Galaxy Tab + Nokia 6700, šta mislite o kombinaciji?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Galaxy Tab + Nokia 6700, šta mislite o kombinaciji?

Post od araphel »

Možda ovo nije baš tema za Poređenje podforum, ali evo opet mene sa novom sumanutom kombinacijom: zamislio sam da pazarim Internet karticu na Vipu, i nju stavim u Tab, koji bi mi onda primarno koristio za internet, chat, email, navigaciju, zezanje, drndanje, hvatanje beleški i sve ostalo u pokretu. Pored toga, uzeo bih kao telefon 6700, za one osnovne stvari.

Šta mislite o kombinaciji? Imate neku bolju ideju? (jeste, imam i Desire, ali mi je sumanuto da nosim dva uređaja na kojima imam maltene iste aplikacije, a i za momente kada ne želim da čačkam baš ništa, uželeo sam se normalnog i po gabaritima relativno malog telefona)

Obrazloženje: Tab prilično često koristim, pogotovo za filmove, wifi po hotelima, navigaciju, itd. uglavnom kad putujem. Koristim ga i ovako, ali mi je ponekad baš nezgodno da se oslonim na njega kao primarni uređaj, jer moram obavezno da teglim i slušku, i da budem siguran da sam obukao nešto sa većim džepovima, ili poneo neku torbicu :lol:

Da čujem mišljenja 8)

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

Meni je sve to ok,ali me brine kakav je Vip internet,ja sam imao Telenor internet i to je blagi uzas,nikad vise. :disgust:

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

meni je ovo isto dobra kombinacija, mada bi mi bila dobra kombinacija i bilo koji drugi telefon uz tab .

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

fannY, isprobao već, i meni se jako dopada kako šljaka. Što se 6700 tiče, to mi je jedino što mi se u njihovoj ponudi dopada, a da upada u kategoriju koju želim, i da je neka razumna cena telefona uz paket.

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

drugarica ima 6700 srebrni i meni je vrh, osim sto nema wi-fi, ali to ces imati sa tab-om... 8) 8) 8)

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Post od LittlePrince »

araphel, Када имаш Галакси Таб тотално је небитно који ћеш други телефон да носиш. Заправо други телефон би требао да ти буде леп и квалитетан, функције имаш на табу тако да је мој предлог да идеш на варијанту изглед као примарна ставка а то је ипак субјективно.

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

araphel, Mislim da ti je ta opcija sasvim OK.Jedino sto kada budes kupovao taj telefon koji ce biti sekundarni,gledaj samo da bude sto bolji na bateriji a sve ostalo manje bitno.
Sta ces onda da uradis sa Desire modelom?
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Wicker Man, ili će da stoji u fioci, ili će devojka da ga nasledi....videćemo. A možda se i predomislim na kraju pa ništa od toga ne uradim :lol:

Odgovori