Nokia N82
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- zavodnick
- Expert
- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
fejsbuker, ja nisam siguran, ali mislim da ne moze da ti telefon bude Wireless adapter... Mislim da nema programa za takvo sto. Nemoj da me drzis za rijec, ali mislim da ne moze
A i optrilike sam skuzio da si to htio da kazes. U svom prethodnom postu sam to i napisao 

Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
fejsbuker da li t ihoćeš da ti mob radi kao modem ili da ti radi kao wifi hotspot?
ako je prvo napravi konekciju i izaberi njega kao modem ali pritom namestiš ona podešavanja sa +cgd i ostalo advanced setings bla bla bla u konfiguraciji modema
ako hoćeš kao hotspot joiku spot radi posao za tebe
a ako hoćeš da ti bude kao antenica i da hvata druge spotove i šalje podatke na komp za to ti već treba wm phone.
ako je prvo napravi konekciju i izaberi njega kao modem ali pritom namestiš ona podešavanja sa +cgd i ostalo advanced setings bla bla bla u konfiguraciji modema
ako hoćeš kao hotspot joiku spot radi posao za tebe
a ako hoćeš da ti bude kao antenica i da hvata druge spotove i šalje podatke na komp za to ti već treba wm phone.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
deksicom na x1 sa nekim kustom romon 6.5 ne mogu da se setim autroa instaliran onaj sync aktiv ili već kako se zove priključen preko usba nadjen wifi i radi na mobu isto tako radi i na kompu.kao adapteer.ja sam se čudio.naravno i kada je komp bio na internetu a mob preko usba mob je ištao na net bez wifia.znači radilo u oba smera ništa dodatno nije instalirano.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
- zavodnick
- Expert
Sale_M, ja sam se bas bacio u rjesavanje tvog problema i na zalost ne mogu nigdje da nadjem da li se N82 moze downgrade-ovati... ali necu prestati da trazim 
EDIT: Voala, nasao sam. Nazalost, ne mozes da je downgrade-ujes
Nego, koju verziju imas? Vjerovatno onu v30 a sad bi da je vratis na v20?

EDIT: Voala, nasao sam. Nazalost, ne mozes da je downgrade-ujes

-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Dzabe kad ne moze da se spusti verzija,bar u kucnoj radinosti...
P.S. imam zadnju verziju firmvera v35 a hteo sam na prethodnu tj v31 da vratim,jbg...
P.S. imam zadnju verziju firmvera v35 a hteo sam na prethodnu tj v31 da vratim,jbg...

XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- zavodnick
- Expert
Sale_M, koliko sam citao, neki telefonu mogu da se downgrade-uju, ali vecina BB5 telefona to ne moze. Ono sto je fora u svemu tome je, sto neki telefoni koju su navedeni kao da se ne mogu downgrade-ovati, mogu se downgrade-ovati, ali rizik od toga je preko
80%... E sad, mislim da se to nikome ne isplati
80%... E sad, mislim da se to nikome ne isplati

- n82
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 05. Dec 2008. 01:25
- :: Huawei P10 plus DS
Baterija kupljena kod xxxdodatnaopremaxxx
Otisao sam do njih i za 2600din kupio (valjda) originalnu bateriju. Na pakovanju pise da je proizvedena u kini. Za jedan dan sam ispraznio fabricko punjenje i, od petka ujutru pa do sada(2 dana) pokazuje SVE crtice. Doduse malo sam koristio telefon ali ovo je odlicno.
Otisao sam do njih i za 2600din kupio (valjda) originalnu bateriju. Na pakovanju pise da je proizvedena u kini. Za jedan dan sam ispraznio fabricko punjenje i, od petka ujutru pa do sada(2 dana) pokazuje SVE crtice. Doduse malo sam koristio telefon ali ovo je odlicno.