6230, čudan problem sa BT

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Hehehehehe :lol: :lol: nije ti losa ta ideja :lol: :lol: mada ne treba ti to...ako ces uskoro da kupis 6630 zasto bi menjao softver na 6600...mislim to ti nece uticati na cenu telefona kada ga budes prodavao :)

accu
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 21. Okt 2005. 22:59

Post od accu »

upravo sam danas odnio svojeg 6230 u servis zbog toga bt, sve je identicno bilo i kod mene a bome i kod jos jednog tipa, samo sto je mene uz sve ovo sto mi se bt palio svake desete godine zaje i ird tj mogu primat sve i svasta ali ne mogu nikome davati tj cak ni onome od koga sam tu istu datoteku i preuzeo sto znaci da otpada neka ne kompatibilnost i isto sam mislio da je u pitanju prenatrpana memorija ali kad su mi se pocele desavati gluposti sa sms tj nije mi ih htio slati dok ga nisam off on uf za poludit totalna banana, a da ne govorim o mp3 da mi svira prvi 11 sec od normalne pjesme trajanja 3 min a dok sam jos mogao slati drugima je svirala svih 3 min uzas :x :x :x :x :x :x :x
Accu

Cyber
Banned
Pridružio se: Pon, 29. Avg 2005. 02:06

Post od Cyber »

Zavisi sa kog telefona prebacujesh ... to je zato shto si verovatno na S60 pokushao da prebacish na S40 i obrnuto ... ja sam takav problem imao na k700i sa 6600 (govorim o prebacivanju)

accu
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od accu »

a vidis ko za vraga su svi bili u pitanju eriksoni, ali kako onda oni mogu poslati meni a ja njima ne
Accu

accu
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od accu »

u pitanju je bio chip, tj prvo su ga fleshali i testirali i radio im ga je i ja sam ga cak bio preuzeo u servisu ali kad sam ga ja probao i sva sreca da sam ga probao u servisu bt nije i dalje sljakao ali bez ikakvog beda su ga uzeli nazad testirali i rekli da mu je otisao chiponja
Accu

Odgovori