HTC Wildfire

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
banea
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 18. Jan 2011. 23:36

Post od banea »

Drustvo molio bih vas za neke savete. kratak osvt. kupio sam pre par meseci wildfire u telenoru. u njemu je bio 1.2. posle dve nedelje zavrsio je kod njih na reklamaciji. pogubio se skroz. sam zove otvara aplikacije, kuca poruke strasno. :o posle tri nedelje vratili su mi ga kao sve ok. radio je normalno mesec dana i opet kod njih na reklamaciju. vracen, mesec dana radio i onda opet prolupao. tu sam poludeo i sam ubacio 2.2.1. mesec dana radio perfektno i od juce opet poceo da brljavi ko i pre. :x vise nemam zivaca. bio bi zahvalan kada bi mi neko objasnio o cemu se radi.

fax
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 27. Mar 2007. 22:19

Post od fax »

Ljudi, naime imam jedan problem koji se pojavio u proslih par nedelja na wildfire-u. Imam instaliran gtalk koji dosta koristim, ali svaka poruka koju primim kasni po 15tak min. Ako se odlogujem pa ponovo logujem na gtalk dobijem je odmah. Ima li neko ideju sta bi moglo biti u pitanju...

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Post od LittlePrince »

fax, Не знам шта би могло да буде у питању (не користим гоогл месинџер) али да ли си пробао неки алтернативни месинџер типа "nimbuzz", има подршку за гугл.

Cleo
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 27. Maj 2011. 17:56

Post od Cleo »

ljudi zanima me nesto.

kako da koristim internet,a da mi skida kao sto mi je skidalo na SEk800i. budem na interentu 10 minuta,skine mi tako do 6-7dinara. sad kad sam namestio parametre na htc,usao na internet preko ikonice na display-u i bio 1min i otislo mi 100dinara. iskljuci sam i auto sync ali nista

ako moze pomoc,bilo bi dobro :D

crni6
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 09. Avg 2010. 22:30

Post od crni6 »

Wildfire ti otvara sve sklike,animacije i mnogo ti vise ucitava podataka nego kad otvaras m. sajtove preko k850. Podesi weather app da ti sinc. svakih 6 ili vise sati..i ostale stvari koje se ukljuce odmah kad se konektujes na internet. I probaj da isklucis da ti ucitava slike ili probaj sa operom..ona ima opera turbo opciju koja ne ucitava slike u potpunosti pa su malo mutnije.

husky011
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 13. Jun 2011. 17:58

Post od husky011 »

Narode telefon mi baguje kad brisem sms poruke, tj kad ih je vise od 40 u jednom folderu.
Da li je to normalno?
Kako da obrisem poruke a da se to ne desi?
Koliko cujem od prijateljice i njoj se to desava ali ni ona ne zna resenje.

Postavio sam isto pitanje u posebnoj temi ali me skrenuse ovde.

Da radim factory setings ponovo ne igra mi jer se bojim da ne pogubim ostale podatke koji su na telefonu.
HTC Wildfire

crni6
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 09. Avg 2010. 22:30

Post od crni6 »

Restartuj ga i radice ti normalno...a kad brises poruke ides na poruke...izaberes od koga brises poruke i odatle na delet (ne ulazis u njegove poruke)...posle toga sve normalno radi.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Kod mene na desire-u gtalk radi savrseno i istog trenutka mi stizu poruke.Nimbuzz mu nista ne znaci jer bi on radio u pozadini i on je klasican messenger
Note IV N9100 dual

deejaysnow73
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 19. Jun 2011. 12:06

Post od deejaysnow73 »

POMOC. treba mi pomoc u vezi wifi. kacim se na razlicite ap bez zastite. svaki put testiram brzinu prenosa podataka......ali iznad 96 nece da ide....linkovi su od 1, 2 i 4 megabita. znaci meni telefon treba da izvuce 4 megabita ali on izvuce samo 96 kilobajta......dali ima resenje za to ? probali smo sa sony e. x .peria i tamo sve ide redovo sto ze brzine tice !

Pera Detlic
    Mobil manijak
    Mobil manijak
    Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
    :: HTC One [m8]

Post od Pera Detlic »

Samo nek se rolaju....sarme.

Dzeki Cen
    Banned
    Pridružio se: Čet, 11. Nov 2010. 14:53

Post od Dzeki Cen »

Root je za sirotinju koje ne moze da si priusti bolji tel :P Ne moze se od govneta praviti pita :lol:
    Kad budemo imali para,kupicemo Sensation i udri brigu na veselje. :D
    Za sada se taljigamo u skladu sa mogucnostima. :wink:

Pera Detlic
    Mobil manijak
    Mobil manijak

Post od Pera Detlic »

Dzeki Cen, :uhuh: :uhuh: :uhuh: :chytry:
    pa eto nemaju svi para pa onda kupuju wildfire, a eto tebi za info. root-ovanjem dobijamo mnooogo bolji uredjaj nego sto on zaista jeste (fabricki). mislim da tvoj post uopste nije na mestu.. :disgust:
    meni je moj primerak rutovan od drugog dana kada sam ga dobio, a ovo je samo lepa vest za one koji su apdejtovali na 2.2 bez znanja da nece moci da ga rutuju... i napokon mogu sad... a realno i da imam Sensation i njega bih rutovao, i uopste mi nije jasna poenta tvog posta... :uhuh:

lesa0208
    Supreme Themer
    Supreme Themer
    Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

Dzeki Cen, samo cu se nasmejati na tvoj post :D .

LittlePrince
    Mobil manijak
    Mobil manijak
    Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
    :: Xiaomi Redmi Note 5
    Kontakt:

Post od LittlePrince »

Dzeki Cen, Мислимда ти немаш појма чему служи рут на телефону и шта је то. Предлажем ти да мало прогуглаш и научиш нешто а не да овако лупаш. И као што рече Пера Детлић, и ХТЦ Сензацију да имам и њега бих рутовао 8)

Dzeki Cen
    Banned

Post od Dzeki Cen »

Ne znam sta ti nije jasno? Pa rekao sam da nemamo para pa se moramo zadovoljiti onim sto nam je na raspolaganju.

Sto se tice root-a za 2.2,to je vec stara vest.Ima dve nedelje kako se pojavio.

Ni ja ne razumem tebe sta ti hoces od telefona? Sta to ,veliki umovi u svetskim kompanijama,nisu smislili pa ces ti smisliti?

Volis da ti skakucu ribice po ekranu? Volis se igras sa ikonicama? Sta je poenta? Izgleda da zaboravljas da je ovo mobilni telefon i da je optimizovan za njegov hardver. Ti bi od fice mercedesa? E pa ne ide to druze.Volio bi i ja da moze ali ne moze.
    Sta to tebi ne ispunjava fabricki Froyo? Smetati ti sto sve radi? Hoces da ne radi wifi ili bluetooth ili nesto trece?

Ne razumemo se,tj ne razumem tu potrebu cackanja po glupostima.Trosi vreme na neke ozbiljne stvari iz IT-a a ne na glupe mobilne telefone.Nema leba od toga.

lesa0208
    Supreme Themer
    Supreme Themer

Post od lesa0208 »

Dzeki Cen, WTF hahahahah bravo care :D, au ne mogu da verujuem hahahahahah .

LittlePrince, Pera Detlic, sta bre vi mislite :D:D:D

Dzeki Cen
    Banned

Post od Dzeki Cen »

E moj prince,ti ce me balavac nesto uciti? Kad sam ja imao telefon ti nisi ni znao sta je to sto ti visi medju nogama :lol: :lol: :lol:

lesa0208
    Supreme Themer
    Supreme Themer

Post od lesa0208 »

Dzeki Cen, cekaj zasto moras da vredjas nekoga ko se ne slaze sa tvojim mislenjem? Generalno si rekao nesto sto nema veze sa vezom.... lepo ti je rekao decko da pogledas malko na netu sta je root i cemu sluzi, a ne da tu prosipas neku glupost.

Dzeki Cen
    Banned

Post od Dzeki Cen »

Leso,za tebe imam respekt.Znam te sa mnogo foruma i znam da si pametan i dobar decko pa necu nista da ti kazem. Nisam vredjao,rekao sam svoje misljenje pa se on nasao pametan da popljuje. Nisam dobio odg na pitanja koja sam postavio. Tako ste sigurni da ne znam o cemu pricam a ja cu vam reci da ste od sranja napravili nauku. Root je hladna fuzija pa je to tesko savladati :lol:

Pera Detlic
    Mobil manijak
    Mobil manijak

Post od Pera Detlic »

Dzeki Cen napisao: Trosi vreme na neke ozbiljne stvari iz IT-a a ne na glupe mobilne telefone.
    decko, omasio si forum.
    a tvoj nacin komunikacije necu ni da komentarisem.

peace.
    :uhuh:

Odgovori