neke znamo koje ce biti npr nokia maps bice zanimljivo videti sta su jos pokupili od nokie u njihovom malom dogovoruMicrosoft is set to unveil more than 500 new enhancements to its Windows Phone mobile platform at an event in New York tomorrow.
The update, called Mango, will include some new business capabilities that Microsoft Steve Ballmer talked about today at the Japanese Microsoft Developer Forum 2011.
The company is also expected to unveil some new Windows Phone partners, according to Ballmer. This could mean that we'll get a glimpse at some new hardware at the press event. That said, Bonnie Cha, CNET's smartphone expert, doesn't expect new devices or the Mango updates to be available for a while.
Microsoft gave a sneak peek at what might be offered in Mango at Mobile World Congress 2011 in February. Some new features likely include third-party multitasking, Internet Explorer 9 support, and Twitter integration in the Peoples hub.
CNET will have a team of reporters covering the event live. To stay on top of the latest news, check out our live blog. The link is below. The press conference starts at 10 a.m. ET (7 a.m. PT). We'll be kicking off the live blog discussion about 15 to 20 minutes early, so come back and join the fun.
Nokia glasine u 2011.
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- snenad
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
- :: LG G2mini (LG-D620r)
- skar
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
- :: nobody know
- Kontakt:
http://www.youtube.com/watch?v=OP30F3Zx ... ded#at=559
mango je izasao
iskreno meni ovo izgleda odlicno,vec razmisljam o wp7!
mango je izasao

iskreno meni ovo izgleda odlicno,vec razmisljam o wp7!
Jos uvek sam "'ladan k'o spricer" sto se tice WP7, pa i ovog Mango update-a. Sistem lepo sljaka, brz je i fluidan (isprobah Samsung Omniu 7), ali je graficki sto godina iza ostalih, pa cak i posustalog Symbiana.
Ima nekoliko interesantnih tranzicija pri otvaranju aplikacija, foldera, galerije, ali premalo da bi impresioniralo i ostavilo zaista pozitivan utisak i u tom smislu
Ima nekoliko interesantnih tranzicija pri otvaranju aplikacija, foldera, galerije, ali premalo da bi impresioniralo i ostavilo zaista pozitivan utisak i u tom smislu
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Ma ja mislim da prodaja ide lose zato sto jos uvek to nije "ono pravo", i mikrosoft je svestan te prve faze u razvoju novog OS-a... tako da sumnjam da je razocaran u prodaju. Ovo su sve probni baloni, tipa kao i android kada se pojavio, samo su geekovi bili culi za njega, i to culi, a ne posedovali. Prodaja je maltene bila simbolicna, tek od heroa kao nesto pocinje, a ono pravo tek od desirea i legenda.
WP7 jos nije sazreo za siroke narodne mase, a kada bude, saznacemo to po mikrosoftovoj agresivnoj kampanji. Treba nam jos jedan jak operativni sistem.
WP7 jos nije sazreo za siroke narodne mase, a kada bude, saznacemo to po mikrosoftovoj agresivnoj kampanji. Treba nam jos jedan jak operativni sistem.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
- zavodnick
- Expert
- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
Lobachewsky, kud ces jaci OS od Symbian-a ( to je moje misljenje )... Sto se tice svega, jednostavan je za koristenje i samo ako dobijem WM7 bice mi uzasno tesko jer moracu da pazim na viruse, a vjerujem da ce i sama NOKIA morati da razvija jace procesore i vise RAM memorije, pa usudio bih se reci, cak i bolje nego sto sad imaju telefoni pod Android OS-om...
A da prodaja ide lose, govori i podatak da je sve manje korisnika koji imaju komp a da koriste Windows...
Mislim da su ljudi jednostavno razocarani u Windows, tako da mislim ( moje subjektivno misljenje ) da prodaja nece bas nesto stravicno da skoci 
A da prodaja ide lose, govori i podatak da je sve manje korisnika koji imaju komp a da koriste Windows...

Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
- skar
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
- :: nobody know
- Kontakt:
http://www.gsmarena.com/nokia_to_contin ... s-2695.php
nokia produzava zivot simbain OS,sad vec sve pocinje da ima smisla...
nokia produzava zivot simbain OS,sad vec sve pocinje da ima smisla...

- zavodnick
- Expert
- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
Ninolina, u pravu si... Negdje sam procitao da ce do kraja 2012. godine da prave Symbian, ali negdje sam citao da ce polovinom 2012. da zavrse sa pravljenjem jer zele da sto prije predju na WM&, mada po meni ne bi toliko trebalo da se "srlja" ( ako to tako mogu reci ) sa WM7 

Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
E iako sam veliki fan nokijinih telefona, moram da kažem da im rukovodioci nemaju pojma.Izjave za javnost menjaju ćešće nego što neko menja čarape
.Zaista, ovakvim "lebdenjem" ni na nebu ni na zemlji samo zbunjuju svoje kupce.Iskreno se nadam da će ova izjava o produženju update-a za symbina ostati na snazi......

Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Ma sto se cudite zbog cega je promenjena izjava, citaju i oni forume i vide reakciju njihovih kupaca i meni je i blo zaocekivati da ce se nesto ovako i desiti. Nesto slicno sam negde vec i pisao da ce Nokija win... pustiti ali da sigurno nece i ugasiti ono od cega je zivela i opet dodjosmo na onu nasu "novi bunar kopaj ali nepljuj u star".
A ovo sto je zavodnick, napisao to bi mnogi uradili pa i ja jer iz onog sto sam procitao win... nebih kupovao a jos koliko kostaju telefoni na tom os...
Ako se i ikad ugasi symbian mogao bi doci u obzir ili neki android ili neki od odlicnh S.E. dumb telefona. (
uspomene na k-seriju
)
A ovo sto je zavodnick, napisao to bi mnogi uradili pa i ja jer iz onog sto sam procitao win... nebih kupovao a jos koliko kostaju telefoni na tom os...
Ako se i ikad ugasi symbian mogao bi doci u obzir ili neki android ili neki od odlicnh S.E. dumb telefona. (

ja se izvinjavam na dezinformaciji, ipak ce nokia poceti sa 7.1 a.k.a mango svoj put u windows vode...

http://www.gsmarena.com/nokia_to_use_71 ... s-2682.php

http://www.gsmarena.com/nokia_to_use_71 ... s-2682.php
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
zavodnick, Apsulutno se slažem sa tom tvrdnjom, n8 će biti poslednji dobra telefon sa symbianom ako zaista reše da naupuste pomenuti OS.
deksicom, Vrlo moguće, ipak tako velike kompanije kao što je Nokia imaju svoj tim koji se bavi istraživanjem tržišta, a forumi posvećeni mobilnim telefonima su najbolji izvor informacija.Nadam se da će "kukanje" symbian fanova naterati da razmisle o svojoj strategiji za budućnost i nastave sa razvojom symbian-a.Nemam ništa portiv da oni ubace u neke model i WP7, ali symbina neka ne diraju
deksicom, Vrlo moguće, ipak tako velike kompanije kao što je Nokia imaju svoj tim koji se bavi istraživanjem tržišta, a forumi posvećeni mobilnim telefonima su najbolji izvor informacija.Nadam se da će "kukanje" symbian fanova naterati da razmisle o svojoj strategiji za budućnost i nastave sa razvojom symbian-a.Nemam ništa portiv da oni ubace u neke model i WP7, ali symbina neka ne diraju

Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
znemanja, Većini Nokia kupaca pojmovi Symbian i WindowsPhone 7 nažalost ništa ne znače, oni kupuju Nokiu a ne Symbian telefone. Poznajem barem 20 korisnika Symbian telefona kojima ama baš ništa ne znači OS na telefonu jer ga oni koriste kao 3310 i nisu ih kupili zbog Symbiana nego zbog onoga Nokia je Nokia.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White