Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ivkemon napisao:
deksicom, izbegavam da ga povezujem na usb iz razloga sto cim ga zakacim tel pocinje da se puni a baterija je veoma malo koriscenja tako da verujem da cu da je s`ebem vrlo brzo na takav nacin
Nisam misleo na povezivanjem preko usb nego na povezivanjem preko blututa gde ce ti se pojaviti particije C i E i tu da nadjes slike i prekopiras na komp.
deksicom, ja stvarno ne znam sta moze da bude, ali ako mu sve radi na drugom telefonu, onda samo moze da bude nesto sa soft-om, ali kao sto jerkann rece, ne gine mu HARD RESET ili tako nesto ...
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
hvala na info, sva sreca nemam mnogo brojeva pa cu da uradim to danas, samo se pitam ako ne bude htelo i posle toga da radi sta onda... i da li da updajtujem software preko wifi
Ivkemon, nemoj da pises poruku jednu ispod druge. Koristi opciju IZMJENI.
S druge strane, kamera ne bi trebalo da ima ista s tim. Da li si vidio da li postoji novi software za tvoj telefon? Uradi *#0000# pa vidi kad ti je zadnji put instaliran nekakav software? Onda pogasi svoj telefon i izvadi bateriju i procitaj Product Code... I onda taj Product Code prepisi OVDJE i tako ces da vidis da li ima novi software sa tim tvojim Product Code-om... Ako ne, onda cemo naci nekakav novi Product Code pa cemo napraviti update software-a i onda poslije update-a odradis Hard Reset i onda... Ako to ne pomogne, jbg ;(
zavodnick, poslusao sam ga i "problem" je resen, nasao sam drugi nacin tj bas kako je on rekao "povezivanje na blutut da se vide particije" i tako sada prebacujem slike sa fona na pc a sa pc-a u fon normalno tj kao sto i treba
zavodnick, hvala mnogo svima na pomoci. Sad posle Hard reset-a opet mora da nadjem mape za garmin i da se ucim da ih ubacujem ali nema veze, ceo zivot se ucimo, nesto upamtimo a nesto zaboravimo...
zavodnick, druze sve sam sredio, instalirao sam garmin 5.00.60 i ubacio scg route 2.40 mapu ali nisam bio zadovoljan i probao sam adria route 3.20 i mnogo je bolja. Samo da provalim na koju opciju da podesim garmina da mi razdaljinu broji u kilometrima a ne u miljama a i brzinu vozila takodje, jer pre neki dan ja idem 50km/h (toliko pokazuje kmh sat u kolima) na fonu ide 26-28, tek posle provalio da je u miljama...
Ivkemon, oh... super, super Ja imam na N97 Garmin 5.00.60 i adriaroute 2.4 i zadovoljan sam 3.20 nisam stavljao, jer mi je par puta pocela da "brljavi", pa eto...
No, da se vratimo problemu To si mogao da uradis pri samoj instalaciji Garmina, odnosno da stavis pri prvom ulasku da su ti oznake METRIC... No, i za to ima rjesenje... Settings/System i problem je rijesen
Drug ima ovaj telefon sa neke austriske mreze i naravno sad ce ga uskoro otkljucati ali nakoji nacin je moguce da mu se ubaci novi softver da bude cist bez ikona tog austriskog operatera.
Dali je dovoljno da mu samo promenim produkt kod na neki balkanski i povezem na ovi-suitite i kliknem na refresh ili mora neki drugaciji nacin.
deksicom, trebalo bi da jeste. Najlakse je da flashuje telefon uzpomoc Phoenix-a na zeljeni producti kod (obavezno blacan a ne serbia zbog fm transmitera). ako radi na taj nacin veoma lako moze da ubaci u fw instalserver.exe kako bi izbegao maltretiranje oko instaliranja aplikacija.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.