Nokia C7
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Provjerio sam u pozadini samo bude spb mobile shell (on se naprosto iskljuci dok je telefon prikopcan usb-om na komp), nakon sto iskljucim usb, nestnu mi precice od opere mini i ttpoda(music player) na desktopu i ne mogu ih vratiti nikako dok ne restartujem telefon, onda se pojave.
Kakve veze ima sto zderu bateriju??? Pa mob se jos puni dok je prikopcan usb-om.... Ne razumijem??
Sta onda radi soft reset???
Kakve veze ima sto zderu bateriju??? Pa mob se jos puni dok je prikopcan usb-om.... Ne razumijem??
Sta onda radi soft reset???
Nokia C7
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
dejan92, kad iskopcas usb kabal i meni se isto tako desi ako je prikljucen u "mass storage" rezimu a ako prikljucim u "Nokia PC Suite" rezimu to se ne desava sa ucitavanjem ikonica i javljanjem garmina i te stvari. A ja nebi preporucio koristenje tog SPB Mobile Shell jer sam cuo da dosta lose utice na sam sistem vremenom i jede bateriju iako je vizuelno dosta fina stvar i ja sam je par dana koristio ali ipak vise ne.
bile su neke Midnight theme i verujem da su fabricke jer nisam nista ubacivao pre toga, pa sam te theme obrisao i instalirao 2-3 po mojoj zelji koje sad koristim. Jos samo da pitam u vezi navigacije, da li da skinem sa ovi sajta mape za srbiju i da li ce raditi u offline modu ili mora online?deksicom napisao:Ivkemon, koje si teme obrisao fabricke ili neke koje si ti instalirao. Ta soljica kafe ti je oznaka za java aplikacije, ima nekih tema koje su pisane ili ih telefon vidi kao java aplikacije.
nasao je al mnogo je velika, cak 144 strana, ali koliko sam razumeo Garmin Mobile XT najvise instaliraju na nokia telefonima e sad neznam odakle bih skidao mape i sta bi jos trebalo da se instalira/uradi uz to da bi sve bilo kako treba. Izvinite malo na smetnji ali u ovome sam bas nov a voleo bi da namestim da mi to radi kad mi zatreba da ne bih davao 100+eura samo za navigaciju
zavodnick, Garmin je uspesno instaliran i radi ok, mada je malo spor u ucitavanje polozaja (ili sam ja malo nestrpljiv
) u svakom slucaju taj deo je uspeo samo da pitam mozda znate koji su standardni widget-i i da li je potrebno da su u online modu? pitam posto cim upalim tel on se zakaci na wifi router i verujem da sa tim trosi malo vise bateriju. I jos jedno pitanje (za sada) koji program (da je free sa ovi-a) preporucujete da se koristi kao program za slikanje posto mi je zoom na njegovoj aplikaciji stvarno mali tj skoro nista ne priblizava, a u nekim situacijama to je potrebno...

- zavodnick
- Expert
- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
Ivkemon, sto se tice Garmina, uradi ovako... Upali Garmin i idi na mrezu ( u gornjem lijevom uglu imas onu mrezu za prijem signala ) tu klikni i pritisni KORISTI UGRADJENI GPS, ali kad zeli da ti se nakaci na net, a ti reci neces i to je to, ali... kad ti se kaci na net, onda ti brze nadje satelite, ali ovako bez neta ces samo malo vise cekati, ali neces morati nista da trosis 

Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
- zavodnick
- Expert
Ivkemon, to pitanje postavi OVDJE gdje ce ti siguran sam neko odgovoriti... Ja nisam bas toliko expert za te app
Pitaj deksicoma i problem rijesen 

drugari imam problem na koji mozda znate resenje. Ovih dana sam sa C7 slikao nekoliko slika i danas sam odlucio da ih prebacim u pc bluetooth-om i selektujem slike i odaberem da salje bluetooth-om kad mi telefon javlja da sledece: Receiving device does not support this image format. Send anyway? i onda imam opciju Yes i No ali koju god da odaberem nece da je posalje. Ovaj program za bluetooth imam (uz uredjaj sam taj dobio)

na sve ostale telefone radi lepo i transfer sa bluetooth-a u C7 ide normalno ali obratno nece, e sad neznam gde da gledam u tel u kom formatu konvertuje da vidim da nije tu problem. Molim vas pomozite mi
I primetio sam jos jedan "problem", kada menjam fabricku themu onda kada udjem u slike prvi folder se zove Photos i npr udjem u Captured ali ti Captured je upisano preko Photos i tako postaje dupli tekst a kada vratim fabricku themu sve je normalno. Da li znate mozda zasto se to desava?

na sve ostale telefone radi lepo i transfer sa bluetooth-a u C7 ide normalno ali obratno nece, e sad neznam gde da gledam u tel u kom formatu konvertuje da vidim da nije tu problem. Molim vas pomozite mi
I primetio sam jos jedan "problem", kada menjam fabricku themu onda kada udjem u slike prvi folder se zove Photos i npr udjem u Captured ali ti Captured je upisano preko Photos i tako postaje dupli tekst a kada vratim fabricku themu sve je normalno. Da li znate mozda zasto se to desava?
- jerkann
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
- :: Samsung Galaxy S4
- :: Nokia 808
Ivkemon, ja prebacujem slike preko bluetootha-a takodje, ali ne koristim nikakav program. Imam instaliran windows 7 i kada ubacim usb bluetooth u donjem desnom uglu taskbar-a mi se pojavi plava ikonica. Na nju idem desni klik pa onda receive file i tada pocne slanje. Naravno pre toga na telefonu posaljem sliku na pc. Probaj tako...
Sto se tice drugog problema da li se to javlja i kad ubacis neku drugu "nefabricku" temu?
Sto se tice drugog problema da li se to javlja i kad ubacis neku drugu "nefabricku" temu?
jerkann, na dektop pc imam XP SP3 i opet da napomenem da sa starim Nokia 5610 radi perfektno i dalje a sa ovim nece.
Sto se tice drugog problema, to se ne desava sa temama koje su vec u telefonu vec samo sa onim kojim skinem sa neta i prebacim/instaliram u tel
deksicom, izbegavam da ga povezujem na usb iz razloga sto cim ga zakacim tel pocinje da se puni a baterija je veoma malo koriscenja tako da verujem da cu da je s`ebem vrlo brzo na takav nacin
zavodnick, napisao sam vec ali ajd ponovo, imam XP SP3 u desktop a u laptop-u imam Win7 ali na njega nisam pokusavao da saljem vec samo u desktopu.
Takodje da napomenem da transfer slika iz C7 u 5610XM ide normalno kao i transfer iz 5610XM u pc.
Sto se tice drugog problema, to se ne desava sa temama koje su vec u telefonu vec samo sa onim kojim skinem sa neta i prebacim/instaliram u tel
deksicom, izbegavam da ga povezujem na usb iz razloga sto cim ga zakacim tel pocinje da se puni a baterija je veoma malo koriscenja tako da verujem da cu da je s`ebem vrlo brzo na takav nacin
zavodnick, napisao sam vec ali ajd ponovo, imam XP SP3 u desktop a u laptop-u imam Win7 ali na njega nisam pokusavao da saljem vec samo u desktopu.
Takodje da napomenem da transfer slika iz C7 u 5610XM ide normalno kao i transfer iz 5610XM u pc.
- zavodnick
- Expert
Ivkemon, ne znam sta bi to moglo da bude, osim da je do software-a, ali nisam procitao (ali ako si napisao, izvinjavam se) da si nam napisao koju verziju ti imas ?! A onda jedino ti preostaje da odes na oficijalni site NOKIA-e pa da vidis da li je neko imao slican problem kao tvoj...