MTS novosti
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
Мени се овај пакет баш свиђа, мене не интересује телевизија али мислим да је прилично повољан погледајте колико минута порука и мегабајта се добије па онда реците да је безвезе, плус први минут је динар ако се прекорачи. Колико се само добија више него на Микс 1250 тарифи а цена готово иста, по мени одлична тарифа и нешто што је заиста недостајало и треба да има јаку рекламу 

- mezzano
- Expert
- Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
- :: Motorola Moto E5 DS
- :: Huawei Y5 II
Ovo je za mene i devojku sjajno. Ona je i tako ovih dana htela da uzme Gt540 uz MixNetM, daje se 4.200. Ovako ce dobiti za 1din, a ako meni dozvole da predjem sa Mix1000 na PrvaDroid imacemo besplatne medjusobne razgovore bez Najdrazeg broja (koji je na mt:s postpejdu do zla boga glup). Inace, ja imam ugovornu obavezu jos 11 meseci, ali mislim da bi trebalo da mi dozvole prelazak jer je ovo skuplji paket od Mix1000.
-
- Novajlija
- Pridružio se: Pet, 16. Jul 2010. 12:19
Jedno pitanje, izvinjavam se ako je vec bilo.
Koliko sam ja shvatio pregledajuci MTS sajt, cak iako uzmem postpaid paket sa megabajtima, ne mogu da koristim 3G ako ne aktiviram Mondo i platim jos 118 din. mesecno (bez obzira da li me zanima da ikad u zivotu odem na Mondo portal). Naime, u podesavanjima im stoji APN: 3Gmondo.
Znaci pitanje: Mondo me ne interesuje, da li mogu da koristim 3G bez tih dodatnih 118 din.?
I naravno, ako moze, kako podesiti APN?
Koliko sam ja shvatio pregledajuci MTS sajt, cak iako uzmem postpaid paket sa megabajtima, ne mogu da koristim 3G ako ne aktiviram Mondo i platim jos 118 din. mesecno (bez obzira da li me zanima da ikad u zivotu odem na Mondo portal). Naime, u podesavanjima im stoji APN: 3Gmondo.
Znaci pitanje: Mondo me ne interesuje, da li mogu da koristim 3G bez tih dodatnih 118 din.?
I naravno, ako moze, kako podesiti APN?
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
sale2011, ne znam sta da ti kazem. Ja nemam "aktiviran 3G" u smislu da placam tih 118 din mesecno. Nemam mogucnost video-poziva i neke besplatne sadrzaje na Mondo sajtu, medjutim sasvim lepo mi radi prenos podataka u UMTS/HSDPA modu. Sve naravno sa standardnim APN gprswap/gprsinternet.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
tomas.hokenberi, hvala, to me je i zanimalo. Naime, stvarno bi mi bilo van pameti da uopste razmisljam o paketu sa npr 600 MB ili 1 GB pa da ne mogu da koristim 3G bez doplate, mozda doplata i nije velika, ali jednostavno necu da istu stvar placam dvaput.
3G me zanima cisto zbog interneta, znaci ne za video pozive itd, jer vec i mail postaje mucno koristiti sa EDGE, a kamoli da se ucitavaju sajtovi.
3G me zanima cisto zbog interneta, znaci ne za video pozive itd, jer vec i mail postaje mucno koristiti sa EDGE, a kamoli da se ucitavaju sajtovi.
- tomas.hokenberi
- Moderator
sale2011, pazi ja nisam siguran da li je to normalno. Meni je UMTS/HSDPA radio i bez tarifnih dodataka. 3G "pretplatu" sam imao aktivnu oko mesec dana dok sam jos bio na prepaidu pre vise godina. Kada sam je deaktivirao izgubio sam mogucnost 3G poziva i pristupa besplatnimj 3G sadrzajima na mondo sajtu (3GMondo ti samo to i treba) ali sam i dalje mogao da koristim UMTS/HSDPA.
tomas.hokenberi, znaci najbolje da ipak prvo proverim kod nekog ko je na postpaidu a nije aktivirao 3G "pretplatu" (to si dobro stavio pod navodnike). Kako se ono kaze, prvo triput proveri pa onda pocni da razmisljas o tome da se vezes ugovorom na godinu ili dve za operatera mobilne telefonije u Srbiji.
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
Porukom All na 4777 se aktiviraju pristupne tacke,koje podrazumevaju i 3G usluge.Koristim Biznet tarifni paket,aktivirao sam dodatnu uslugu 50 Mb interneta +10 Mb inicijalnih koje imam po liniji koje koristim,sasvim dovoljno za kontrolu mejlova a nisam pri kompu.,imam pristup mondu,jer kad podesavanja koja dobijes(koristim Nokiju 6120c),postavis kao primarna u okviru fabrickog podesavaca se aktivira i automatski marker - MTS Mondo.E sad da li imam i 3G prenos slike,nisam ni probao,nemem ni sa kim da probam,ali mislim da radi i to.Eto toliko,Inace koristim Operu mini,skinutu sa Ovi stora,bez ikakvih problema.(da malopre gledam na Mondu,u gornjem desnom cosku,obzirom daa sam iz Novog Sada,pise NS i temperatura,nista nisam podesavao,znaci radi sam).Puno pozdrava 

- tomas.hokenberi
- Moderator
mt:s je u pocetku mogucnost upotrebe umts/hsdpa za prenos podataka vezivao za 3G pretplatu. Ocigledno su u medjuvremenu zakljucili da im se vise isplati da sto brze trosimo gprs tako da to vise nije povezano.
- mezzano
- Expert
- Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
- :: Motorola Moto E5 DS
- :: Huawei Y5 II
Sa zvanicne mt:s Facebook stranice.Novo za Mix i Mix Net korisnike
Za korisnike Mix i Mix Net postpaid
tarifnih profila uvedena je
dodatna pogodnost.
Sada se saobraćaj uključen u
mesečnu pretplatu koji nije
potrošen u tekućem mesecu
može iskoristiti i tokom narednog
meseca. Ova pogodnost
primenjuje se od 1. maja, tako da
će korisnicima već u junu biti na
raspolaganju i neiskorišćeni
saobraćaj iz mesečne pretplate
za maj. Prenos neiskorišćenog
saobraćaja pogledajte na primeru
prenetih minuta u okviru
mesečne pretplate za Mix Net M
tarifni profil. Isti princip se
primenjuje i za prenos SMS
poruka i količine podataka
uključenih u mesečnu pretplatu.
Preneta količina saobraćaja može
se iskoristiti samo u mesecu u
koji je preneta.
Tako je bilo i 2005-te i ja potpisao ugovor sa mts-om na 2god samo zbog prenesi opcije kada vraga ukinuli posle 6meseci. Dok to lepo ne bude bilo u ugovoru pisalo ne verujem. Zato sam presao na telenor prenesi. Telenor je sto se toga tice mnogo bolji cak i omiljeni broj se zasebno tarifira sto je super. Samo su im telefoni supiiiiii uzasnooo.