HTC Desire

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
dakiza
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 02. Nov 2009. 20:35

Post od dakiza »

toda81, Ne samo format, već brisanje particija ponovno pravljenje i naravno formatiranje i fat32 i linux ext3 particije. Pozdrav!

djoni
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 06. Jun 2010. 10:59

Post od djoni »

baš sam baksuz... probao da punim - ne vredi, probao da instaliram android sdk tools, puno muke sa tim adb-om, uspem da odradim celu proceduru i dobijem ovo:
Slika
ni posle ovog ne radi, a primetite ovo "not flashing recovery image"? stvarno ne znam koji mu je...
sad razmišljam da:
a) backupujem zadržaj sd kartice, pa probam opet sa particioniranjem i flashujem rom
b) zaj*bem sve i pokrenem ruu u fastbootu, nakon čega bih morao opet da rootujem fon

Jel imate neke sugestije koje bi mi bile od pomoći? :)
Poslednja izmena od djoni u Sub, 23. Apr 2011. 13:22, izmenjeno 1 put ukupno.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

dakiza, hvala ti na pomoci.Pokusacu sada to d aodradim.
djoni, i meni se desilo prilikom instalacije leedroid-ada 3 nije hteo tel da se boot-uje,ali mi je na srecu poslo za rukom da uradim restore backup.Ova tvoja situacija je za mene nejasna.Ja mogu da ti uploadujem moj backup pa ako hoces sa njim da probas.Ne znam da li ovo uopste vredi probati sto sam ti rekao,ali ja bar zelim da ti pomognem
Note IV N9100 dual

djoni
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 06. Jun 2010. 10:59

Post od djoni »

todo, hvala na dobroj volji, neće biti potrebno :wink:
na kraju sam formatirao sd karticu i ponovo particionirao, probao 3.0.2 rom, opet se zaglavio na boot screenu, ponovo probao nandroid backup i - uspeo :D
vratio sam sve kao što je bilo, al sam izgubio dobrih 5 sati na ove z*j*bancije, dobro ću razmisliti pre nego što opet krenem da flashujem rom :)
eh šta sve moramo da radimo, jailbreak na iphoneu je dečja igra za ovo... :)

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

djoni, bitno je da si uspeo sve da sredis.i ja imam isti problem sa leedroid-om 3 i na kraju sam odustao od njega i iostao na 2.4.1
Note IV N9100 dual

Nikola031
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
:: Lumia 640 Dual SIM
Kontakt:

Post od Nikola031 »

Ja sam imao isti problem kao vi i rešio sam ga promenom recovery-ja (bio mi je clockwork 2.5.0.7 pa sam ubacio 3.0.2.4).
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Nikola031, mozes li mi na pp objasniti kako da ubacim taj noviji recovery ?
Note IV N9100 dual

Nikola031
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
:: Lumia 640 Dual SIM
Kontakt:

Post od Nikola031 »

toda81, naravno, proveri PP :wink:
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Nikola031, hvala ti na pomoci.napokon imam najnoviji clockwork recovery i sada mogu d aubacim novi leedroid
Note IV N9100 dual

feelgood333
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 12. Okt 2004. 22:18
:: htc desire

Post od feelgood333 »

Mozes I meni da posaljes kako da ubacim novi recovery.Pokusavao sam sa 2.0.5.7 ali nece pa nece.Unapred hvalaNikola031,

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

feelgood333, javi mi se na pp pa cu ti pomoci.Veoma je lako :wink:
Note IV N9100 dual

dragang
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 05. Dec 2005. 13:19

Post od dragang »

Koliko je velika razlika izmedju htc desire i htc gratie koju imam. Razmisljam da je zamenim sa Desire pa me intersuje da li je vidno brzi telefon i uopste misljenje korisnika koji su imali prilke da isprobaju oba telefona.

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
:: HTC One [m8]

Post od Pera Detlic »

dragang, otvori temu u *poredjenje modela* tako ces najbolje saznati... :wink:
Samo nek se rolaju....sarme.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Gledano karakteristike Desire je bolji. .
Note IV N9100 dual

vanjuska
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 31. Avg 2009. 00:45

Post od vanjuska »

Upravo sam pokusao da namestim CifsManager da pristupim shareovanim fajlovima sa racunara, i nikako mi ne polazi za rukom. Ima li neko ko je ovo vec radio uspesno? I ako nije problem, ako moze da stavi mali tutorial kako to odraditi :)
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!

dakiza
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 02. Nov 2009. 20:35

Post od dakiza »

Već par dana koristim ROM InsertCoin Gingerbread sa sense 2.1 i nekim stvarima (lock screen....) iz sense 3.0, više na http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1016940

Do sada najbolji gingerbread port tako da preporučujem svima koji traže everyday rom koji je u potpunosti pouzdan. Preporuka koja stoji da je potreban recovery clockwork 3, nije obavezna meni radi na clockwork 2, a i čitajući komentare ostalih na XDA niko se nije žalio. Pozdrav!

vanjuska
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 31. Avg 2009. 00:45

Post od vanjuska »

Posto niko me odgovara na moj prethodni post,moram da stavim novi sa novim pitanjem :dry:

Elem,sta mislite koliko cemo morati da cekamo da se rutuje novi gingerbread update koji nas ocekuje?
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

ja lično uopšte ne razmatram taj oficijalni GB update. prvenstveno zato što će naravno imati Sense, koji će opet da guši telefon i bespotrebno jede memoriju, kao i Footprints, i sav ostali HTC bloatware. Koristim klot GingerVillain 2.2, i to mi radi sasvim dobro.

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

vanjuska, pa već su rootovane i beta verzije Gingerbreda koje su se pojavile..:) Ne znam zašto misliš da će to biti problem? Ja već uveliko koristim Gingerbread koji se pojavio za Desire u Beta verziji u obliku LeeDroidovog ROMa V3.0.5..:)

araphel, i mene nerviraju neke stvari koje dolaze sa Sense, ali s obzirom da sam S-Off ja sve to lepo pobrišem preko Root Explorera i ništa mi ne guši telefon... Čak sam izbrisala i Rosie launcher i sve widgete koji dolaze sa Sense i imam samo Launcher Pro instaliran...:)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Ninolina, vidis, ja se sa tim S-off nisam petljao. Evo konacno sam i ja stavio launcher Pro i na Desire, sad bukvalno imam kopiju Taba, sve mi je isto, pa kako sam kad raspolozen sto se tice velicine :D

Odgovori