MTS novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
Nikola Vapa/CA
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19

Post od Nikola Vapa/CA »

Ne tvrdim da se ovde iznose neistine ali mi price o potkradanju deluju smesno.Za pet godina nisam uskracen ni za sekund (mts post paid).Pazite ko sve ima pristup telefonu i pogledajte listing.Desavalo se da se iznenadim racunom ali pogledam u listing i podestim se gde sam potrosio.

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Isti slučaj i kod mene. Od decembra 2007 sam na postpejdu i ni jedan račun mi nije stigao uvećan. To ne znači da ne postoje slučajevi u kojima postoje greške. E sad, da li je to namerno ili slučajno, ne znam, ali sam sklon da pre poverujem u ovo drugo.

deana
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 09:14

Post od deana »

Tvrdim da nikad manje nisam razgovarala, bas sam pomislila da treba da iskoristim minute jer je kao proslo vise od pola meseca. Sto se tice njihovog postenja, 8 meseci sam ih jurila, svakog meseca zalila i pismeno i usmeno da mi prebace novac sa prepaida koji mi je ostao pri prelasku na postpaid. Tek kad sam dosla u izricitoj nameri da raskinem ugovor, pozvali su telefonom nekog i rekli da ce moja zalba biti na stolu nadleznogi to pod hitno.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

deana, ne razumem, kako ti nisu prebacili? Pa to ide automatski. Evo ja kada sam prelazio na postpaid, imao sam oko 350 din kredita. Sve su mi to zaracunali, jos posto sam presao 17. u mesecu, i to su mi obracunali, prvi racun mi je bio prakticno potpuno placen (mix 500), platio sam tipa 170 din ili tako nesto.
Stvarno svasta. Mada to opet moras u poslovnici da isteras mak na konac, jer ako mogu, zavrnuce te. To je princip poslovanja u drzavi Srbiji, nazalost.
Ovde nazalost vlada, pojedi ili budi pojeden. Ako ti neces nekoga da zavrnes, neko drugi tebe hoce. Znaci otvoriti cetvore oci, i posmatrati svet oko sebe kao pun ludaka koji samo cekaju da te zaskoce. Paranoicno znam, ali to je po meni jedini nacin da se odbranis od svega.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

deana
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od deana »

Ej, Miodrage, zamisli koja su stoka rogata. Na postpaid predjem 30. septembra i prikljuce me oko podneva, nikog nisam zvala, rekose bice samo 10 dindzi za neke troskove. Ja, naivka, racunam da ce mi se to odbiti od onog sto mi je ostalo na racunu, kad cvrc, Milojka, dobih opomenu zbog neplacanja, ono iskljucice me, kamate i slicno. Odem da platim tih 10 dinara, cekam k'o slepac za hebenih 10 dinara. U poslovnici kazu da to ne bude odbijeno od prvog racuna, nego od drugog. I tako 8 meseci, Ja se zaintacila, ma da je u pitanju zuta banka, ne bih popustila. Na kraju sam zapretila da cu raskinuti ugovor, a oni kao da platim samo jos taj (osmi mesec), ali ja im (zapenjeno) odvalim da cu platiti, ali cu da oduzmem svoje rodjene pare. Pristanu... E, onda dobijem opomenu, opet... iskljucice me, zatezne kamate i tu puknem. U medjuvremenu su oni zvali nadlezne u Beogradu, ispunila sam i neki obrazac, oni su kao intervenisali...
Na kraju kazu da zanemarim tu opomenu, to su poslali automatski.
Smrkli su mi se. Bilo mi zao starog broja, mada imam jos jedan prepaid broj. Videcu sta dalje.

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

mt:s uveo neke novine u proveri stanja na postpejdu. A i cini mi se da se malo bolje azurira, nego pre.

Slika

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 25. Jun 2008. 17:16

Post od mp3mp3 »

Tri poklon prepaid kredita

31.05.2011

Dopuni se! Baci mt:s bumerang!

Počela je prepaid promocija koju ne treba propustiti, jer vam jedna dopuna donosi čak tri bonus kredita. Požurite i iskoristite ovu sjajnu prepaid ponudu koja traje do 30. juna 2011.godine.

Dopunite svoj prepaid kredit sa najmanje 300 dinara i očekuje vas bonus kredit u iznosu od 300 dinara koji možete da potrošite za prenos podataka, razgovore i SMS poruke u mt:s mreži. Bonus kredit možete iskoristiti u periodu od 7 dana od dana dopune.

Junska dopuna vraća vam se kao bumerang, jer isti iznos bonus kredita od 300 dinara dobijate još dva puta, i to 1. jula i 1. avgusta. Opet ćete imati na raspolaganju 7 dana da bonus kredit iskoristite za prenos podataka, razgovore i SMS poruke u mt:s mreži.

* Promocija važi za prvu prepaid dopunu u junu izvršenu u iznosu od najmanje 300 dinara. Telekom Srbija zadržava pravo na promenu uslova promocije.

http://www.mts.telekom.rs/index.php/pro ... edita.html

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

Velikodušno, nema šta... 300 din za internet = 6MB za nedelju dana, a kod Telenora ima za 290din 150MB za 30 dana. To je nekih 100injak poruka ili nekih 20-30 min razgovora, i sve to jednom mesečno u trajanju od 7 dana! Ne koristim pripejd mt:s, tako da me i ne zanima baš, ali promocija je njesra!

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od mp3mp3 »

mezzano, ima mts i smsmaniju i prepaidmaniju. Recimo prepaidmanija je 100din (200min + 100mb)

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

Ok. Znam za to (moj drug ima pripejdmaniju za 1000din, 2000min i ne znam čega još/7 dana :-D). Ipak, čini mi se da je Telenor, za pripejd najbolji, trenutno (kad su moje potrebe u pitanju). mt:s daje neke promocije, trudi se, ali to nije to, barem kad sam ja u pitanju.
Pre su imali najbolji omiljeni broj na pripejdu, sada su ga, poskupljenjem i paprenim uspostavama unakazili. :-(
Ali, nije sve tako crno. U poslednja 3-4 dana, provera stanja na postpejdu je neverovatno ažurna. Posle samo 30-90 minuta stanje se ažurira. :-)

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od mp3mp3 »

Naziv Količina MB Cena sa porezom
Internet 1 dan 20 MB 30 din.
Internet 7 dana 50 MB 60 din

Pravo na korišćenje ovih dodataka imaju korisnici svih prepaid tarifnih profila.

Mts uveo dodatke na prepaidu a u tri omiljena broja(tarifni dodatak) je od sada besplatan sms

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

To je već zanimljivo. 200MB za 240 din. Definitivno bolje od Telenora. Jedino sto može da bude nezgodno je da kad prestane da važi ili bude potrošen saobraćaj, kredit će da ode za čas. Nadam se da su mislili na to (neko sms obaveštenje bi značilo).

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od mp3mp3 »

Kod za proveru na *105# je sasvim dovoljan. Verovatno jave kada se deaktivira. Za promociju jave dan pre i na trenutak prestanka.

Zligor
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
:: LG Nexus 5X

Post od Zligor »

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

Novi telefoni u mt:s-u:
HTC Wildfire
Samsung S5260 Star II

Moguce da u toku dana budu ubaceni jos neki modeli.

Ensiferum
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
:: Xiaomi Mi 9T 6/128
:: Nokia 8 4/64

Post od Ensiferum »

Ma, vratii su Nokiu C5, sada samo nesto jeftiniju nego sto je bila u ranijoj ponudi!!! :dry: :dry: :dry:
"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

nešto sam gledao mix2300 tarifu pa me zanima onaj deo gde ima 750min van mreže i 1500u mreži. da li tih 1500 se troše nakon isteka onih 750 ili ne?na sajtu ništa nisu napisali.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

deana
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od deana »

E, pa bila sam u pravu. Danas pogledam detaljni listing i vidim da sam kao 12. maja razgovarala sa tatom 46.11 min...
Naravno da je to notorna glupost, svi razgovori sa njim bili su kratki, nepun minut.
I sta sad, kako da dokazem da to nije istina!!? :blinky: :shock:

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

Dva nova (zanimljiva) modela u Biznet ponudi:
LG Optimus 2x
LG Optimus One P500
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

mironiko
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 06. Jun 2011. 12:21
:: ASUS ZenFone 2 Laser

Post od mironiko »

Fox napisao:Dva nova (zanimljiva) modela u Biznet ponudi:

LG Optimus One P500
A da li je moguce nekako te telefone dobiti van te Biznet tarife? Konkretno, P500 me zanima... :)
ASUS ZenFone 2 Laser

Odgovori