HTC Desire
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
baš sam baksuz... probao da punim - ne vredi, probao da instaliram android sdk tools, puno muke sa tim adb-om, uspem da odradim celu proceduru i dobijem ovo:

ni posle ovog ne radi, a primetite ovo "not flashing recovery image"? stvarno ne znam koji mu je...
sad razmišljam da:
a) backupujem zadržaj sd kartice, pa probam opet sa particioniranjem i flashujem rom
b) zaj*bem sve i pokrenem ruu u fastbootu, nakon čega bih morao opet da rootujem fon
Jel imate neke sugestije koje bi mi bile od pomoći?

ni posle ovog ne radi, a primetite ovo "not flashing recovery image"? stvarno ne znam koji mu je...
sad razmišljam da:
a) backupujem zadržaj sd kartice, pa probam opet sa particioniranjem i flashujem rom
b) zaj*bem sve i pokrenem ruu u fastbootu, nakon čega bih morao opet da rootujem fon
Jel imate neke sugestije koje bi mi bile od pomoći?

Poslednja izmena od djoni u Sub, 23. Apr 2011. 13:22, izmenjeno 1 put ukupno.
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
dakiza, hvala ti na pomoci.Pokusacu sada to d aodradim.
djoni, i meni se desilo prilikom instalacije leedroid-ada 3 nije hteo tel da se boot-uje,ali mi je na srecu poslo za rukom da uradim restore backup.Ova tvoja situacija je za mene nejasna.Ja mogu da ti uploadujem moj backup pa ako hoces sa njim da probas.Ne znam da li ovo uopste vredi probati sto sam ti rekao,ali ja bar zelim da ti pomognem
djoni, i meni se desilo prilikom instalacije leedroid-ada 3 nije hteo tel da se boot-uje,ali mi je na srecu poslo za rukom da uradim restore backup.Ova tvoja situacija je za mene nejasna.Ja mogu da ti uploadujem moj backup pa ako hoces sa njim da probas.Ne znam da li ovo uopste vredi probati sto sam ti rekao,ali ja bar zelim da ti pomognem
Note IV N9100 dual
todo, hvala na dobroj volji, neće biti potrebno
na kraju sam formatirao sd karticu i ponovo particionirao, probao 3.0.2 rom, opet se zaglavio na boot screenu, ponovo probao nandroid backup i - uspeo
vratio sam sve kao što je bilo, al sam izgubio dobrih 5 sati na ove z*j*bancije, dobro ću razmisliti pre nego što opet krenem da flashujem rom
eh šta sve moramo da radimo, jailbreak na iphoneu je dečja igra za ovo...

na kraju sam formatirao sd karticu i ponovo particionirao, probao 3.0.2 rom, opet se zaglavio na boot screenu, ponovo probao nandroid backup i - uspeo

vratio sam sve kao što je bilo, al sam izgubio dobrih 5 sati na ove z*j*bancije, dobro ću razmisliti pre nego što opet krenem da flashujem rom

eh šta sve moramo da radimo, jailbreak na iphoneu je dečja igra za ovo...

-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Uto, 12. Okt 2004. 22:18
- :: htc desire
- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]
Upravo sam pokusao da namestim CifsManager da pristupim shareovanim fajlovima sa racunara, i nikako mi ne polazi za rukom. Ima li neko ko je ovo vec radio uspesno? I ako nije problem, ako moze da stavi mali tutorial kako to odraditi 

Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!
Već par dana koristim ROM InsertCoin Gingerbread sa sense 2.1 i nekim stvarima (lock screen....) iz sense 3.0, više na http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1016940
Do sada najbolji gingerbread port tako da preporučujem svima koji traže everyday rom koji je u potpunosti pouzdan. Preporuka koja stoji da je potreban recovery clockwork 3, nije obavezna meni radi na clockwork 2, a i čitajući komentare ostalih na XDA niko se nije žalio. Pozdrav!
Do sada najbolji gingerbread port tako da preporučujem svima koji traže everyday rom koji je u potpunosti pouzdan. Preporuka koja stoji da je potreban recovery clockwork 3, nije obavezna meni radi na clockwork 2, a i čitajući komentare ostalih na XDA niko se nije žalio. Pozdrav!
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
vanjuska, pa već su rootovane i beta verzije Gingerbreda koje su se pojavile..
Ne znam zašto misliš da će to biti problem? Ja već uveliko koristim Gingerbread koji se pojavio za Desire u Beta verziji u obliku LeeDroidovog ROMa V3.0.5..
araphel, i mene nerviraju neke stvari koje dolaze sa Sense, ali s obzirom da sam S-Off ja sve to lepo pobrišem preko Root Explorera i ništa mi ne guši telefon... Čak sam izbrisala i Rosie launcher i sve widgete koji dolaze sa Sense i imam samo Launcher Pro instaliran...

araphel, i mene nerviraju neke stvari koje dolaze sa Sense, ali s obzirom da sam S-Off ja sve to lepo pobrišem preko Root Explorera i ništa mi ne guši telefon... Čak sam izbrisala i Rosie launcher i sve widgete koji dolaze sa Sense i imam samo Launcher Pro instaliran...

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***