HTC HD2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Čet, 08. Jul 2010. 00:51
- Dream Weaver
- Mobil manijak
Imam jedno pitanje,koliko je bezbedno dekodirati ovaj telefon,u smislu kasnije stabilnosti softvera i eventualnih bagova?
Cuo sam negde da hoce da pobrljave noviji telefoni kad se dekodiraju,ima li neko iskustva?
Cuo sam negde da hoce da pobrljave noviji telefoni kad se dekodiraju,ima li neko iskustva?
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- Dream Weaver
- Mobil manijak
Ja sam cuo da se od telenora dobija kod(posto je na telenor mrezu zakljucan) ukuca se i radi normalno.Nisam upoznat sa tim otvaranjem
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
- Dream Weaver
- Mobil manijak
Jel moze neko da mi objasni kako da povezem telefon sa kompom,WP 6.5 je na telefonu,ne mogu da uklavirim kako se to radi.I na vrhu ekrana mi stoje neki pokazatelji,tipa baterija,signal i neko slovo E.Zna li neko sta je to?
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Behemoth, da li si instalirao na racunaru Micorosft Active Sync 4.5 (Windows XP), odnosno Windows Mobile Device Center 6.1 (Windows Vista/7)? To je sve sto ti je potrebno da se povezes (+ naravno USB kabl).
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Jesam,u medjuvremenu sam se snasao 
E sad sam malo smarac,posto je za mene ovo sve novo sa prelaska sa nokie koju sam koristio godinama.Primecujem da prilicno brzo guta bateriju.Ja sam iskljucio sve sto sam nasao,tipa 3g,wifi,ima li jos nesto sto bi moglo da se iskljuci kako bi baterija duze trajala?

E sad sam malo smarac,posto je za mene ovo sve novo sa prelaska sa nokie koju sam koristio godinama.Primecujem da prilicno brzo guta bateriju.Ja sam iskljucio sve sto sam nasao,tipa 3g,wifi,ima li jos nesto sto bi moglo da se iskljuci kako bi baterija duze trajala?
Pozdrav društvo,može li neko od vas malo da mi pojasni oko SYS.TXT fajla za IGO?
U fon imam ubačen igo myway i radio je normalno do skoro.Sada mi prilikom traženja adrese-mesta nedozvoljava da kucam-nonstop izbacuje jedan isti ton kao da ima neku grešku.
To je počelo da mi se dešava od kako sam htela da probam i drugu verziju programa igo.
Skinula sam IGO PRimo v1.2 i neznam kako da mu promenim SYS.TXT fajl da bi radio na mom HD2 telefonu.
U fon imam ubačen igo myway i radio je normalno do skoro.Sada mi prilikom traženja adrese-mesta nedozvoljava da kucam-nonstop izbacuje jedan isti ton kao da ima neku grešku.
To je počelo da mi se dešava od kako sam htela da probam i drugu verziju programa igo.
Skinula sam IGO PRimo v1.2 i neznam kako da mu promenim SYS.TXT fajl da bi radio na mom HD2 telefonu.
HTC HD2 ANDROID
Jel stavljao neko WP 7 u ovaj telefon?
Hteo bih da odradim to pa me interesuju iskustva drugih,ima li podrsku za bluetooth transfer,i sve ono sto u pocetku nije bilo omoguceno?
Hteo bih da odradim to pa me interesuju iskustva drugih,ima li podrsku za bluetooth transfer,i sve ono sto u pocetku nije bilo omoguceno?
sanjke, @U fon imam ubačen igo myway i radio je normalno do skoro.Sada mi prilikom traženja adrese-mesta nedozvoljava da kucam-nonstop izbacuje jedan isti ton kao da ima neku grešku. @
sanjke ja koristim IGO 8.3 i Primo, sve ferca pet u glavu, ali nekad davno sam i ja imao isti problem ako sam te najbolje razumeo, da ne mogu nista da ukucam i jedan isti ton se javlja. Problem je kod mene bio kada pokrenes IGO i odes u podesavanja osvetlenja displeja tj. da isti svetli dok IGO vrsi navigaciju.
Imas tri opcije, jedna da se stedi baterija, druga svetli stalno pri radu i treca mislim da je auto...
Prilikom pokretanja IGO displej se gasi za otprilike 1 min, ja sam odlazio u podesavanja displeja i stavljao opciju da svetli stalno u radu IGO, e problem je kod mene bio sto sam podesavao osvetlenje displeja pre nego sta zadam rutu tada IGO pisti i ne dozvoljava unosenje rute, zaglavi kod unosenja adrese.
Pravilo je da se zada ruta pa se onda ode u podesavanje osvetlenja dipleja.
sanjke ja koristim IGO 8.3 i Primo, sve ferca pet u glavu, ali nekad davno sam i ja imao isti problem ako sam te najbolje razumeo, da ne mogu nista da ukucam i jedan isti ton se javlja. Problem je kod mene bio kada pokrenes IGO i odes u podesavanja osvetlenja displeja tj. da isti svetli dok IGO vrsi navigaciju.
Imas tri opcije, jedna da se stedi baterija, druga svetli stalno pri radu i treca mislim da je auto...
Prilikom pokretanja IGO displej se gasi za otprilike 1 min, ja sam odlazio u podesavanja displeja i stavljao opciju da svetli stalno u radu IGO, e problem je kod mene bio sto sam podesavao osvetlenje displeja pre nego sta zadam rutu tada IGO pisti i ne dozvoljava unosenje rute, zaglavi kod unosenja adrese.
Pravilo je da se zada ruta pa se onda ode u podesavanje osvetlenja dipleja.
-
- Novajlija
- Pridružio se: Čet, 22. Apr 2010. 18:52
to je bilo nekada
sada sa novim branding.zip fajlom sve radi odlično
evo i sys.txt fajla za primo 1.2:
[Interface]
resolution_dir="800_480"
vga=0
show_exit=1
show_minimize=1
extra_settings=1
capture_to_jpeg=1
mapfontscale=80
laneinfo_signpost_enabled=1
shutdown_time=0
[folders]
app="\Storage Card\Primo"
content="\Storage Card\Primo\content"
map="\Storage Card\Primo\content\map"
has_secondary_root=0
[rawdisplay]
highres=0
screen_x=800
screen_y=480
class="landscape"
[gps]
port=6
baud=38400
set_messages="0"
[debug]
experimental_features=1
no_file_cache=0
cache=10485760
max_memory=480000000
reserve_memory=3670016
skip_eula=1
hnr=1
show_hnr=1
[feature]
text_guidance=1
signpost_coloring=1
tmc_event_coloring=1
tmc_traffic_side=1
ding=0
tunnel_guidance=0
[sound]
csv_voice_enabled=1
[power]
backlight_status="0"
[network]
available="1"
[oasis]
exclude_directories="PICTURE::%SDCARD%/,PICTURE::%myflashdisk%/,MUSIC::%MYDEVICE%/"
include_directories="PICTURE::%SDCARD%/Pics/,MUSIC::%SDCARD%/MP3/"
[other]
demo_enabled=0
sada sa novim branding.zip fajlom sve radi odlično
evo i sys.txt fajla za primo 1.2:
[Interface]
resolution_dir="800_480"
vga=0
show_exit=1
show_minimize=1
extra_settings=1
capture_to_jpeg=1
mapfontscale=80
laneinfo_signpost_enabled=1
shutdown_time=0
[folders]
app="\Storage Card\Primo"
content="\Storage Card\Primo\content"
map="\Storage Card\Primo\content\map"
has_secondary_root=0
[rawdisplay]
highres=0
screen_x=800
screen_y=480
class="landscape"
[gps]
port=6
baud=38400
set_messages="0"
[debug]
experimental_features=1
no_file_cache=0
cache=10485760
max_memory=480000000
reserve_memory=3670016
skip_eula=1
hnr=1
show_hnr=1
[feature]
text_guidance=1
signpost_coloring=1
tmc_event_coloring=1
tmc_traffic_side=1
ding=0
tunnel_guidance=0
[sound]
csv_voice_enabled=1
[power]
backlight_status="0"
[network]
available="1"
[oasis]
exclude_directories="PICTURE::%SDCARD%/,PICTURE::%myflashdisk%/,MUSIC::%MYDEVICE%/"
include_directories="PICTURE::%SDCARD%/Pics/,MUSIC::%SDCARD%/MP3/"
[other]
demo_enabled=0
zeljovan, nisam ga još uvek instalirala jer sam imala problema oko sys fajla,ubaciću ga danas da probam pa javljam.
Trenutno imam Nav N Go iGO 8(8.3.4.117940)
P.S.Upravo sam ga ubacila i radi jedino nemam srpski glas za navođenje i meni nije na srpskom.
A da,imam problem-neće da izađe iz programa normalno kada pretisnem ikonicu za izlazak.
Trenutno imam Nav N Go iGO 8(8.3.4.117940)
P.S.Upravo sam ga ubacila i radi jedino nemam srpski glas za navođenje i meni nije na srpskom.
A da,imam problem-neće da izađe iz programa normalno kada pretisnem ikonicu za izlazak.
HTC HD2 ANDROID