednji taster.mogli su to malo bolje da odrade.
druga stvar je onaj srednji taster.mogli su to malo bolje da odrade.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
- zavodnick
- Expert

- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
skar, to je to! Nevjerovatna je stvar da su neki telefoni, medju kojima mogu da kazem da se nalazi i N95-2, da imaju bolju kameru nego danas telefoni sa "astronomskim ciframa"...
Rekao sam sa "astronomskim ciframa" jer dajem 300-injak Eur za telefon koji ima "malo" bolji OS nego kod mog, definitivno losiju kameru...
Onda, sta sam time dobio ?!
Ispada da je bolje imati nekakav telefon koji je stariji 2-3 godine, nego ove danasnje !
Bas kao sto je deksi jednom rekao:" Cim vidim nazive novih NOKIA uredjaja, sve mi je jasno
(00, 01)..." Po meni, uveli su 2 nove serije, kojima medju ozbiljnim proizvodjacima mobilnih telefona, nije mjesto... Ako se dobro sjecam samo je Siemens imao nekoliko serija, a svi znamo kako je Siemens zavrsio
Cak mogu da kazem da X i C serija, nemaju ni kvalitetnije ekrane od starijih uredjaja N ili E serije!
Ono sto mi daje za pravo da kazem je, da mislim da je NOKIA upala u jednu "krizu" u kojoj "izbacivanjem" novih uredjaja bi trebalo da dobiju nesto, ali koliko mi se cini, time jako puno gube!
Rekao sam sa "astronomskim ciframa" jer dajem 300-injak Eur za telefon koji ima "malo" bolji OS nego kod mog, definitivno losiju kameru...
Ispada da je bolje imati nekakav telefon koji je stariji 2-3 godine, nego ove danasnje !
Bas kao sto je deksi jednom rekao:" Cim vidim nazive novih NOKIA uredjaja, sve mi je jasno
(00, 01)..." Po meni, uveli su 2 nove serije, kojima medju ozbiljnim proizvodjacima mobilnih telefona, nije mjesto... Ako se dobro sjecam samo je Siemens imao nekoliko serija, a svi znamo kako je Siemens zavrsio
Cak mogu da kazem da X i C serija, nemaju ni kvalitetnije ekrane od starijih uredjaja N ili E serije!
Ono sto mi daje za pravo da kazem je, da mislim da je NOKIA upala u jednu "krizu" u kojoj "izbacivanjem" novih uredjaja bi trebalo da dobiju nesto, ali koliko mi se cini, time jako puno gube!
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com

- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
zavodnick, (takoje sve je tako) to sam i ja puno puta napisao. Nokia je 2008 toliko usporila bas kada je ostatak trzista dao gas do daske. Samsung je na Omniji HD koja je na symbianu jos pocetkom 2009 ugradio procesor od 600 MHz i ram 256 MB. i taj telefon je imao kameru od 8 MP. sa AF. Zasto li je takva strategija razvoja Nokije neznam.
Danasnji Nokijini telefoni su meni zanimljivi iako su na dodir ali bez auto fokusa i dva stereo zvucnika nije mi to kompletno izdanje.
Danasnji Nokijini telefoni su meni zanimljivi iako su na dodir ali bez auto fokusa i dva stereo zvucnika nije mi to kompletno izdanje.
- Ninolina
- Moderator

- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
deksicom, ta radnja uvek "prva ima" sve nove modele telefona, ali kad ih nazoveš ustvari ih nemaju već će ga kao dobiti do kraja nedelje, i to je informacija svake nedelje kada pozoveš do momenta kada ga i svi ostali dobiju u ponudi... a tad i za cenu kažu da je okvirna pa kad se stvarno pojavi kod nas ovaj model i dobije ga više radnji sigurno cena neće biti ta...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***