HTC Desire HD vs HTC HD7 vs Samsung Galaxy S
HTC Desire HD vs HTC HD7 vs Samsung Galaxy S
Posto su mi ovi iz Telenora najverovatnije izgubili HD2 na servisu, i ako mi budu ponudili zamenski telefon verovatno ce mi ponuditi ova 3 telefona. Koji je po vama najbolji, i ako je neko koristio HD7 neka napise nesto o njemu i WP7...pozz
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
nemanjale, nemoj biti siguran da ce ti ponuditi bas ta tri modela. Bilo bi lepo da to ucine, ali ce ti oni ponuditi model za koji sami procene da je ekvivalent. A to moze biti i neki drugi aparat.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
tomas.hokenberi, ne bih se slozio bas sa ovim. Pre godinu ipo sam kupio jedan laptop na kome mi je pre 20 dana otisla maticna ploca, dao sam im na servis i neko je ispustio laptop kod njih ili sta vec nisam ulazio u dalju diskusiju sa njima i otisao je display i ko zna sta jos unutra, posto se to desilo cim su me nazvali ponudili su mi da izaberem desktop ili laptop u vrednosti od 45000 koliko sam ja platio ovaj pre godinu ipo.
Ja imam neko slicno pitanje koje sam postavio na temi za HD7,medjutim izgleda da ljudi sve redje posecuju Windows podforum. :/
Naime da se samocitiram:,,Imam mogucnost da zamenim svoj 8 meseci star HD2 uz doplatu od 35e za nov HD7.Ovo mi je u pocetku bilo zanimljivo posto je HD7 hardverski veoma slican sa HD2 pa bi ispalo da za malu doplatu dobijam nov telefon''.
E sad dalje,meni je jako potrebna copy/paste funkcija koja je koliko sam video dotata novim updateom ali i mass storage koristim cesto pa me interesuje da li je ZUNE za WP7 isto mucenje kao iTunes za iPhone?
Naime da se samocitiram:,,Imam mogucnost da zamenim svoj 8 meseci star HD2 uz doplatu od 35e za nov HD7.Ovo mi je u pocetku bilo zanimljivo posto je HD7 hardverski veoma slican sa HD2 pa bi ispalo da za malu doplatu dobijam nov telefon''.
E sad dalje,meni je jako potrebna copy/paste funkcija koja je koliko sam video dotata novim updateom ali i mass storage koristim cesto pa me interesuje da li je ZUNE za WP7 isto mucenje kao iTunes za iPhone?

Nokia Lumia 1520
Ne,ne kazem da je mucenje nego se jednostavno mnogi zale ponekad na neprakticnost.Copy/paste je reseno novim updateom koliko znam.
Ono sto mi je najbitnije brz surf jer igram dosta brauzer igre,push e-mail,skype i fb chat,solidna reprodukcija muzike,i kamera onako da moze kad kad da se napravi solidna fotografija.Uglavnom najvise cenim brzinu uredjaja,to mi je nekako najbitnije,nije mi toliko bitan ni OS. Medjutim treba mi i copy/paste i mass storage i multitask!
Ono sto mi je najbitnije brz surf jer igram dosta brauzer igre,push e-mail,skype i fb chat,solidna reprodukcija muzike,i kamera onako da moze kad kad da se napravi solidna fotografija.Uglavnom najvise cenim brzinu uredjaja,to mi je nekako najbitnije,nije mi toliko bitan ni OS. Medjutim treba mi i copy/paste i mass storage i multitask!

Nokia Lumia 1520