Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Hehehehehe nije ti losa ta ideja mada ne treba ti to...ako ces uskoro da kupis 6630 zasto bi menjao softver na 6600...mislim to ti nece uticati na cenu telefona kada ga budes prodavao
upravo sam danas odnio svojeg 6230 u servis zbog toga bt, sve je identicno bilo i kod mene a bome i kod jos jednog tipa, samo sto je mene uz sve ovo sto mi se bt palio svake desete godine zaje i ird tj mogu primat sve i svasta ali ne mogu nikome davati tj cak ni onome od koga sam tu istu datoteku i preuzeo sto znaci da otpada neka ne kompatibilnost i isto sam mislio da je u pitanju prenatrpana memorija ali kad su mi se pocele desavati gluposti sa sms tj nije mi ih htio slati dok ga nisam off on uf za poludit totalna banana, a da ne govorim o mp3 da mi svira prvi 11 sec od normalne pjesme trajanja 3 min a dok sam jos mogao slati drugima je svirala svih 3 min uzas
Zavisi sa kog telefona prebacujesh ... to je zato shto si verovatno na S60 pokushao da prebacish na S40 i obrnuto ... ja sam takav problem imao na k700i sa 6600 (govorim o prebacivanju)
u pitanju je bio chip, tj prvo su ga fleshali i testirali i radio im ga je i ja sam ga cak bio preuzeo u servisu ali kad sam ga ja probao i sva sreca da sam ga probao u servisu bt nije i dalje sljakao ali bez ikakvog beda su ga uzeli nazad testirali i rekli da mu je otisao chiponja
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.