Nokia N82
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Evo resenja ,naime mislim da sam provalio u cemu je bio problem instalirao sam neki mali java programcic sa telenora koji je za proveru stanja na racunu mislim da je zbog toga bio problem,hvala svima na misljenjima i savetima ,videcu sada koliko ce da drzi baterija mislim da ce duze drzate.poz
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white
- zavodnick
- Expert
- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
oxigen, pokusaj da vidis da na telefonu nemas nekakvih zaostalih .sis fileova i skini si nekakav Explorer za telefon... Ja koristim Y-Browser i jako je dobar... Cesto provjeravam i brisem sve iz cache-a, tako da mi fon brze radi i uvijek gledam da ne ostavljam nekakve "repove" od .sis fileova i foldere od programa 

Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
Samo da javim da sada baterija extra drzi,punio sam je celu noc od 12 do 7 ujutru i ewo do sada 20h samo 1crtica se istrosila. Mislim da su mi pomogli vasi saveti da punim bateriju kad je tel ugasen i posle kad ga upalim a i flesh je dosta pomogao nisam mogao da verujem da od aplikacije moze toliko da se promeni trajanje baterije.hvala svima jos jednom
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Ja sam jos na N82 i mogu reci da sam i dan danas prezadovoljan tim telefonom.X6 i Vivaza sam prodao zbog ekonomske krize koja ne jenjava
salim se malo,ali N82 ce za mene uvek ostati kralj mobilnih telefona. 

XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- zavodnick
- Expert
Sale_M, slozio bih se u nekoliko stvari s tobom... Ti telefoni koji su ranije izasli, dobijali su "vise paznje" iz NOKIA-e a sada se desilo nesto drugacije... Fora je da sad telefoni "izlaze" bez AF ili stereo zvuka... Samo im je operativni sistem noviji i to je to...
A sto se tice 82-ice, imao sam taj telefon i jako sam zadovoljan bio, ali ipak je moja N95-2 meni jos bolja
Ali kako narod kaze:" Svako svog konja hvali " 
A sto se tice 82-ice, imao sam taj telefon i jako sam zadovoljan bio, ali ipak je moja N95-2 meni jos bolja

Mislim da ce n82 jos dugo biti favorit bar za mene..jedina zamena bi bila nokia n8 ili htc mozart,ali realno ti telefoni su za mene blago receno preskupi. Mada sam se zaista navikao na n82 i sada kada mi baterija ok drzi,ne verujem da cu ga skoro menjati . Ipak je sve to mozda izgovor,i te kako bi ga menjao kada bi ima da dam 500evra za novi tel koji mi se dopada
- zavodnick
- Expert
janka_88, ne bih rizikovao zivot zbog mobilnog... Jer planiram da zivim 150 godina, minimum
oxigen, cijena ce im padati, jos ako uzmemo u obzir da ce ( ako se to desi ) NOKIA izaci na WM7, tako da realno je ocekivati da se cijena jos malo ustabili i padne...

oxigen, cijena ce im padati, jos ako uzmemo u obzir da ce ( ako se to desi ) NOKIA izaci na WM7, tako da realno je ocekivati da se cijena jos malo ustabili i padne...

telefon kao wireless adapter ? - da li je moguće i kako ?
Pozdrav svima. Posedujem nokiu n82 i laptop računar i zanima me da li je moguće da telefon upotrebim kao wireless adapter za laptop? Želim da surfujem netom na laptopu a da ne trosim ni kredit a ni da vucem kablove po kuci. Da li je potreban neki program za telefon ili sta?
Unapred zahvalan na odgovoru..
Unapred zahvalan na odgovoru..
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
fejsbuker,idi ovde pa opet postavi ovo pitanje i slavni miodrage ce ti potanko objasniti.
Ja mislim da moze ali mnogo ti je bolje da kupis neku wirales usb karticu za 1500 din. nego da mucis telefon.
Dali je to tvoj ruter ili komsijski wifi signal.
Ja mislim da moze ali mnogo ti je bolje da kupis neku wirales usb karticu za 1500 din. nego da mucis telefon.
Dali je to tvoj ruter ili komsijski wifi signal.
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
fejsbuker, Ja sam N82 par puta pa sad i N8 u vise navrata koristio kao wifi ruter sa programom JoikuSpot i preko laptopa nadjem N8 Hotspot (tako ja stavim naziv)
i idem na net preko laptopa ALI ja sam koristio internet saobracaj koji imam ukljucen u mobilnu pretplatu tako da je to opet druga stvar od toga sto ti zelis.