Nasa slova u porukama i imeniku za 6600

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
antoanster
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 21. Okt 2005. 22:26

Nasa slova u porukama i imeniku za 6600

Post od antoanster »

Jel moze neko da mi kaze jel mogu nasa slova da se nameste za gore navedene stvari odnosno dali mogu bez flesovanja fm-a. :blinky:

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Mislim da moras da ugradis srpski u telefon... Radi to dosta servisa, mislim da kosta 5-10e... Mada stvarno ne vidim potrebu za nasim slovima al aj... :dry: :roll:

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

moze ubacis samo srpski meni ali pri kucanju poruka smanjis br karaktera za poruke tako da ti nebi preporucio 8)

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Koliko ja znam, mislim sa se slova tipa š, đ, č, ć i ž računaju kao tri karaktera kad pišeš sms...Pa sad, ako si baš raspoložen... :wink: :)

antoanster
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 21. Okt 2005. 22:26

Post od antoanster »

Ma sms je ok bez nasih slova i onako 90% ljudi ne moze da ih vidi, ali imenik mi je nesto los kad ga gledam, u stvari i nije da mi smeta engleski ali navikao sam, svi telefoni su mi igrom slucaja bili na srpskom, znaci mora flesovanje za to? :dry:

BurekUSvemiru
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 18. Mar 2005. 21:02
Kontakt:

Post od BurekUSvemiru »

aj vec kad vec pricate o tome, jel se tim flashovanjem ugradi i srpski t9? inace nasao sam gde stoji t9 u z romu, reko ako neko vec to ima na nekom symbian telefonu, postoji ona lepa osobina tih telefona da se takvi fajlovi (sistemski) mogu naknadno svatiti (pa cak i zaobici) na memoriju telefona, ili karticu.... e posto ovo provereno radi (nabudzio sam bolju reprodukciju midi fajlova na 3660), ako neko ima srpski t9 nek mi se javi na privat, ili nek se ovde javi pa da se dogovorimo o mogucoj razmeni tog fajla i probom istog... pozdrav svima!

Odgovori