Nokia E72
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Eee za ovakav problem jos nisam cuo, a dali si probao da zamenis sim karticu ili da izvadis memorisku karticu.
Hard reset dali si valjano odradeo, mislim na postupak dali ti je tom prilikom sve na telefonu pobrisano i formatiranje kartice dali je uradjeno.
Proveri i ovo: podesavanja, opste, personalizacija, tonovi, tonovi upozorenja-stavi na ukljuceno.
Hard reset dali si valjano odradeo, mislim na postupak dali ti je tom prilikom sve na telefonu pobrisano i formatiranje kartice dali je uradjeno.
Proveri i ovo: podesavanja, opste, personalizacija, tonovi, tonovi upozorenja-stavi na ukljuceno.
Poslednja izmena od Deksi u Sub, 16. Apr 2011. 15:13, izmenjeno 1 put ukupno.
- zavodnick
- Expert
- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
Stefan_Mcgrady, nisi bas nesto opisao problem. Nego, da li ti se cuje telefon kad neko zove?! Da li si probao na ostalim profilima ?! Da li si poslije reinstaliranja software-a odradio Hard Reset? Od kad ti je to pocelo da se desava? Koliko je telefon star ?! 

Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
- Stefan_Mcgrady
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Ned, 10. Jan 2010. 14:55
Epa ovako ,cuje se kada me zove neko,samo kada mi stigne poruka ne cuje se nego kao da sam video poruku a nisam je procitao tako mi priikaze poruku .odradio sam hard reset i problem je i dalje tu . Tel je star oko 8 meseci .pocelo je odjednom niti sam nesto instalirao niti nesto dirao oko podesavanja .
( Znam za toliko )

( Znam za toliko )

- zavodnick
- Expert
Stefan_Mcgrady, hmmm ovako... Da li ti je mozda zakaceno da poruke pretvara MARK AS READ... Da li me razumijes? Recimo dodje ti poruka i ti si slucajno otisao u sanduce a da tu poruku nisi pogledao i samo si kliknuo na options pa onda MARK AS READ ?!
Probaj i to vidjeti, a ako nije to ili da ti pogledaju telefon tamo gdje si kupio ili nekakav novi software da ubacis ?! 

- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Stefan_Mcgrady, kao sto i zavodnick, zna iz posta napisanog u temi za N8 i meni se identican problem pojavio na mojoj N8 i nisam znao sta da radim i posto mi sedmicno radi backup telefon automatski vratim backup i nisam imao taj problem evo vec nekoliko dana. Od tada sam stavio da mi svaku noc radi automatski backup a neko konkretno rjesenje ne znam jbg.
- zavodnick
- Expert
Stefan_Mcgrady, jednom se meni desavalo da mi telefon nece da zavibrira i nema sta nisam radio, ali sam onda cuo najgluplje rjesenje, koje je zamisli, uspjelo
Izvadi bateriju i vrati je nazad.
janka_88, ne znam uopste sta bi mogao biti uzrok takvih problema, ali ono sto je najgore ne vidim ni nekakvo stalno rjesenje... To sto radis backup, to je sve privremeno, a problem postaje i veci zato sto je to novi S^3 o kome "vecina ljudi ovdje ne zna bas puno" ... Kad sam rekao da vecina ne zna bas puno, mislio sam na cinjenicu da jos uvijek vecina ima neki od Symbian s60v(x), tako da ne znam ko bi ti mogao dati adekvatno rjesenje za tvoj problem

janka_88, ne znam uopste sta bi mogao biti uzrok takvih problema, ali ono sto je najgore ne vidim ni nekakvo stalno rjesenje... To sto radis backup, to je sve privremeno, a problem postaje i veci zato sto je to novi S^3 o kome "vecina ljudi ovdje ne zna bas puno" ... Kad sam rekao da vecina ne zna bas puno, mislio sam na cinjenicu da jos uvijek vecina ima neki od Symbian s60v(x), tako da ne znam ko bi ti mogao dati adekvatno rjesenje za tvoj problem

- Stefan_Mcgrady
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Ned, 10. Jan 2010. 14:55
zavodnick Nije to u pitanju , tamo gde sam ga kupio je zadnje mesto gde zelim da ga nosim ( telenor ) dok mi ga vrate kupicu novi telefon
. Probao sam da reinstaliram Sw i da mu odradim i hard i soft reset i to bude kao ok dan dva i ponovo mi u baguje i sve ispocetka
. Citao sam za to glupo resenje (vadjenja baterije ) i stignu mi desetak poruka pa ponovo se ne cuje
. Ne verujem da je problem tako glup , a da nema resenja za njega ....
[/b]

- zavodnick
- Expert
Stefan_Mcgrady, vjeruj mi da nikad nisam cuo da je neko imao takav problem i da ga je rijesio
Ne znam sta da ti kazem... Jesi li probao da radis sto ti je napisao janka_88?
Izvini, ne zelim da ti stajem na muku, ali imam jos par pitanja... Da li si mozda mijenjao melodiju poruke?! Probaj da izvadis bateriju dok telefon radi... Mada, ne bih da odgovaram za bilo sta, ali to bih ja na svom uradio

Izvini, ne zelim da ti stajem na muku, ali imam jos par pitanja... Da li si mozda mijenjao melodiju poruke?! Probaj da izvadis bateriju dok telefon radi... Mada, ne bih da odgovaram za bilo sta, ali to bih ja na svom uradio

fannY,ako postoji update sw za tvoj model telefona,ne postoji nijedan razlog zbog kojeg bi bila ponistena garancija zbog toga sto si stavio noviju ver. sw od one koja je dosla sa telefonom.
Koliko mi se cini,ako je telefon iz Telenora brendiran (Telenor Serbia RS Black v3,Product Code 0591199),mozes ga odmah updateovati na v 52.5,a ako zelis na visu verziju (posl. ver 54.5),onda ces morati ili da promenis P.C. pa da odradis update preko NSU-a,ili da skines odgovarajuci sw i da pomocu odredjenog programa preflashujes tel. tim sw.

Inace,pitanje je da li ces updateom sw resiti taj "problem" koji imas.

Koliko mi se cini,ako je telefon iz Telenora brendiran (Telenor Serbia RS Black v3,Product Code 0591199),mozes ga odmah updateovati na v 52.5,a ako zelis na visu verziju (posl. ver 54.5),onda ces morati ili da promenis P.C. pa da odradis update preko NSU-a,ili da skines odgovarajuci sw i da pomocu odredjenog programa preflashujes tel. tim sw.

Inace,pitanje je da li ces updateom sw resiti taj "problem" koji imas.

Samsung S8,Sennheiser CX300 II
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pon, 14. Dec 2009. 11:29
Ljudi treba mala pomoc.na zeninoj nokiji folder cities ima 2.7 gb.ima instLiran garmin sa scg routom I to je sve.ortak na 5800 I istim garminom folder cities mu zauIma 100 mb.Zeni je to problem Jed ima karticu od 4gb.da li smem ortakov folder cities da prekopirAm na zenin tel I tako ustedim proctor ili to Nije tako jednostavno.